Kız mı? Görüntü bozukluğu senin çekmenden kaynaklıysa tekrar çeker misin?Biraz zor ama görünüyo ya sağ tarafta bacakları var
Erken öğrenmekte sorun, baksana değişebiliyor :))Ay kizlar siz cinsiyet yazdıkca ben de çok heveslendim yaaa hemen yarin olsun özledim kuzumu 3 haftadır :) belki bize de tahmin yapar doktorr
Gördükçe, Büyüdükçe anlarsın sende. Ultrasonda yakınlaştırınca tam seçiliyor.Ultrason resimlerinden bi tek ben bişey anlamıyorum galiba
Kendi resimlerime de bi garip bakıyorum, bulamıyorum hiç başı nerde ayakları nerde
28 mayısta gideceğim doktora, öğreniriz biz de inşallah o gün
Yok cnm kagitta çok değil ama kıza benziyor dedi doktor kesin değil tabiKız mı? Görüntü bozukluğu senin çekmenden kaynaklıysa tekrar çeker misin?
Hayırlısı olsun inşallah, Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsinYok cnm kagitta çok değil ama kıza benziyor dedi doktor kesin değil tabibakalim hayirlisi
Bende bugün doktoruma sordum cnm solanteyi önerdi onu alicamKalbim10da canım ben Solente pregna Güneş kremi kullanıyorum 1 aydır ,doktor tavsiyesiyle başlamıştım.beyaz tenliyim ve cildim çok kuru ,iyi geldi bu krem memnunum.
Erkekler çabuk belli oluyor 11. Haftada öğrenen varBugün bana da doktor kız gibi dedi. Önceden erkek gibi demişti. 16. Haftanın bitimine doğru söyleyeceğim dedi.
Öyle tabii :) ama burdaki herkes öğrenince ben de gaza geliyorum :)Ben ilk bebeğimin cinsiyetini de 12. Haftada öğrenmiştim değişmedi ne bileyim. Bunda erken diye sormadım doktor kendisi söyledi cinsiyetler değiştikçe insan da bir tereddüt ediyor :) Sağlıklı olan 16. Haftayı beklemek biz sabırsız davranıyoruz :)
Yani değiştiğine göre kızdır değil mi:)Erkekler çabuk belli oluyor 11. Haftada öğrenen var
Kızlaaağr el ayak titremesi, kalp çarpıntısı, sersemlik neden olur sizce. Orucu tutan bizimkiler, ayılan bayılan ben
Valla benim yapmama nedenim hic bu islerden anlamamam :) kaynamistir arada uzerinize alınmayın lütfenYaaa kizlar yaaa bu üçüncü foto yüklemem yaaa niye kimse bana cinsiyet tahmini yapmıyor(
ağlayasım var çoookkkk :'(Eki Görüntüle 2147826
Tatlım göruntu çok bulanık ve nub görünmüyor pozisyon itibariyle... İçimden erkek geldi ama yatışından :)Yaaa kizlar yaaa bu üçüncü foto yüklemem yaaa niye kimse bana cinsiyet tahmini yapmıyor(
Yorum için teşekkür ederim :)Tatlım göruntu çok bulanık ve nub görünmüyor pozisyon itibariyle... İçimden erkek geldi ama yatışından :)
Yorum için teşekkür ederim :)
ben mi güzel cekemedim acaba bilemedim ki şimdi :)
Ben ilk koyduğunda erkek demiştim o yüzden 2. de yorum yapmadım başkalarından yorum istediğini düşündüm haliyle. Pek yorum yapan olmuyor, bizde anlayan yok ,herkes hissettiğine göre yorum yapıyor.Yaaa kizlar yaaa bu üçüncü foto yüklemem yaaa niye kimse bana cinsiyet tahmini yapmıyor(
Bilemedim ki şimdiYani değiştiğine göre kızdır değil mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?