- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
o bende bikaç hafta önce oldu canım, yedikçe yemek istiyodum doymak nedir bilmiyodum ama geçti şuan. sadece sık acıkıyorum arada bişeyler atınca ağzıma duruluyo o. bide acıkınca sanki bayılcak gibi oluyorum önceden öyle olmuyoduyarin deniycem artik canim cunku artik yemek lazim depolar bitmistir herhalde :) bide ben yemek yerken bile acikiyorum sizdede oyle oluyormu
evet haklısın sabahları yemeye başlıyım bari ben o hiç aklıma gelmemiştiBen daha bugün okudum happymom uygulamasında, sana da yazayım biraz için rahatlasın:
-Karnınızda ve sağ kasığıınızda ağrılar meydana gelebilir.
-Bu haftada ortaya çıkan ağrıların sebebi ise büyüyen rahminiz, rahminizi yerinde tutan bağları ve özellikle de ligamentum rotundum ismi verilen yapıyı germesi dolayısıyla yaşanır.
-Yani bu ağrılar,rahminizin yuvarlak bağa göre daha hızlı büyümesinden dolayı oluşur.
Benim 9. haftadayken kardeşimin düğünü vardı. Sağolsun annem bir hevesle bütün sülaleye bildirdi. Bi eline mikrofon alıp sahnede anons etmediği kaldı. Çok kızmıştım. İşyerimde de yakın oldugum herkese söyledim. Diğerleri zaten göbeğim büyüyünce anlasınlar.
Yumurtayı ihmal etmeyin. En besleyici gıda. Bebek için de çok sağlıklı.