2018 KPSS-SINAVA HAZIRLIK-ÇALIŞMA GÜNLÜĞÜ

Sözcükte anlam konusu ile ilgili 80 soru çözüldü. Yarın sözcükte anlamla ilgili son sorularda çözülecek ve mat. da bölme bolunebilme konusuna geçilecek inşallah

Temel kavram ile ilgili 60 soru çözüldü ve konu 3 kaynaktan bitmiş oldu. Temel kavram, sayi basamaklari ve taban aritmetigi konularindan toplam 918 soru çözüldü. Sozcukte anlam konusundan toplam 205 soru çözüldü. Bölme bolunebilme konusunu çalışmaya başladım.

Son düzenleme:
Merhaba. Ben dershaneye kaydoldum. Bu hafta başladım derslere. Bir hafta gerideyim. Gidip gelmek zor geldiği için ders çalışmamıştım. İlk haftadan olur öyle seyler. Dün derste tuttuğum notları temize geçmeye başladım. Türkçe de sözcükte anlam bölümü bitti. Konu anlatımlı kitaptaki soruları çözdüm. Simdi soru bankası ve yaprak testlerde sıra. Akşam detaylı sizlerin yazdığı gibi yazayım soru sayısını. Havaya soktu beni yazdıklarınız. Kolay gelsin

Merhaba. Ben dershaneye kaydoldum. Bu hafta başladım derslere. Bir hafta gerideyim. Gidip gelmek zor geldiği için ders çalışmamıştım. İlk haftadan olur öyle seyler. Dün derste tuttuğum notları temize geçmeye başladım. Türkçe de sözcükte anlam bölümü bitti. Konu anlatımlı kitaptaki soruları çözdüm. Simdi soru bankası ve yaprak testlerde sıra. Akşam detaylı sizlerin yazdığı gibi yazayım soru sayısını. Havaya soktu beni yazdıklarınız. Kolay gelsin
Teşekkür ettim canım benim. Allah kolaylıklar versin. Bende bölme bolunebilme çalışıyorum. Akşam uyumadan önce çözdüğüm soru sayısını yazacağım.

5saat tarih çalışıldı. 1saat vatandaşlık. Tarih- İslamiyet öncesi Türk tarihi konusu bitti. 132 soru çözüldü.

Takibe aldım konunuzu, benim de her gün çalışmam lazım düz memurluk 2018 lisans hazırlanıyorum.
Matematikten yarıya kadar geldim şu problemlere kadar gelsem rahatlayacağım.
Hepimize kolay gelsin :KK66:

Dünü yazmayı unutmuşum. Dün denemeye girdim dershanede. 120 soru çözmüş sayılıyorum :KK70: Sonuçlar iç açıcı değil ama ne de olsa ilk deneme. Neredeyse hiç bir konuya hakim değilim. Netlerimi de yazayım.

Türkçe: 15
Mat: 13
Tarih: 4,5
Çoğrafya:7,5
Vatandaşlık: 1
GY: 28
GK: 13 toplam: 41 net. İnternetteki hesaplama programına göre 65 e denk geliyor. Kaldı 35 :KK70:

Rezillik valla :KK70: Artık her sınavda yazmayı düşünüyorum. Bana da arşiv olsun. Yolumuz uzun.

Dünü yazmayı unutmuşum. Dün denemeye girdim dershanede. 120 soru çözmüş sayılıyorum :KK70: Sonuçlar iç açıcı değil ama ne de olsa ilk deneme. Neredeyse hiç bir konuya hakim değilim. Netlerimi de yazayım.

Türkçe: 15
Mat: 13
Tarih: 4,5
Çoğrafya:7,5
Vatandaşlık: 1
GY: 28
GK: 13 toplam: 41 net. İnternetteki hesaplama programına göre 65 e denk geliyor. Kaldı 35 :KK70:

Rezillik valla :KK70: Artık her sınavda yazmayı düşünüyorum. Bana da arşiv olsun. Yolumuz uzun.
Ilk sinavmis canım. azimle çalışırsan yükselecektir muhakkak bence de

Arkadaslar whatsapp grubu kurduk bizde dilerseniz katilabilirsiniz sorularimizi ve calismalarimizi ordan paylasiyoruz hep , bilginize :)

X