• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
pinkstrap pinkstrap
amin canım amiiin, inşallah. ilk bebiş olacağı için zaten her türlü başımız gözümüz üstüne olacak :KK36:
Bakin bayanlar ne ogrendim
Babannemler zamani ultrason yok ya son aylarda göğüsten gelen sütü suya dokerlermis. Süt suyun dibine çökerse erkek yüzerse kız denirmis. Vay be! Biz yine şanslıyız 16-20.haftada öğreniyoz .vudu büyüsü gibi işler hahaha!

pinkstrap pinkstrap

Bakin bayanlar ne ogrendim
Babannemler zamani ultrason yok ya son aylarda göğüsten gelen sütü suya dokerlermis. Süt suyun dibine çökerse erkek yüzerse kız denirmis. Vay be! Biz yine şanslıyız 16-20.haftada öğreniyoz .vudu büyüsü gibi işler hahaha!
bende eskilerden duymuştum. hamile olduklarını idrarlarını bi kaba yapıp, içine kurbağa atarlarmış. sırt üstü duruyo ise hamile değilse hamile değil olarak anlıyolarmış.
ne kadar ilginç değilmi o_O

Mrb kızlar:KK54:malum yaz geldi günesten dolayı yüzümde lekeler oluşuyor.gebelikte yüze güneş koruyucu krem kullanılması sakıncalı mı bilen var mı? önereceğiniz bı krem var mı?
Canım ben esmer olmama ragmen cilliyim gecen senelere bir sürü günes kremi kullandım. Kimisi çok yağlı vıcık vıcık bir his bırakıyor kimisi suratını mum gibi beyazlastiriyor. Biraz deneme yanılmayla bulacaksın cilt tipine göre.
Ama daha dün niveanin yüz icin olan gunes kremini aldım minik bir tüp. Üzerinde %0 yapışkanlık hissi gibi bir şey yaziyordu. Gunesle beraber dogum lekesi de dusmesin dedim. Minik tüplerden al derim son kullanımları kısa oldugu icin o 1 yaza yetiyor. Cildim de kuru hatta çok kuru olmasina karşın yağlı kremler kabartıyor cildimi. Bu 50 faktör hem de kırışıklık karşıtı. Sanırım 40tl verdim whatsondan aldım. Inan 150 tlye kadar kremler var...

Canım ben esmer olmama ragmen cilliyim gecen senelere bir sürü günes kremi kullandım. Kimisi çok yağlı vıcık vıcık bir his bırakıyor kimisi suratını mum gibi beyazlastiriyor. Biraz deneme yanılmayla bulacaksın cilt tipine göre.
Ama daha dün niveanin yüz icin olan gunes kremini aldım minik bir tüp. Üzerinde %0 yapışkanlık hissi gibi bir şey yaziyordu. Gunesle beraber dogum lekesi de dusmesin dedim. Minik tüplerden al derim son kullanımları kısa oldugu icin o 1 yaza yetiyor. Cildim de kuru hatta çok kuru olmasina karşın yağlı kremler kabartıyor cildimi. Bu 50 faktör hem de kırışıklık karşıtı. Sanırım 40tl verdim whatsondan aldım. Inan 150 tlye kadar kremler var...
Benimde lazer sonrası ve beyaz tenli olduğum için doktorum heliocare güneş kremini önerdi 2 yıldır kullanıyorum onun öncesi birçok deneme yaptım memnun kalmamıştım ama bu urun den çok memnunum leke hiç oluşmadi hem yenileme özelliği var cildi gerçekten çok zor cildimiz icin uygun olanı bulmak

kızlar selam bizim de bugün kontrolümüz vardı bi sıkıntımız yok çok şükür herşey yolunda. ama benim hala midem ağzımda dün bi halt yedim hangi akılla yaptım bilmiyorum. Canım çok acı biber istedi resmen aşerdim. küçük acı biberlerden yedim hemde ne yemek abarttım ve ilk önce midem yanmaya başladı. Sonra sabaha karşı 4 te uyandım bi rahatsızlık bi bulantı karnım ağrıyor çıldırıyorum. 5 buçuğa doğru tuvalete zor yetiştim afedersiniz cır cır olmuşum. Biraz rahatladım uyudum. Sonra yolda gidiyoruz kontrole sabah yolda kustum. Şimdi hala deli gibi bulanıyor ve hiç bişey yedirmiyor bana açım da napcam bilmiyorum. Çok zor durumdayım :(((((

Kizlar herkese guzel ve mide bulantisiz rahat gecen gunler dilerim :))

Sizde de karninizda cizgi olustu mu, ben beyaz tenliyim, gobek deligimin altindan rahme dogru giden cizgim var. Cok acik kahverenginde. Sizde de var mi?
Hafiftende olsa bendede var beyaz tenli olduğumuz için dah belli galiba

kızlar selam bizim de bugün kontrolümüz vardı bi sıkıntımız yok çok şükür herşey yolunda. ama benim hala midem ağzımda dün bi halt yedim hangi akılla yaptım bilmiyorum. Canım çok acı biber istedi resmen aşerdim. küçük acı biberlerden yedim hemde ne yemek abarttım ve ilk önce midem yanmaya başladı. Sonra sabaha karşı 4 te uyandım bi rahatsızlık bi bulantı karnım ağrıyor çıldırıyorum. 5 buçuğa doğru tuvalete zor yetiştim afedersiniz cır cır olmuşum. Biraz rahatladım uyudum. Sonra yolda gidiyoruz kontrole sabah yolda kustum. Şimdi hala deli gibi bulanıyor ve hiç bişey yedirmiyor bana açım da napcam bilmiyorum. Çok zor durumdayım :KK43:((((

Off rabbim kolayliklar versin. Bu kusma 14. haftada en yuksek noktaya ulasiyormus sanirim beta degerinin artmasindan dolayi. Buralarda bi yerde okumustum keza bende de oyle oldu. Tam bitti derken 14. haftada hic gitmemis gibi geri geldi. Care yok o gunleri ac olarak geciriyorum artik. Insallah hepimizin bulantili gunleri geride kalir en kisa zamanda

Off rabbim kolayliklar versin. Bu kusma 14. haftada en yuksek noktaya ulasiyormus sanirim beta degerinin artmasindan dolayi. Buralarda bi yerde okumustum keza bende de oyle oldu. Tam bitti derken 14. haftada hic gitmemis gibi geri geldi. Care yok o gunleri ac olarak geciriyorum artik. Insallah hepimizin bulantili gunleri geride kalir en kisa zamanda
evet oyleymiss bende doktoruma hala cok kusuyorym dedigimde bu haftalarda rtmasini bekliyoruz sonra yavas yavas bitecek dedi cok kusuyorum diye stres yapmayin kizlar beta en yuksek seviyeye ulastigi icin oluyormus

Ua
evet oyleymiss bende doktoruma hala cok kusuyorym dedigimde bu haftalarda rtmasini bekliyoruz sonra yavas yavas bitecek dedi cok kusuyorum diye stres yapmayin kizlar beta en yuksek seviyeye ulastigi icin oluyormus
Ulasmasin artik bitsin daha artmasin canimdan bezdim :(

Back
X