2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bişey sorcam instagramdan takipleşmek yasak falanmı bilmiyorum ama, isteyen olursa ordanda birbirimizi takip edebiliriz. Profilimize burdaki ismimizide yazarız hem daha kolay olur. İsteyenler tabi.
Benimki: ysmnekerseker

[
Bişey sorcam instagramdan takipleşmek yasak falanmı bilmiyorum ama, isteyen olursa ordanda birbirimizi takip edebiliriz. Profilimize burdaki ismimizide yazarız hem daha kolay olur. İsteyenler tabi
Yasak olan Facebook’ta WhatsApp ta gruplaşmak. Reelde görüşme de bir sorun yok ama yine de mesajını düzenle burayı sadece kadınlar takip etmiyor biri görür dadanır falan özelden yazarsın istediğine.

Bence de takipleşmek isteyenler özelden yazsın birbirine çünkü halka açık burası, insanın başına bela olurlar

Afifecan özelden çalıştırıyor beni iyi bir öğrenciyimdir, çabuk öğreniyorum
Ahahah cağnım Pink aydingelini seni Pink sindirdi bile. Kendine gel sen bir görümcesin hemen ayağa kalk. İstersen özel derslerime katılabilirsin. Ücretlendirme camlarımı silmek şeklinde. Zira cam silmeyi hiç sevmem..Bak bu da bedavadan gösterdiğim görümcelik damarım

Kızlar ben çok tedirginim ya bulantılarım kesildi karnım öyle hamile gibi değil ufacık çıktı sadece bebeğe birşey olsa bunun belirtisi olur mu bende
Korkma canim ne güzel işte bulantın geçmiş şükret bebeğine bişey olmamıştır Allah ın izniyle merak etme bu haftalarda geçiyor diyorlar zaten şanslısın demekki

pinkstrap a karşıda nasıl sindirilmem onunda dersini verirsen memnuniyetle, görümcelik benden geçmiş anam 16-17 yıldır yapamadığımı şimdi yaparsam millet bana maabadıyla güler bende cam silmeyi severim çeşit çeşit bezlerim var kurulamaya bile gerek kalmayanlardan.

Benim bebekliğim fenaymış da ondan bana benzerse diye bir korkum var yani
Söylediğin kitapları not almıştım hamilelik ilerledikçe alıp okuyacağım. İnşallah bana benzemez yavrum
Bebekligin belki kalabalik evde gecmistir ondan.kalabalik evde buyuyen bebek halyle kucaktan kucaga gezmekten manyak oluyo uyku duzeni olamiyo.dogum yapinca annrn dahil kimseyi yatili alma.ilk 10 gun bebegin huzuru icin evin kalabalik olmamasi onemli.en yakin arkadasim dogum yapti gecen ay hem kv hem kendi annesi 5dk rahat birakmadi bebegi simdi o da cin carpmis gibi geziyo...

Böyle olur Akrep görümce Temizlik demeyin ya içim gidiyor evin haline, eşim oruç tutuyor yaptıramıyorum, kadınlar gelmez diye çağırmaya teşebbüs etmedim. Bebeğimden önemli değil ama bu kadarı da fazla ya

hıı burcun akrepse tamamm, benim ablamda akrep
ay valla öyle dedinde benim eşimde oruçlu, yarın öleceğim sanırım temizlik yaparken, çünkü ev aldı başını gidiyo Allahtan ki yarın akşam sünnet duası var eşimin akrabasının iftarlı, yemek yapmakla uğraşmak zorunda kalmıcam

Yok benim ki kalabalıktan falan değil bildiğin huysuzluktanmış :) annem 3. Gün göndermiş herkesi evine. Babam bile Yokmuş hatta görevde olduğu için. Ama geceleri çok ağlıyormuşum, herhangi bir rahatsızlığım da yokmuş üstelik. Bebeklerin de kendilerine ait huyları olduğunu düşünüyorum ben. Bizimkiler sakin huylu olur umarım.

Geçen hafta temizliğe geldi bana iki tane abla yardımcı olarak, Ramazan’da da çalışıyorlarmış hatta full dolularmış nerdeyse
Sen bi şansını dene istersen varsa yardımcın, gelirler belki.

Geçen hafta temizliğe geldi bana iki tane abla yardımcı olarak, Ramazan’da da çalışıyorlarmış hatta full dolularmış nerdeyse
Sen bi şansını dene istersen varsa yardımcın, gelirler belki.
Bende Pazartesi almak istiyordum eşim erken uyanıp gitmiyor evden, alamadım Uyanıp gidince de sarıyorum :))
Ay yazık eziyet olmaz mı? Gerçi insanlar oruçlu inşaatta çalışıyor iş iştir değil mi?

Ben yapamıyorum 5 litrelik su şişesini kaldırsam kıyamet kopuyor evde, eşim yokken de yapamam zaten, anlar temizlik yaptığımı. Kadınlara sorayım bir ara. Sende yorma kendini

Bende Pazartesi almak istiyordum eşim erken uyanıp gitmiyor evden, alamadım Uyanıp gidince de sarıyorum :))
Ay yazık eziyet olmaz mı? Gerçi insanlar oruçlu inşaatta çalışıyor iş iştir değil mi?
yani sonuçta biz engel olmuyoruz ki oruçlarına yada zoraki getirmiyoruz ki temizliğe bende ramazanın 3.haftası düşünüyorum halılarımı vs. yıkatmaya vericem çünkü leş oldular ki evlenincede yıkatmamıştım. hem bayram temizliği olur diye düşünüyorum ama inşallah gelir yani

Valla benimkiler iş çıkmasından çok memnunlardı. Yarım günü bile boş geçirmek istemiyorlardı.
Yani sonuçta para kazanıyorlar bu işten, keyfi yapmıyorlar. 1 ay boş geçirmek istemezler diye düşünüyorum, para ihtiyaç sonuçta.

Ben yapamıyorum 5 litrelik su şişesini kaldırsam kıyamet kopuyor evde, eşim yokken de yapamam zaten, anlar temizlik yaptığımı. Kadınlara sorayım bir ara. Sende yorma kendini
yaa sizlerin eşlerine özeniyorum vallahi maşallah benimki hep hükumet gibi kadınsın yaparsın diyo hoş ağır kaldırtmıyo sağolsun ama yardım et demesem etmez Hoş ben alıştırdım heralde onu öyle, yoksa neler neler yaparda ben kıyamıyorum ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…