2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim sat 27 ocak ama adetim düzensiz bazen 3 gün bazen 5 gün bazen 1 hafta önceden oluyorum ortalaması ama 22 24 günde bir oluyorum yumurtam genelde 8-10.günlerde çatlıyo

Hala inanamıyorum ama bende sizinleyim inş. ☺ uzun bekleyisten sonra. Son adette aşılama tedavisine basliycaktik. Doktorun izin zamanına denk geldi adet günü, bende bi dahaki adette giderim diye düşündüm. Ama bi türlü gelmedi. Pazartesi olmaz da bi test yapayım aaa çok koyu olmayan. Bugünde koyu çift çizgim var. Sanırım kalp sesini duyana kadar inanamiycam. Hepimize hayırlı olsun. SAt 23 ocak

CAnım hayırlı olsun hoşgeldin aramıza

Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah...

İnşallah hamilesindir Canım böyle durmak daha kötü değil mi

Rabbim sabır versin kucağımıza almayı nasip etsin

Kaçıncı günün adet geçeli
Son adet tarihim 21 ocak düzenli bir döngüm YÖK bazen 26 günde gelir bazen 28 günde bu tahlil 31. Gün tahliliydi

Ben yan masadan kaynak yaptım yaa ekim annesi olacağım kısmetse de orda mesaj yığılması vardı kaçtım
Aynı ben oraya bakıyorum kalp atışları falan duyulmuş moralimm bozuldu burda olmak istedim nedense sen doktora gittin mi ben bu gün gittim ama kese görülmedi daha

Kızlar benden köyü sarı bi akinti geldi normalde de akinti var ama çok açık sarıydi ve gogsum de eskisi gibi sis değil acaba düşük mu yapacağım

Kızlar benden köyü sarı bi akinti geldi normalde de akinti var ama çok açık sarıydi ve gogsum de eskisi gibi sis değil acaba düşük mu yapacağım
Canım bu belirtilerle şakın canını sıkma iki düşük yapmış biri olarak söylüyorum bunu çok şükür iki tane de sağlıklı evladım var bazen belirtiyle bazen belirtisiz genelde kanamayla olur düşük ama her kanama bile düşük yapmaz aklına getirmemeye çalış bol bol dinlen ama kendini çok dinleme

Canım çok saol yorumun için ilk bebeğim de de sadece göğüs hassasiyeti gitti ve gittim Dr dedi gelişimi durmuş ne olur dua edin elimde değil canım çok sıkıldı.

Canım çok saol yorumun için ilk bebeğim de de sadece göğüs hassasiyeti gitti ve gittim Dr dedi gelişimi durmuş ne olur dua edin elimde değil canım çok sıkıldı.
Dedim ya seni en iyi ben anlarım bende yaşadım aynı şeyleri rabbimin izniyle birşey olmayacak inşaallah daha çok etken dönemdeyiz sabır bol bol sabır versin dua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…