• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar dr bahsettigi çıkıntımız bu çok fena olcak bu belli

Eklentiler

• 20180518_232532.webp
    20180518_232532.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 152
canim bendede uyku hali cok fazla senin dedigin gibide cok cluyorum ve migrenim tutuyor o yuzden careyi uyumamakta buldum artik yaa gece erken yatiyorum 10 gibi kalkiyorum sabahta boylece gunduz uykumu idare edebiliyorum
Ben de uyumayacagim artik direncem yani dedigin gibi uyumamak caresi galiba.

Bir sorum olacak bayanlar size;rahim ağzına doğru basınç hissediyor musunuz siz de ?ben de ara ara böyle bir his var,uzanınca geçiyor fakat oturunca baskı hissediyorum normal midir acaba bilgisi olan var mı?

Kizlar birsey sormak istiyorum 16 mayısta kesem gorundu doktorum 10 gun sonra gel dedi ama ben garanti olsun diye 29 mayista gidecegim sozce kalp atisini duyar miyim

Kizlar birsey sormak istiyorum 16 mayısta kesem gorundu doktorum 10 gun sonra gel dedi ama ben garanti olsun diye 29 mayista gidecegim sozce kalp atisini duyar miyim
Canım benim kese ve kalp atışı arasında 2 hafta var ,gerçi ultrasona göre değişiyor,karından ultrasonda daha geç duyarsın vajinal ultrasona göre.benimki karından ultrasondu.sağlıkla kucağına al inş

Benim de oldu kaşıntılı dokuntum. 7.hafyadan 12ye kadar sürdü. Ellerim kollarim kabardi uykudan uyanırdım kasinmak için . Sonra geçti cildiye alerjik dedi. Umarim tekrarlamaz sizin de dilerim oyle olur
Ilac krem ne kyllandiniz benimkide kasintili cok fena .gece uykudan uyandiriyor o derece artik evdeki kullanilmayan krmik tarakla kasiyorum desem yeridir.hamilelikte oluuormus guya ama care yok

Canım çok geçmiş olsun ya. Bende gül çıkıyordu önceden arada ve hamileliğin başında tekrarladı, ağzımın çevresi, bileğim ve elimde çıktı. Baya sönmüştü ama tekrarladı geçen gün. Stresten çıkıyor benimki ya da ben üzülünce iki üç gün sonra patlak veriyor ama kaşıntı yok gülde. Aklıma o tarz bir şey olabilir gibi geldi, stres filan yaşadın mı bunlarıkmadan önce. Doçente gitmişsin gerçi, o bir şey demedi mi? Hapı da doktoruna hemen sorsaydın keşke, belki o işe yarar... Allah şifa versin.
Doktorz cumartesi soracagim bisey demedi egzama gibi hamilelikte alerjik oluyor bazen dedi inatci oluyormus verdigi kremle sonuuor hemen yanindan yine cikiyor cnm

Canım belki alakası yoktur ama ben daha önce geçirdiğim bir rahatsızlıkta ağır antibiyotik kullanmıştım onlarda kandaki ürik asiti yükseltmiş bende böyle kaşıntıar başlamıştı. Doktor kesmesi için başka ek ilaç verdi. Seninde belki ürik asit seviyen yükselmiş olabilir tahlilde var mı bak yoksa doktordan iste. Belki sebebi bu olabilir.
Karaciger enzimlerinede baktik ama o dedigin farkli birseymi testi.antibiyotikte kullanmadim cok uzun siredir ama .

Doktorz cumartesi soracagim bisey demedi egzama gibi hamilelikte alerjik oluyor bazen dedi inatci oluyormus verdigi kremle sonuuor hemen yanindan yine cikiyor cnm
Ne kremi verdi canım. Kortizonlu değilse ya da en fazla şu kadar gün kullanılacak demediyse doktorun, sürekli kullanmaya devam et.. İnşallah hapa da bir şey olmaz der de kullanınca geçer canım.

Ilac krem ne kyllandiniz benimkide kasintili cok fena .gece uykudan uyandiriyor o derece artik evdeki kullanilmayan krmik tarakla kasiyorum desem yeridir.hamilelikte oluuormus guya ama care yok
Ben de fitilli bir havlu ile geziyordum elimi kolumu kaşımak için. D ile başlayan bir kremdi unuttum adını icine elecon ve bepanten de sıktılar o karışımı cok az kullandim pek fayda etmedi ama kendi sonene kadar kaşındım

Bir sorum olacak bayanlar size;rahim ağzına doğru basınç hissediyor musunuz siz de ?ben de ara ara böyle bir his var,uzanınca geçiyor fakat oturunca baskı hissediyorum normal midir acaba bilgisi olan var mı?
evet bende de var. aşağı taraflarda bir şeyler oluyormuş gibi bir his. kan akışı hızlandığındandır diyorum ben.

günaydın kızlar iyi hafta sonlarıı

Kızlar dün iki ani ölüm haberi aldım. Biri internete düşmüş, akrabamızın kızı. Üniv öğrencisi Fatoş Boncukcu, aniden fenalaşıp hayatını kaybetmiş.daha gencecik. Öbürüde sitemizden bi abi. O da öyle bi anda. Düngece ambulanslar doluydu sitede. Rabbim mekanlarını cennet eylesin şu mübarek günlerde. Bazen kızıyolar ya en ufak bi ağrıyı abartıypruz falan diye, aslında ufak büyük demeden gidip bi doktora görünmek lazım.
başınız sağolsun canım rabbim dayanma gücü kuvveti versin
Ay ben bir tekme hissettim :) :) :)
ayy okadar erken hissedilirmi ki o_O
Canım doktor bana erkek dedi kesin dedi hatta ben de gördüm darısı başına inşallah çok mutluyum
maşallah canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bu da bacak arası
eneeee duruşa bakkk :nazar: tüü maşallah ona :-)
Kızlar dr bahsettigi çıkıntımız bu çok fena olcak bu belli
gerçekten çıkıntı mıdır o canım? o bebiş daha ufak değilmi okadar olur muymuş:KK57: maşallah ona nazar değmesin :nazar::nazar:
bende kese gözüktükten 2 hafta sonra çağrdı canım. ozaman ultrasonda kalp atışını duyup görebilmiştik. bence duyarsın diye düşünüyorum. Rabbim kucağına almayı nasip etsin

aydingelini aydingelini benim ikinci ya canim 17de tamam oldu is :) gunaydin herkese benim bulantim resmi olarak bittiiiii törenle uğurladım kendisini 3 gun evvel emin oldum artık darisi bulanan her arkadaşımın başına . Aynen ilk gebeligim gibi oldu 16.hafta ile beraber azalip bitti. Dun de bir tane 5li takim aldim hatira amacli cinsiyetini ogrendigim icin. 30a kadar da bisey almam :)

Back
X