sagoalsin cnmm insaallah bebisi gornekte nazip olurHoş geldin :) benim de sat 25 ocak
canım maşallah çok güzel artmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagoalsin cnmm insaallah bebisi gornekte nazip olurHoş geldin :) benim de sat 25 ocak
canım maşallah çok güzel artmış
İnşallah bakalım ilk gebeliğin çok sıkıntılı yedi diye bu defa hep korkuyorum
İnşallah canımsagoalsin cnmm insaallah bebisi gornekte nazip olur
allahın izni ile kalp atışınıda duyarsın inşallah gönlünü ferah tutaynen cnm ilk gebelik benim doktorum bahanede kabul etmiyor yaa valla cok sabirsizim cok stresliyim goreniycem kalpbatisini duyamiycam kafamda hep bunalr varr
ben ilkinde çok uğraştım normal için 24 saat suni sancı kendi sancım olmadı tekrar aynı strese girmem sanırım :)Birincinin Sezeryan olması ikincinin de sezeryan olacağı anlamına gelmiyor belki normal dener doktorunuz.
Ohhh çok şükür valla yaaaa sonunda çoğalıyoruz:))))
Hala inanamıyorum ama bende sizinleyim inş. ☺ uzun bekleyisten sonra. Son adette aşılama tedavisine basliycaktik. Doktorun izin zamanına denk geldi adet günü, bende bi dahaki adette giderim diye düşündüm. Ama bi türlü gelmedi. Pazartesi olmaz da bi test yapayım aaa çok koyu olmayan. Bugünde koyu çift çizgim var. Sanırım kalp sesini duyana kadar inanamiycam. Hepimize hayırlı olsun. SAt 23 ocak
Hoşgeldin amin inşallahCAnım hayırlı olsun hoşgeldin aramıza
Hosbulduk ❤❤CAnım hayırlı olsun hoşgeldin aramıza
Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah...Hala inanamıyorum ama bende sizinleyim inş. ☺ uzun bekleyisten sonra. Son adette aşılama tedavisine basliycaktik. Doktorun izin zamanına denk geldi adet günü, bende bi dahaki adette giderim diye düşündüm. Ama bi türlü gelmedi. Pazartesi olmaz da bi test yapayım aaa çok koyu olmayan. Bugünde koyu çift çizgim var. Sanırım kalp sesini duyana kadar inanamiycam. Hepimize hayırlı olsun. SAt 23 ocak
Aminn hepimiz inşallahRabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah...
Son adet tarihim 21 ocak düzenli bir döngüm YÖK bazen 26 günde gelir bazen 28 günde bu tahlil 31. Gün tahliliydiİnşallah hamilesindir Canım böyle durmak daha kötü değil mi
Rabbim sabır versin kucağımıza almayı nasip etsin
Kaçıncı günün adet geçeli
Aynı ben oraya bakıyorum kalp atışları falan duyulmuş moralimm bozuldu burda olmak istedim nedense sen doktora gittin mi ben bu gün gittim ama kese görülmedi dahaBen yan masadan kaynak yaptım yaa ekim annesi olacağım kısmetse de orda mesaj yığılması vardı kaçtım
Canım bu belirtilerle şakın canını sıkma iki düşük yapmış biri olarak söylüyorum bunu çok şükür iki tane de sağlıklı evladım var bazen belirtiyle bazen belirtisiz genelde kanamayla olur düşük ama her kanama bile düşük yapmaz aklına getirmemeye çalış bol bol dinlen ama kendini çok dinlemeKızlar benden köyü sarı bi akinti geldi normalde de akinti var ama çok açık sarıydi ve gogsum de eskisi gibi sis değil acaba düşük mu yapacağım
Canım çok saol yorumun için ilk bebeğim de de sadece göğüs hassasiyeti gitti ve gittim Dr dedi gelişimi durmuş ne olur dua edin elimde değil canım çok sıkıldı.Canım bu belirtilerle şakın canını sıkma iki düşük yapmış biri olarak söylüyorum bunu çok şükür iki tane de sağlıklı evladım var bazen belirtiyle bazen belirtisiz genelde kanamayla olur düşük ama her kanama bile düşük yapmaz aklına getirmemeye çalış bol bol dinlen ama kendini çok dinleme
Dedim ya seni en iyi ben anlarım bende yaşadım aynı şeyleri rabbimin izniyle birşey olmayacak inşaallah daha çok etken dönemdeyiz sabır bol bol sabır versin duaCanım çok saol yorumun için ilk bebeğim de de sadece göğüs hassasiyeti gitti ve gittim Dr dedi gelişimi durmuş ne olur dua edin elimde değil canım çok sıkıldı.
Allah razı olsun canım senden içimi ferahlatın :))Dedim ya seni en iyi ben anlarım bende yaşadım aynı şeyleri rabbimin izniyle birşey olmayacak inşaallah daha çok etken dönemdeyiz sabır bol bol sabır versin dua