2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
ayy bize de nasip olur inşallah erkenden kıpırtılarını hissetmek
ne güzel bulantıların geçmiş, artık hamileliğinin sefasını sürersin inşallah

yiyecek ekmekleri yokmuş canım rabbim oğluna uzun ömürler versin inşallah şimdi ki bebeğinide sağ Salim kucağına al

Ne kremi verdi canım. Kortizonlu değilse ya da en fazla şu kadar gün kullanılacak demediyse doktorun, sürekli kullanmaya devam et.. İnşallah hapa da bir şey olmaz der de kullanınca geçer canım.
Kremler yanimda degil ilacj kabul etmezse kullanabilirmiyim dedim kullan dedi bana antibiyotik krem birisi biriside losyon

ayy bize de nasip olur inşallah erkenden kıpırtılarını hissetmek
ne güzel bulantıların geçmiş, artık hamileliğinin sefasını sürersin inşallah
Insallah banada nasip olur ya ögürmekten altima kaciriyorum her defasinda hamileligin ilk aylarinda yoktu boyle bisey 2 aydan itibaren basladi insallahda biter .peki cnm tiksindigjn seyleri artik yiyormusun

Insallah banada nasip olur ya ögürmekten altima kaciriyorum her defasinda hamileligin ilk aylarinda yoktu boyle bisey 2 aydan itibaren basladi insallahda biter .peki cnm tiksindigjn seyleri artik yiyormusun
canım benim bulantım oldu ama kusmam vs. olmadı hiç. bişeyden de tiksinmedim öyle çok şükür. karıştırmış olabilirsin bence
ama benim hmileliğim sizlere kıyasla maşallah iyi gidiyo. bitek ağzımın tadı ilk zamanlardaki gibi yine metal tadında sürekli. ne güzel 1 hafta falan geçmişti

gunaydin kizlar benimdd iki gundur mide bulantim yok sukur ama mide yanmasi basladi bendd yaa ve hala kokulara karsi cok hassasim rennie kullaniyorum mide icin ama fayda etmiyor yaa

evet bende de var. aşağı taraflarda bir şeyler oluyormuş gibi bir his. kan akışı hızlandığındandır diyorum ben.
Tam bir haftadir bebeğimi hissediyorum gibi geliyor bana da. Tam kilotun bittigi yerde iceriden kımıl kımıl bir böcek yuruyor gibi iceriden gelen tatlı bir kaşıntı hissediyorum. Ozellikle uzanışa geçtiğimde. ..Biraz da huyluyumdur ip saç hemen kaşındırır ilk basta oyle zannettim. Sonra karnim geriliyor ondandır dedim.
Ama sanki bu bebiş anneler yaaa!!! :)

Kizlar birsey sormak istiyorum 16 mayısta kesem gorundu doktorum 10 gun sonra gel dedi ama ben garanti olsun diye 29 mayista gidecegim sozce kalp atisini duyar miyim
Ben vajinal ultrasonla arada 4 gün farkla önce keseyi sonra da bebeğimi gördüm.

O kordon degil canim iste doktorun gosterdigi cikinti

Günaydın bence doktoruna bir daha sor:)) nub çıkıntısının orada olması imkansız:)) ve usg de pipi görüntüsü böyle olmaz Üçgen veya kalp görünümlü çıkıntı olur. Doktor cihazında bakıp erkek demiştir ama bahsettiği çıkıntı o değil :)

arkadaslar nasilsiniz cok takip edemiyorum burayi kimisinin cinsiyetler belli olmus ben gecen hafta gittim ama cinsiyet daha belli olmadi Ama cok sukur her sey yolundaydi Bu hamileligimde ilk kez ozele gittim ilk dogumum erken oldu ve 25. haftadan sonra gebelik kolestazi vardi o yuzden dogumu burfa yapabilirmiyim bilmiyorum doktorum universute hastanesinde yuksek riskli gebelikte de takibin olmali dedi hayirlisi bakalim zaman ne gosterecek

Şu agzimdaki metalik tat bile beni bitirdi artik bulanti bitse bas donmasi o bitse halsizlik...daha 6 ay var nasil bitecek bilmiyorum....zamanda hic gecmiyor gibi gidiyorum geliyorum hala 12.haftadayiz....

Benimde kolastazim vardi ama ozelde yaptim 37.haftada tahlil sonucum ciktigi gibi doguma girdim :) hayirlisi ya o haftalara bi ulaşalımda...

Meraba. Bugun ikili test icin gittik. Belki cinsiyeti de goruruz dedik ama goremedik. Doktor poposunun ustune oturuyor gorunmuyor dedi.
12+5 teyim. Goruntuye gore 13+2
Boyu 13 cm Ense kalinligi 1.24 dedi sanki. İyi dedidedi.
Bir ay sonraya kaldi artik cinsiyet. Tahmini olan varsa yazsın
Ben hic bisey anlamadim goruntulerden.

Eklentiler

• IMG_20180519_120817.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_20180519_120753.webp
    17 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG_20180519_120632.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 100
Benimde kolastazim vardi ama ozelde yaptim 37.haftada tahlil sonucum ciktigi gibi doguma girdim :) hayirlisi ya o haftalara bi ulaşalımda..
Bunda alt ast degerleriniz nasildi benim ilk doktora gittigimde degerlerim yuksek cikmisti karaciger ultrasonu safra asitleri fln temizdi bir iki kez daha yaptik gun asiri degerler yukselmisti gribal enfeksiyondan fln da olabilir demisti doktor en son yaptigimizda sukur normal cikti demekki gercekten gripten olmus

Alkalin fosfat bakiloyordu kanda. 280 240 arasi oyniyordu 300 u gecince bebegi alicaz demisti 32.haftayi gecmek hedefimiz demisti.2 gunde bir kan veriyodum.37 +3 te 346 yla doguma girdim.kocam işteydi odam bile yoktu o kadar hizli doguma girdimki

Herkese selam. Yavaş yavaş benim de midemdeki sıkıntı azaldı..bogazimdaki acımsı tat da geçti
Doktorumla görüştüm bugün kan testi olarak triscreen diye bir test önerdi diğerlerine göre daha iyi bir test olduğunu söyledi. Fiyatı 2150 tl. Salı günü kan alınacak. En geç 10 gün sonra da sonucları gelecek. Inşallah hayırlı sonuçlar alırım da bundan sonra hamileliğinin keyfini çıkarırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…