Canım doktor bana erkek dedi kesin dedi hatta ben de gördüm darısı başına inşallah çok mutluyum
Hadi gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanım doktor bana erkek dedi kesin dedi hatta ben de gördüm darısı başına inşallah çok mutluyum
Amin kızlar hepinize çok teşekkür ederim, allah razı olsun herkesin evladını bağışlasın inşallahHadi gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ben bebeği göremedim :))Mrb bayanlar kontrolden geliyorum çok şükür herşey yolunda doktor cinsiyet tahmini yaptı önce sizlerden alayim
% de mi vermişti ilk tahminde? Bir de kaçıncı haftada söyledi?Bugün bana da doktor kız gibi dedi. Önceden erkek gibi demişti. 16. Haftanın bitimine doğru söyleyeceğim dedi.
Mrb bayanlar kontrolden geliyorum çok şükür herşey yolunda doktor cinsiyet tahmini yaptı önce sizlerden alayim
Canım allah korusun ama bir şey olsa bile o karın öyle hemen küçülmüyor. 10. Haftada 12. Haftada kalbi duran bebeklerim oldu karnım hiç küçülmedi aksine Kürtajdan sonra bile küçülmedi büyüdü regl olana kadar. Mide bulantıları kiminlerinin geçiyor bu haftalarda. Karın şişliğinin geçmesi bence gazla ilgilidir.Kızlar ben çok tedirginim ya bulantılarım kesildi karnım öyle hamile gibi değil ufacık çıktı sadece bebeğe birşey olsa bunun belirtisi olur mu bende
11+5 ken yüzde 51 erkek demişti. Şu an 14+6yım kız gibi dedi. Yüzde vermedi :)net belli olmaz bu haftada cinsiyet dedi. Öğretim görevlisi oldugu için teorik konuşuyor. Ama aynı hafta başka bir doktor yani 12. Haftam bitip 13e girmişken yüzde 60 kız demişti.% de mi vermişti ilk tahminde? Bir de kaçıncı haftada söyledi?
:)Oy anasi yesin pipisini
peki canım seni üzmicekse bebeklerin kalbi durduğunda ne gibi belirti yaşadınCanım allah korusun ama bir şey olsa bile o karın öyle hemen küçülmüyor. 10. Haftada 12. Haftada kalbi duran bebeklerim oldu karnım hiç küçülmedi aksine Kürtajdan sonra bile küçülmedi büyüdü regl olana kadar. Mide bulantıları kiminlerinin geçiyor bu haftalarda. Karın şişliğinin geçmesi bence gazla ilgilidir.
Biraz zor ama görünüyo ya sağ tarafta bacakları varBen bebeği göremedim :))
Ben ilk bebeğimin cinsiyetini de 12. Haftada öğrenmiştim değişmedi ne bileyim. Bunda erken diye sormadım doktor kendisi söyledi cinsiyetler değiştikçe insan da bir tereddüt ediyor :) Sağlıklı olan 16. Haftayı beklemek biz sabırsız davranıyoruz :)11+5 ken yüzde 51 erkek demişti. Şu an 14+6yım kız gibi dedi. Yüzde vermedi :)net belli olmaz bu haftada cinsiyet dedi. Öğretim görevlisi oldugu için teorik konuşuyor. Ama aynı hafta başka bir doktor yani 12. Haftam bitip 13e girmişken yüzde 60 kız demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?