- 19 Şubat 2015
- 799
- 566
- Konu Sahibi FightForVictory
Bugün sözlükte anlam konusu tekrar edildi ve konuyla ilgili 65 soru çözüldü.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ettim canım benim. Allah kolaylıklar versin. Bende bölme bolunebilme çalışıyorum. Akşam uyumadan önce çözdüğüm soru sayısını yazacağım.Merhaba. Ben dershaneye kaydoldum. Bu hafta başladım derslere. Bir hafta gerideyim. Gidip gelmek zor geldiği için ders çalışmamıştım. İlk haftadan olur öyle seyler. Dün derste tuttuğum notları temize geçmeye başladım. Türkçe de sözcükte anlam bölümü bitti. Konu anlatımlı kitaptaki soruları çözdüm. Simdi soru bankası ve yaprak testlerde sıra. Akşam detaylı sizlerin yazdığı gibi yazayım soru sayısını. Havaya soktu beni yazdıklarınız. Kolay gelsin
Maşallah canım benim:) Allah zihin açıklığı versin5saat tarih çalışıldı. 1saat vatandaşlık. Tarih- İslamiyet öncesi Türk tarihi konusu bitti. 132 soru çözüldü.
Teşekkür ettim canım benim.Takibe aldım konunuzu, benim de her gün çalışmam lazım düz memurluk 2018 lisans hazırlanıyorum.
Matematikten yarıya kadar geldim şu problemlere kadar gelsem rahatlayacağım.
Hepimize kolay gelsin
Ilk sinavmis canım. azimle çalışırsan yükselecektir muhakkak bence deDünü yazmayı unutmuşum. Dün denemeye girdim dershanede. 120 soru çözmüş sayılıyorum Sonuçlar iç açıcı değil ama ne de olsa ilk deneme. Neredeyse hiç bir konuya hakim değilim. Netlerimi de yazayım.
Türkçe: 15
Mat: 13
Tarih: 4,5
Çoğrafya:7,5
Vatandaşlık: 1
GY: 28
GK: 13 toplam: 41 net. İnternetteki hesaplama programına göre 65 e denk geliyor. Kaldı 35
Rezillik valla Artık her sınavda yazmayı düşünüyorum. Bana da arşiv olsun. Yolumuz uzun.
Teşekkür ettim tatlım.Arkadaslar whatsapp grubu kurduk bizde dilerseniz katilabilirsiniz sorularimizi ve calismalarimizi ordan paylasiyoruz hep , bilginize :)