- 2 Ağustos 2016
- 360
- 257
Kızlar benden köyü sarı bi akinti geldi normalde de akinti var ama çok açık sarıydi ve gogsum de eskisi gibi sis değil acaba düşük mu yapacağım
Dedim ya seni en iyi ben anlarım bende yaşadım aynı şeyleri rabbimin izniyle birşey olmayacak inşaallah daha çok etken dönemdeyiz sabır bol bol sabır versin dua
kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım aşılamanın 13.günü bugün kan değeri 38.8 çıktı umarım yükselir 2 gün sonrayı bekliyorum
İnşallah yükselir Rabbim sağ saglim kucağınıza almayı nasip eder insallahkızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım aşılamanın 13.günü bugün kan değeri 38.8 çıktı umarım yükselir 2 gün sonrayı bekliyorum
Bu gün kontrole gittim kırmızı pembe akinti olmazsa sikinci yapma dedi 10 gün sonra tekrar gideceğim inşallah hepimiz sagoikla kucagimiza alırız.Rabbim hepimizin gönlüdekini versin inşallah kötü düşünmeyin inşallah herşey iyiye gider bende 4 tane düşük yaptım 2 tane Allah’a çok şükür sağlıklı çocuğum var 3.yü de çok istiyorum Allah’dan Ümit kesilmez Rabbim yardım eder inşallah bazen iyi oluruz bazen kötü çok kafaya takmamak lazım rahat olmak lazım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Bhcg düzeyin kaç. Ben henüz doktora gitmedim. yarın bi arkadaş bakacak kese görünüyor mu diyeAynı ben oraya bakıyorum kalp atışları falan duyulmuş moralimm bozuldu burda olmak istedim nedense sen doktora gittin mi ben bu gün gittim ama kese görülmedi daha
Keseyi gördün mü CanımBu gün kontrole gittim kırmızı pembe akinti olmazsa sikinci yapma dedi 10 gün sonra tekrar gideceğim inşallah hepimiz sagoikla kucagimiza alırız.
Aynen ya bende merak ediyorum keseyi gören var mıkizlarr aranizda keseyi kalpbatsini duyan varmi
İnşallah bizde burda kalırız sende gelirsin birlikte burada hamilelik anlarımızı paylaşmayı Rabbim nasip eder inşallahKızlar ben dün tam bat günümde regl oldum :) ama yine de tam olarak aranızdan ayrılmış sayılmıyorum,bu ay hamile kalırsam kasımın sonu gibi oluyor doğum :) hadi hayırlısı :)
Hayırlısı ile inşallah canım :)İnşallah bizde burda kalırız sende gelirsin birlikte burada hamilelik anlarımızı paylaşmayı Rabbim nasip eder inşallah
İnşallsh hamişsindir cnm bence gitmeden bi kan verBayanlar gunaydin herkese hayirli dogumlar diliyorumdün gece test yaptim cok hafif ikinci cizgiyi gördum biraz daha gectikten sonra doktora gidicem :)
Ben salı günü yaptırdım 474 çıktı tekrar yaptırmadım haftaya gideceğim kese içinBhcg düzeyin kaç. Ben henüz doktora gitmedim. yarın bi arkadaş bakacak kese görünüyor mu diye
Bayanlar gunaydin herkese hayirli dogumlar diliyorumdün gece test yaptim cok hafif ikinci cizgiyi gördum biraz daha gectikten sonra doktora gidicem :)
ilk bi kac gun benim oyleydi hatta kilo bile vermistim ama simdi deli gibi yiyorum verdigimide geri almisim yaa surekli midem agzima geliyordu bide eksi ve aci su olarak bi iki gundur gectiKızlar aranızda mide bulantısı falan olan var mı benim.sanki midemde taş var oyle canım hicbişey yemek istemiyor.
hadi insallh cnimBen de dün kan verdim ve 36.43 çıktı değer. Umarım güzelce katlanarak artar :)