2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Mrb bayanlar kontrolden geliyorum çok şükür herşey yolunda doktor cinsiyet tahmini yaptı önce sizlerden alayim

Eklentiler

• IMG_20180518_181326.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar ben çok tedirginim ya bulantılarım kesildi karnım öyle hamile gibi değil ufacık çıktı sadece bebeğe birşey olsa bunun belirtisi olur mu bende
Canım allah korusun ama bir şey olsa bile o karın öyle hemen küçülmüyor. 10. Haftada 12. Haftada kalbi duran bebeklerim oldu karnım hiç küçülmedi aksine Kürtajdan sonra bile küçülmedi büyüdü regl olana kadar. Mide bulantıları kiminlerinin geçiyor bu haftalarda. Karın şişliğinin geçmesi bence gazla ilgilidir.

Kızlar ikinci oglum geliyor büyük ihtimal deedi önce 1 aya degisebilir dedi sonradan bu degiscek gibi degil bu cikinti hep havada dedi heryerde cikiyo karsima dedi dr um cok sukur kipir kipir di ense olcumunu boy olcumunu zor yapti hic durmadi yerinde ense kalinligi 1.44 falandi sanirim kagitta yaziyodu ikili sonuclarimda bi hafta icinde cikicakmis

% de mi vermişti ilk tahminde? Bir de kaçıncı haftada söyledi?
11+5 ken yüzde 51 erkek demişti. Şu an 14+6yım kız gibi dedi. Yüzde vermedi :)net belli olmaz bu haftada cinsiyet dedi. Öğretim görevlisi oldugu için teorik konuşuyor. Ama aynı hafta başka bir doktor yani 12. Haftam bitip 13e girmişken yüzde 60 kız demişti.

Ultrason resimlerinden bi tek ben bişey anlamıyorum galiba
Kendi resimlerime de bi garip bakıyorum, bulamıyorum hiç başı nerde ayakları nerde
28 mayısta gideceğim doktora, öğreniriz biz de inşallah o gün

peki canım seni üzmicekse bebeklerin kalbi durduğunda ne gibi belirti yaşadın

Ya peki size bişi desem. Geçen haftadan belli karnımda kıpırdanmalar hissediyorum. Hatta dün gece sırt üstü uyumuşum, içimdeki harekete uyandım.

Ben ilk bebeğimin cinsiyetini de 12. Haftada öğrenmiştim değişmedi ne bileyim. Bunda erken diye sormadım doktor kendisi söyledi cinsiyetler değiştikçe insan da bir tereddüt ediyor :) Sağlıklı olan 16. Haftayı beklemek biz sabırsız davranıyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…