2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
canim bendede uyku hali cok fazla senin dedigin gibide cok cluyorum ve migrenim tutuyor o yuzden careyi uyumamakta buldum artik yaa gece erken yatiyorum 10 gibi kalkiyorum sabahta boylece gunduz uykumu idare edebiliyorum

Allah bagislasin canim zaman cok cabuk geçiyor gerçekten simdi abla olacaklar :)) aynen oyle en garanti 16 ve sonrasi ogrenirsen kesinlikle yaz merak ettim :) öyle tabii ikiz olunca her şeyin 2 kati

Kızlaaağr el ayak titremesi, kalp çarpıntısı, sersemlik neden olur sizce. Orucu tutan bizimkiler, ayılan bayılan ben
Kullandığın birşey yan etki yapmış olabilir, tansiyon da yapabilir, sebepler artar kendini kötü hissediyorsan doktorunla iletişime geçmen daha iyi.

Arkadaslar birsey sormak istiyorum siDede oldumu bu .benim üçüncü aydan beri bi kasinti var kollarin yara oldu bir aydir iki ayri doktora gittim verdigi kiremler sonduruyor ama hemen yanindan tekrar cikiyor ne yapacagimi bilmiyofum dr docent sen son bugun avil hap verdi ama doktoruna danis oyle kullan dedi ne yspacagim bilmiyorumdoguma kadar surmez insallah.aranizda boyle olan varmi

Eklentiler

• 20180518_215134.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 61
Başınız saolun canım maşallah evlatlarının fotolarını gördüm instagramdan çok tatlilar Allah size bağışlasın inşallah ömürleri güzel olsun

Geçmiş olsun, bir ara bende kaşıntı vardı ama bu boyutlarda değil, geçti çok şükür. Neden olduğu belli mi?

Egzema mı acaba? Geçmiş olsun.

Canım belki alakası yoktur ama ben daha önce geçirdiğim bir rahatsızlıkta ağır antibiyotik kullanmıştım onlarda kandaki ürik asiti yükseltmiş bende böyle kaşıntıar başlamıştı. Doktor kesmesi için başka ek ilaç verdi. Seninde belki ürik asit seviyen yükselmiş olabilir tahlilde var mı bak yoksa doktordan iste. Belki sebebi bu olabilir.

Canım çok geçmiş olsun ya. Bende gül çıkıyordu önceden arada ve hamileliğin başında tekrarladı, ağzımın çevresi, bileğim ve elimde çıktı. Baya sönmüştü ama tekrarladı geçen gün. Stresten çıkıyor benimki ya da ben üzülünce iki üç gün sonra patlak veriyor ama kaşıntı yok gülde. Aklıma o tarz bir şey olabilir gibi geldi, stres filan yaşadın mı bunlarıkmadan önce. Doçente gitmişsin gerçi, o bir şey demedi mi? Hapı da doktoruna hemen sorsaydın keşke, belki o işe yarar... Allah şifa versin.

Cnm başka yerde varmi?

peki canım seni üzmicekse bebeklerin kalbi durduğunda ne gibi belirti yaşadın
Canım o hamileliklerimde hiçbir belirtim yoktu mide bulantısı filan hiç olmadı en başından sonuna kadar. Hep kontrol zamanlarımdan önce öğrendim çünkü aşırı yorgunluk şikayetiyle gidiyordum bayılacak gibi olurdum elim kolum uyuşuk gibi oluyordum lütfen bana ek vitamin verir misiniz çünkü ben yerimden kalkamıyorum diye gittiğimde öğrendim hepsinde belirtim aynıydı aşırı yorgunluk. Ya dünyaya getirdiğim oğlumda ve bu hamileliğimin ilk zamanlarında da çok bitkindim ama onlardaki halsizliğim çok değişikti kucakta taşınacak kadar kötü oluyordum.

Canım bir arkadaşımda olurdu bu çok benzettim hamileliği boyunca çekti bacakları ayakları böyle olurdu alerjik miydi acaba bir sorayım ama hamilelik bitince geçti. İnşallah senin uzun sürmez. Ya bu hamilelik valla çok değişik benimde son aylarda ayaklarımda bir şeyler çıktı sedef dediler hatta Doğumdan sonra geçti çok şükür.

Bu arada kaşınıyor mu? O arkadaş çok kaşınırdı. Ama tabi aynı olacak diye bir kural yok ama çok benzettim ben aynı gibi.

Benim de oldu kaşıntılı dokuntum. 7.hafyadan 12ye kadar sürdü. Ellerim kollarim kabardi uykudan uyanırdım kasinmak için . Sonra geçti cildiye alerjik dedi. Umarim tekrarlamaz sizin de dilerim oyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…