2018 KPSS-SINAVA HAZIRLIK-ÇALIŞMA GÜNLÜĞÜ

Burdan devam edelim ozaman ... bitirdiginiz konu ders varmı ben lisans mezunuyum bu arada alanım edebiyat sizinki ler ne. benim çok yüksek almam lazım malum atama sayısı az arti mülakata var.. ben suan tarih çalışıyorum ite kaka gidiyor benim çalışmalarım

Burdan devam edelim ozaman ... bitirdiginiz konu ders varmı ben lisans mezunuyum bu arada alanım edebiyat sizinki ler ne. benim çok yüksek almam lazım malum atama sayısı az arti mülakata var.. ben suan tarih çalışıyorum ite kaka gidiyor benim çalışmalarım

cnm bende muhendisim lısans mezunuyum. doktora yapıyorum hatta ama akademıde kadro bulamazsam devlet memurlugu ıcın dusunuyorum. kadro da suan cok zor :KK43:(( benımde mat alese bakarken hallettım ama tabı eksıkler var

Kızlar merhaba bende mühendisim. yüksek lisans bitti doktoraya ingilizce 52.5 da kaldığı için baslayamadim ve sonra vazgeçtim kpss ye çalışmaya karar verdim. şu anda basit eşitsizlik çalışıyorum.

Merhabalar arkadaşlar..Ben de KPSS ye hazırlananlar kısmındayım:) evliyim ve bebeğim var zor olacak eminim ama başarı da bu şekilde gelir. Kursa gidemeyeceğim malum bebeğimi bırakamam internet ortamından araştırıyorum Görüntülü eğitim setlerine bakıyorum şu aralar.Önerisi olanlar varsa çok sevinirim. Teknolojiyi değerlendirmek lazım :) Hepimize kolay gelsin...

Bende evliyim bebeğim var evet zor oluyor ama imkansız değil. yavaş yavas ilerliyorum. Hiç calismamaktan iyidir diye düşünüyorum. her gün muhakkak bir soru da olsa çözmeye çalışıyorum ki birakmim devam edim.

Kizlaaar bu grup aktif mi acaba kendime takım arkadaşı arıyorum sınava çalışıyorum bende ama evde tek başıma bi türlü motive olamıyorum burdan hergün yazmak motive olmak istiyorum çok zorlanıyorum ya tek başıma off
Normalde aktif olarak yazıyordum gruba hatta bir kaç gün hiç kimse yazmadı kendi kendimi motive ediyordum yazı yazıyordum. Daha öncesinde cok nadir paylasim oldugu icin burada 10 gundur siteye girmemistim. bundan sonra her gün muhakkak kaç tane soru çözdüğümu paylaşmaya çalışırım. inşallah emeklerimizin karşılığını alırız

hadı ya pekı ben bu sene gırsem ne işime yarıcak ? gırsem hıcbi yararı olmucakmı
bu sene sadece hazırlık amaçlı girersin sınav atmosteri falan. bir de hiç belli olmaz birden hadi bu sene de almaya karar verdik de diyebilirler. her türlü hazır olmak lazım.

bu sene sadece hazırlık amaçlı girersin sınav atmosteri falan. bir de hiç belli olmaz birden hadi bu sene de almaya karar verdik de diyebilirler. her türlü hazır olmak lazım.

her sene hakkım olabılıyormu cnm yoksa bırdaha gıren dıger seneye gıremıyormu?

Kızlar merhaba bende mühendisim. yüksek lisans bitti doktoraya ingilizce 52.5 da kaldığı için baslayamadim ve sonra vazgeçtim kpss ye çalışmaya karar verdim. şu anda basit eşitsizlik çalışıyorum.

ay cnm bende doktora yapıyorum ama kadro yok :KK43:(( kpss calısmaya karar verdım bende

ay cnm bende doktora yapıyorum ama kadro yok :KK43:(( kpss calısmaya karar verdım bende
Bebek olduktan sonra hedeflerim değişti canım. bir yerde memur olim yeter düşüncesi oluştu. tabii kötü bir yerde olmasını istemem yalnış anlaşılmış olmim de o yüzden doktorayi düşünmüyorum artık. Belki ilerde atanirsam devam ederim bilemiyorum şu an

merhaba kızlar uzun bir aradan sonra yazıyorum nasıl gidiyor çalışmalar? ben şimdilik sadece matemetik bitirmeye çalışıyorum oran-orantıya geldim çok mu yavaş gidiyorum acaba?buarada 2 yaşında kızım var

merhaba kızlar uzun bir aradan sonra yazıyorum nasıl gidiyor çalışmalar? ben şimdilik sadece matemetik bitirmeye çalışıyorum oran-orantıya geldim çok mu yavaş gidiyorum acaba?buarada 2 yaşında kızım var
Merhaba canım benim de bir yaşında kızım var. Yoo sen benden daha ilerdesin. Ben daha mutlak değerdeyim.

Merhaba kızlar, sizin topiği okudum aranıza katılabilmek için de üye oldum hemen :)
Bende 2018 kpss ye hazırlanmaya taa eylül de niyetlenmiştim ama bir türlü başlayamadım.
Sayisalim iyi ama sözelde çok eksiğim var. O yüzden çalışmaya tarihten başlamaya karar verdim.
Mühendisim ama düz memur olarak bir kurumda çalışıyorum. Çok yoğunum o yüzden iş yerinde pek çalışma fırsatım olmuyor. Ama evdeyken hazırlancam. O yüzden fazla vaktim olmadığından 2018 için şimdiden yavaş yavaş başlayım 2018 e anca bitiririm konuları dedim. Zaten çalıştığımı da hemen unutuyorum. 2018 başına konuları bitirirsem son aylarda da tekrar yapma şansım olur diye düşünüyorum.

İlk tarihle başlayacağım.Tarihten ramazan yetgin in videolarını izleyerek eski kpss kitaplarından çalışcam. 2014 de epey heveslenip bir sürü kpss kitabı almıştım. saymadım ama neredeyse 100e yakın kitabım var. Tabi ki 3-4 ay çalışarak hiç birini bitiremedim hepsi yarım yarım. Bazısının 2-3 sayfasına çalışıp bırakmışım. Kitap konusunda maaleesef kendimi tutamayıp sürekli alasım geliyor. Sonra da çalışamadan elimde kalıyor kitaplar hep. Bu sefer 2018 e kadar elimdekileri bitirip hiç almayacağım.

X