• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım profil fotoğrafından anladığıma göre senin üçüncü bebis geliyo sanırım saglikla dogsunlar inşallah bebeklerimiz. Beninkiler 12.haftada göstermedi ikizler cok hareketliydi kollarini bacaklarini koydular heyecanla 16.haftayı bekliyorum cinsiyet icin bakalimm:halay::emir_bebek::emir_bebek::anneadayı::KK200:
Evet canım nasipse 3. Geliyor 14 ve 9 yaşlarında iki kızım var o fotoğrak KK daki ilk profil resmimdi ozaman miniktiler
Aslında en garantisi 16-18 haftalar ama burda biçok kişi 12. Hafta ikili testte öğrendi ihtimalde olsa benimkide bi umut işte bakalım
Sende heyecan iki katıdır şindi ne mutlu sana

Bırak hasta olmasını ben her daim köle mod on zaten. Piiink bu mesajları atan kayınbabam biliyor musun ahahah ama yarıldım kafa pırıl pırıl tabiki. Her şeyi o bilir Gerçekten benimkileri görse @aydingelini şükreder kendininkilere :KK48: Ben de dedim baba kapıları neden kitliyorsunuz yoksa inancınız mı sıkıntılı hayır bu elimizden geleni yapıp gerisini Allah'a bırakmak dedim ama asla kabul etmedi. Çok bildiksiniz anne baba tecrübelerine güvenin biz çok şey gördük dedi Üstelik kaynanam bir kere bile kanama görememiş sürekli sende yaşıyoruz ilk kez böyle şeyleri deyip dururdu Sonra onlar tecrübeli oldu :KK48: Ben de idare ediyorum işte. Benim eşim tümden deli Şu babama yav he he kaç kere düşük yaptın demeyi öğren diye bana kızar bi de. Laflarını ver deli oluyorum susma der. Ama onu bir kere dinledim Kızılca kıyamet koptu bir daha tövbe dedim Bazı taktikler merhaba bazı ailelerde korkunç şeylere sebep olabiliyormuş sadece idare edilmesi gereken insanlar var. Ben de ezik görünümlü gelin çirkef görümce arasında bir çizgide hayata tutunuyorum işte. :rapci:
Şaka yapıyosun. Hadi kv neysede babaların böyle herşeye karışmasına uyuz oluyorum. Sen babasın, bi ağırlığın olmalı. Ben iki hamileliğimdede her işimi kendim yaptım. Hatta kp bigün dediki eşime, maşaAllah geline benimki ( yeni karısı) bi bardak suyu kaldırmazdı yerinden.

Kızlar yine muhabbet dönmüş dolaşmış kayınvalidelere gelmiş :)

Benim kayınvalidem maşallah dünya iyisi ya. Valla bunları duydukça nazar değecek diye korkuyorum :)
Benimkininde çok çok nadir huyu tutar ama uzatmaz. Allahrazı olsun dünya iyisidir. Aynı bende o geldiğinde prensesler gibi oluyorum. Kahve keyfi bile yaptırır bana valla. MaşaAllahhhh:KK68:

Evet canım nasipse 3. Geliyor 14 ve 9 yaşlarında iki kızım var o fotoğrak KK daki ilk profil resmimdi ozaman miniktiler
Aslında en garantisi 16-18 haftalar ama burda biçok kişi 12. Hafta ikili testte öğrendi ihtimalde olsa benimkide bi umut işte bakalım
Sende heyecan iki katıdır şindi ne mutlu sana
Benimde iki kızım var. 6 ve 3 yaşlarında. Doktor %90 erkek dedi benimkine. Rabbim seninde gönlündekini versin inşaAllah:)

Kızlar dün iki ani ölüm haberi aldım. Biri internete düşmüş, akrabamızın kızı. Üniv öğrencisi Fatoş Boncukcu, aniden fenalaşıp hayatını kaybetmiş.daha gencecik. Öbürüde sitemizden bi abi. O da öyle bi anda. Düngece ambulanslar doluydu sitede. Rabbim mekanlarını cennet eylesin şu mübarek günlerde. Bazen kızıyolar ya en ufak bi ağrıyı abartıypruz falan diye, aslında ufak büyük demeden gidip bi doktora görünmek lazım.

Kızlar dün iki ani ölüm haberi aldım. Biri internete düşmüş, akrabamızın kızı. Üniv öğrencisi Fatoş Boncukcu, aniden fenalaşıp hayatını kaybetmiş.daha gencecik. Öbürüde sitemizden bi abi. O da öyle bi anda. Düngece ambulanslar doluydu sitede. Rabbim mekanlarını cennet eylesin şu mübarek günlerde. Bazen kızıyolar ya en ufak bi ağrıyı abartıypruz falan diye, aslında ufak büyük demeden gidip bi doktora görünmek lazım.

Başınız saolsun.
Allah geride kalanlara sabır versin.

Allah rahmet eylesin canım mekanları cennet olsun

İlk kizini da bu kadar erken hissettin mi bu arada canım?
Yoook hayir canim onu ta 19 da hissettim 20ye girince emin oldum sonra zaten disardan da görünür oldu. Bugun 16 bitti dinlenirken hissettim elimi koydum arkasi geldi. Ve devam ediyor ayirdim artik yani

Allah rahmet eylesin. Biz doktora en son giden milletiz bence :)) Ben de hamilelik dışında kolay kolay gitmem

Benimde iki kızım var. 6 ve 3 yaşlarında. Doktor %90 erkek dedi benimkine. Rabbim seninde gönlündekini versin inşaAllah:)
Amin canım inşallah hayırlısı olsun sağlıklı olsun e bide erkek olsun diyorum Rabbim inşallah kabul eder duamı

Başınız sağolsın mekanları cennet olsun bu konuda bende çok kendimi dinlerim aslında ama ecel geldiyse doktorunda yapacak bişeyi yok

Ay ben bir tekme hissettim :) :) :)
Bugün içimden kuran okumak geçti okurken biara bi seyirme hissettim gaz felan değildi eminim daha çok küçük ama bian sanki kendini hissettirdi çok sevindim

benim de ikizdi canım. 8 haftalıkken birinin kalbi durdu, gelişimi durdu... tekle devam ediyorum. çok ağladım üzüldüm ama yapacak birşey yok. her şey Alahtan.
veren Allah alan Allah.
Rabbim hiç kimseyi evlattan mahrum etmesin. hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım.
hayırlısı böyleymiş canım şükür ki diğer evladın iyi seninle hiç üzülme inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

Bende öyleyim hiç kilo alamadım 56 yla başladım hamileliği hala aynı gidiyor zaten bazen ne yesem çıkarıyorum çocuğa yarayan şeylerde yiyemiyorum yogurt süt yumurta ağzıma suremiyorum napcam bilmiyorum
aynı şekilde canım ceviz falanda yiyemiyorum. soğan kelimesini duymaya tahammülüm yok bide acayip tiksiniyorum

Back
X