- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
ayy bize de nasip olur inşallah erkenden kıpırtılarını hissetmekaydingelini benim ikinci ya canim 17de tamam oldu is :) gunaydin herkese benim bulantim resmi olarak bittiiiii törenle uğurladım kendisini 3 gun evvel emin oldum artık darisi bulanan her arkadaşımın başına . Aynen ilk gebeligim gibi oldu 16.hafta ile beraber azalip bitti. Dun de bir tane 5li takim aldim hatira amacli cinsiyetini ogrendigim icin. 30a kadar da bisey almam :)
yiyecek ekmekleri yokmuş canım rabbim oğluna uzun ömürler versin inşallah şimdi ki bebeğinide sağ Salim kucağına alCanım o hamileliklerimde hiçbir belirtim yoktu mide bulantısı filan hiç olmadı en başından sonuna kadar. Hep kontrol zamanlarımdan önce öğrendim çünkü aşırı yorgunluk şikayetiyle gidiyordum bayılacak gibi olurdum elim kolum uyuşuk gibi oluyordum lütfen bana ek vitamin verir misiniz çünkü ben yerimden kalkamıyorum diye gittiğimde öğrendim hepsinde belirtim aynıydı aşırı yorgunluk. Ya dünyaya getirdiğim oğlumda ve bu hamileliğimin ilk zamanlarında da çok bitkindim ama onlardaki halsizliğim çok değişikti kucakta taşınacak kadar kötü oluyordum.
Teşekkür ederim canım cevabın için.evet bende de var. aşağı taraflarda bir şeyler oluyormuş gibi bir his. kan akışı hızlandığındandır diyorum ben.
Kremler yanimda degil ilacj kabul etmezse kullanabilirmiyim dedim kullan dedi bana antibiyotik krem birisi biriside losyonNe kremi verdi canım. Kortizonlu değilse ya da en fazla şu kadar gün kullanılacak demediyse doktorun, sürekli kullanmaya devam et.. İnşallah hapa da bir şey olmaz der de kullanınca geçer canım.
Insallah banada nasip olur ya ögürmekten altima kaciriyorum her defasinda hamileligin ilk aylarinda yoktu boyle bisey 2 aydan itibaren basladi insallahda biter .peki cnm tiksindigjn seyleri artik yiyormusunayy bize de nasip olur inşallah erkenden kıpırtılarını hissetmek
ne güzel bulantıların geçmiş, artık hamileliğinin sefasını sürersin inşallah
canım benim bulantım oldu ama kusmam vs. olmadı hiç. bişeyden de tiksinmedim öyle çok şükür. karıştırmış olabilirsin benceInsallah banada nasip olur ya ögürmekten altima kaciriyorum her defasinda hamileligin ilk aylarinda yoktu boyle bisey 2 aydan itibaren basladi insallahda biter .peki cnm tiksindigjn seyleri artik yiyormusun
Tam bir haftadir bebeğimi hissediyorum gibi geliyor bana da. Tam kilotun bittigi yerde iceriden kımıl kımıl bir böcek yuruyor gibi iceriden gelen tatlı bir kaşıntı hissediyorum. Ozellikle uzanışa geçtiğimde. ..Biraz da huyluyumdur ip saç hemen kaşındırır ilk basta oyle zannettim. Sonra karnim geriliyor ondandır dedim.evet bende de var. aşağı taraflarda bir şeyler oluyormuş gibi bir his. kan akışı hızlandığındandır diyorum ben.
Ben vajinal ultrasonla arada 4 gün farkla önce keseyi sonra da bebeğimi gördüm.Kizlar birsey sormak istiyorum 16 mayısta kesem gorundu doktorum 10 gun sonra gel dedi ama ben garanti olsun diye 29 mayista gidecegim sozce kalp atisini duyar miyim
O kordon degil canim iste doktorun gosterdigi cikinti
Benimde kolastazim vardi ama ozelde yaptim 37.haftada tahlil sonucum ciktigi gibi doguma girdim :) hayirlisi ya o haftalara bi ulaşalımda...arkadaslar nasilsiniz cok takip edemiyorum burayi kimisinin cinsiyetler belli olmus ben gecen hafta gittim ama cinsiyet daha belli olmadiAma cok sukur her sey yolundaydi Bu hamileligimde ilk kez ozele gittim ilk dogumum erken oldu ve 25. haftadan sonra gebelik kolestazi vardi o yuzden dogumu burfa yapabilirmiyim bilmiyorum doktorum universute hastanesinde yuksek riskli gebelikte de takibin olmali dedi hayirlisi bakalim zaman ne gosterecek
Bunda alt ast degerleriniz nasildi benim ilk doktora gittigimde degerlerim yuksek cikmisti karaciger ultrasonu safra asitleri fln temizdi bir iki kez daha yaptik gun asiri degerler yukselmisti gribal enfeksiyondan fln da olabilir demisti doktor en son yaptigimizda sukur normal cikti demekki gercekten gripten olmusBenimde kolastazim vardi ama ozelde yaptim 37.haftada tahlil sonucum ciktigi gibi doguma girdim :) hayirlisi ya o haftalara bi ulaşalımda..
Alkalin fosfat bakiloyordu kanda. 280 240 arasi oyniyordu 300 u gecince bebegi alicaz demisti 32.haftayi gecmek hedefimiz demisti.2 gunde bir kan veriyodum.37 +3 te 346 yla doguma girdim.kocam işteydi odam bile yoktu o kadar hizli doguma girdimkiBunda alt ast degerleriniz nasildi benim ilk doktora gittigimde degerlerim yuksek cikmisti karaciger ultrasonu safra asitleri fln temizdi bir iki kez daha yaptik gun asiri degerler yukselmisti gribal enfeksiyondan fln da olabilir demisti doktor en son yaptigimizda sukur normal cikti demekki gercekten gripten olmus
Evet canım hayırlısı geçmişte kaldı. Zaten doktorum söylediği sağlıksız çocuk düşer o yüzden ben çokta kendimi yıpratmamıştım.yiyecek ekmekleri yokmuş canım rabbim oğluna uzun ömürler versin inşallah şimdi ki bebeğinide sağ Salim kucağına al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?