• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
yarin deniycem artik canim cunku artik yemek lazim depolar bitmistir herhalde :) bide ben yemek yerken bile acikiyorum sizdede oyle oluyormu
o bende bikaç hafta önce oldu canım, yedikçe yemek istiyodum doymak nedir bilmiyodum ama geçti şuan. sadece sık acıkıyorum arada bişeyler atınca ağzıma duruluyo o. bide acıkınca sanki bayılcak gibi oluyorum önceden öyle olmuyodu
Ben daha bugün okudum happymom uygulamasında, sana da yazayım biraz için rahatlasın:

-Karnınızda ve sağ kasığıınızda ağrılar meydana gelebilir.
-Bu haftada ortaya çıkan ağrıların sebebi ise büyüyen rahminiz, rahminizi yerinde tutan bağları ve özellikle de ligamentum rotundum ismi verilen yapıyı germesi dolayısıyla yaşanır.
-Yani bu ağrılar,rahminizin yuvarlak bağa göre daha hızlı büyümesinden dolayı oluşur.

Benim 9. haftadayken kardeşimin düğünü vardı. Sağolsun annem bir hevesle bütün sülaleye bildirdi. Bi eline mikrofon alıp sahnede anons etmediği kaldı. Çok kızmıştım. İşyerimde de yakın oldugum herkese söyledim. Diğerleri zaten göbeğim büyüyünce anlasınlar.

Yumurtayı ihmal etmeyin. En besleyici gıda. Bebek için de çok sağlıklı.
evet haklısın sabahları yemeye başlıyım bari ben o hiç aklıma gelmemişti :KK12:

27. Hafta Erken doğumdan sonra kaybettim, 27 gün Yaşadı.
Üzülmeyin ya kuzenler falan bulunur bir görümce :) hem olur belki 1 kız, havlu mu atıyorsunuz?
Allah sabır versin canım. Meleğin şefaatçi olur inşallah sizlere.
Havlu mavlu bile kalmadı atacak. Bu foto gibi oluruz :KK42:
83CE0587-2A6D-48DF-B346-CB5075231093.webp

o bende bikaç hafta önce oldu canım, yedikçe yemek istiyodum doymak nedir bilmiyodum ama geçti şuan. sadece sık acıkıyorum arada bişeyler atınca ağzıma duruluyo o. bide acıkınca sanki bayılcak gibi oluyorum önceden öyle olmuyodu

evet haklısın sabahları yemeye başlıyım bari ben o hiç aklıma gelmemişti :KK12:
ahh evet bende oyle oluyorum yaa ama ben ilk gunden beri cok ccikiyorum yaa cok yememeye dikkat ediyofum valla yoksa kilolar alip basini gidecek

EnHarbiKiz hamile kaldığında şey demişti; Hiç böyle hayal etmemiştim, prensesler gibi geçireceğimi sanmıştım:)) Dizilerdeki gibi olmadığını acı tecrübeyle öğrendi :))
Yani öyle pek rahat geçmiyor, her ay yeni birşey geliyor, Doğum da mucize gibi bir anda bütün sorunlar kesiliyor.

Harbi’ye katılıyorum valla :)
İnsan bebeğiyle konuşacak, prenses olacak, göğe yükselecek falan sanıyor. Benim tek konuşmam “bugün bari kusturmasaydın be yavrum” diye sitem oluyor :63:
Eşim de geçen “bu ünlüler de hamile oluyor ama yine geziniyorlar her yerde, kusmuyor herhalde onlar” dedi. Ben de “onlar mutfağa mı giriyor sanki, hayatları güzel onların” dedim. Sanki ben mutfaktan çıkmıyormuşum gibi :KK70:
Allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun. Kimisi kanamadan imtihan oluyor, kimisi kusmadan. Dertsiz hamile yok:)

Hayırlı cumalar güzeller
Benim bulantılar sabaha kadar devam iki haftada 3 şişe gaviskon bitti yanında bulantı vitamini onlar olmasa fenayım gerçekten

Zeynep ismi konuşulmuş bende kızım olursa zeynep ve yanına bi isim daha bakıyorum ama zeynebi kesin bakalım hayırlısı olsun erkek olsun yinede:emir_bebek:

Harbi’ye katılıyorum valla :)
İnsan bebeğiyle konuşacak, prenses olacak, göğe yükselecek falan sanıyor. Benim tek konuşmam “bugün bari kusturmasaydın be yavrum” diye sitem oluyor :63:
Eşim de geçen “bu ünlüler de hamile oluyor ama yine geziniyorlar her yerde, kusmuyor herhalde onlar” dedi. Ben de “onlar mutfağa mı giriyor sanki, hayatları güzel onların” dedim. Sanki ben mutfaktan çıkmıyormuşum gibi :KK70:
Allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun. Kimisi kanamadan imtihan oluyor, kimisi kusmadan. Dertsiz hamile yok:)
Anneler cefakardır diyorlar hiç mi şüphelenmediniz :))
Prenses sendromu yaşarsanız, kalırsınız böyle :-)
Amin canım tabi herkesin derdi farklı. Allah bebeklere sağlık versin bizimkiler geçici.

ayy kıyamam ona, işi öğrenip kardeşi işleyecek görümceler bekliyo onu demekki :-) valla ben görümceyim kendine gel gelin deyince şakadan bile olsa kadın kahkaha atıp beni ipmeiyo. onurum inciniyo :KK70::KK70:

gönlünü kalbini ferah tut canım kötü :KK36:bişey çıkmayacak Allahın izni ile
Tesekkueederim ;) iyi cikti ense kalinligi burin kemigi olcumleri iyi.kan sonucuda 25 inde cikicakmis.yinede rahatladim :)

Anneler cefakardır diyorlar hiç mi şüphelenmediniz :))
Prenses sendromu yaşarsanız, kalırsınız böyle :-)
Amin canım tabi herkesin derdi farklı. Allah bebeklere sağlık versin bizimkiler geçici.

Doğduktan sonra uykusuz kalacaz ya cefa kısmı o sandım, değilmiş :-)
Sağlıkla dünyaya gelsinler de başa gelen çekilir yapacak bişey yok :KK200:

Doğduktan sonra uykusuz kalacaz ya cefa kısmı o sandım, değilmiş :-)
Sağlıkla dünyaya gelsinler de başa gelen çekilir yapacak bişey yok :KK200:
Kizim dogduktan sonra hiiic uykusuz kalmadim valla :) herkes uykusuzluktan cin carpmis gibi gezerken biz fosur fosur uyuduk :) gecen gunde bu konu acilmisto bir kac kitap tavsiyesinde bulunmustum mutlaka uyku egitimiyle ilgili 1 2 kitap okuyun kendinizi de kesinlikle uykusuz kalcam diye sartlamayin.hiic oyle bisey yol emin olun

Tesekkueederim :KK66: iyi cikti ense kalinligi burin kemigi olcumleri iyi.kan sonucuda 25 inde cikicakmis.yinede rahatladim :)
ne güzel canım maşallah, benimkilerde pazartesi çıkacak ama gidemicem iş yzünden sanırım doktora. whatsapptan yolla demişti öyle yapıcam
4 kilomu aldin :KK66: ben 3 kilo verdim kusmaktan ;( valla keske kilo alsam da oh canimin istedigini yedim sefam olsun derdim :KK66: keyfine bak
ay siz öyle deyince utanıyorum ya. aldım valla. bende hamilelikte kusmaktan veririm falan diyodum maşallah üstüne aldımda aldım :cry:

Kizim dogduktan sonra hiiic uykusuz kalmadim valla :) herkes uykusuzluktan cin carpmis gibi gezerken biz fosur fosur uyuduk :) gecen gunde bu konu acilmisto bir kac kitap tavsiyesinde bulunmustum mutlaka uyku egitimiyle ilgili 1 2 kitap okuyun kendinizi de kesinlikle uykusuz kalcam diye sartlamayin.hiic oyle bisey yol emin olun

Benim bebekliğim fenaymış da ondan bana benzerse diye bir korkum var yani :-)
Söylediğin kitapları not almıştım hamilelik ilerledikçe alıp okuyacağım. İnşallah bana benzemez yavrum :KK70:

pearlshine pearlshine aslinda detayliyi da bekleyebilirsin canim sonucun kotü degil ki huzursuz olma stres yapma orda da tekrar muayene oluyoruz serce parmagi burun kemigi ense kalp bir suru belirtec oluyor. Cunku tarama testi tamam olanin da bazen orda belli olabiliyor bu durumu. Senin sonucun zaten iyi aklini bulandirma bence
Bu grubun en güzel özelliklerinden beri burdaki herkesin birbirine moral vermeye çalışması :) çok teşekkür ederim canım cevabın için ama benim kan değerlerimden kaynaklı risk oluştu benu tedirgin eden o. Biraz da pimpirikli ve tez canlıyım o yüzden bir an önce içim rahatlasın diye kan testi yaptırmak istiyorum

Onlara odaklanmış durumdayız çok normal korkuyor oluşun. Kendin için de iyi ben de bir süre kabızlık olduğundan mide yanmam da başladı baskı yaptığı için, sorun sorunu doğuruyor çekmeye hiç gerek yok. Suyu nasıl tüketiyorsun? Arttır biraz
Su içmeye çalışıyorum ama demekki yeterli değil daha çok su içmek lazım

İsim konusu açılmış. Kız olursa biz isim düşünmedik daha ama büyük kızım adı Zeynep olsun diyo. Eşimin ailesinde soyadı aynı olan o kadar çok Zeynep varki:KK35: olmaz dedim.
Bu arada Eşimin adı Fatih. Çok beğeniyorum Fatih ismini, o da kendi ismini çok sever. Herkese diyoki , benim adım olmasaydı kesin oğluma koyardım. Hadi koyalım desem atlıycak:KK70:

Back
X