2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ay kizlar siz cinsiyet yazdıkca ben de çok heveslendim yaaa hemen yarin olsun özledim kuzumu 3 haftadır :) belki bize de tahmin yapar doktorr
Erken öğrenmekte sorun, baksana değişebiliyor :))

Ultrason resimlerinden bi tek ben bişey anlamıyorum galiba
Kendi resimlerime de bi garip bakıyorum, bulamıyorum hiç başı nerde ayakları nerde
28 mayısta gideceğim doktora, öğreniriz biz de inşallah o gün
Gördükçe, Büyüdükçe anlarsın sende. Ultrasonda yakınlaştırınca tam seçiliyor.

Benim bir sorum olacak maglum uyku hali oluyor ogleden sonra bi uzaniyorum ben de ama uyandigimda bas agrisi bas yanmasi gozlerimde agri ile uyaniyorum cok kotu uyusam bi dert uyumasam bi dert. Boyle bisey yasayan var mi ya da iyi gelecek bir sey bilen?

Cinsiyetleri öğrenen arkadaşlar gözünüz aydın ne mutlu size şuan evde bi şenlik havası vardır rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin

Açım açççççççççç
Sabah yediğim az bi haşhaşlı ekmekleyim öğlen iki kere çıkardım şindi canım bişe istemiyo herşeyin dahada kötü yapacağını düşünüp bişey isteyemiyorum eşimde iftara kavurmalı melemen yaptı oda acı çıkmış biber onuda yiyemem offf offf

Kızlaaağr el ayak titremesi, kalp çarpıntısı, sersemlik neden olur sizce. Orucu tutan bizimkiler, ayılan bayılan ben

Öyle tabii :) ama burdaki herkes öğrenince ben de gaza geliyorum :)

Yorum için teşekkür ederim :)
ben mi güzel cekemedim acaba bilemedim ki şimdi :)

Yok canım senin gittiğin doktorun cihazi çok iyi değil sanirim bak benim profil resmimde üstte oğlumda gittiğim doktorun çektiği altta da yeni gittiğim doktorun çektiği arasında ne kadar fark var ikinci ayna gibi :)

Yaaa kizlar yaaa bu üçüncü foto yüklemem yaaa niye kimse bana cinsiyet tahmini yapmıyor (
ağlayasım var çoookkkk :'(Eki Görüntüle 2147826
Ben ilk koyduğunda erkek demiştim o yüzden 2. de yorum yapmadım başkalarından yorum istediğini düşündüm haliyle. Pek yorum yapan olmuyor, bizde anlayan yok ,herkes hissettiğine göre yorum yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…