canim bende senin gibiyim benimdr ilk bebegim ve yiregin agzimda yasiyorum sanki bide tedaviyle oldu ne yasarsak rabbimdeddiyorum bazen oyle avutuyorum kendimi bende dun kusuyordum bak bugun hic kusmadim insaallah az kalmis cinsiyetide gosterir allahin izniyle 12 de bi bi tahminde bulunmadimi dojtorundoğru söylüyorsun canım ne kadar pimpirikliyiz şu cinsiyeti de öğrenseydik ayın 25inde gidecez bakalım inşallah gösterir :)
Allah önce hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin hepimize, bebek sahibi olmak isteyen herkese.
Ben her fırsatta dile getiriyorumdur Kız çocuklarını daha özel buluyorum. Şu an ki Erkek isteğim oğlumu kaybetmiş olmamdan kaynaklı sanırım. Tabi yerini almayacakta ne bileyim garip bir psikoloji işte.
Dur kesinleşsin de ona göre alırsın beğendiğin şeyleri, 5 Aydan değişen varmış baksana. İnşallah o kadar da büyük sürprizler yapamazlar
Aynen öyle şimdi konuştukça rahatladım rabbime emanet bebişlerimiz herşeyin en iyisini o bilir. Dua edelim hep biz inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırızBenim hiç bulantım olmadı, lekelenmem de vardı. O yüzden ilk haftalar hep endişeyle geçti. Bir şey mi oldu , kalbi mi durdu diye. İçini rahat tut, yavaş yavaş karnın da çıkacak. Allah korusun kötü bir şey olsa işareti olur diye düşünüyorum.
yalnız değilmişim dua etmekten başka çaremiz yok canım . İnşallah göstersin artık doktor emin olmadan tahmin yapmayim dedi :)canim bende senin gibiyim benimdr ilk bebegim ve yiregin agzimda yasiyorum sanki bide tedaviyle oldu ne yasarsak rabbimdeddiyorum bazen oyle avutuyorum kendimi bende dun kusuyordum bak bugun hic kusmadim insaallah az kalmis cinsiyetide gosterir allahin izniyle 12 de bi bi tahminde bulunmadimi dojtorun
hadi insaallh cnmm saglikli olsunda hic onmli degill ama biz merakli anneleriz yaayalnız değilmişim dua etmekten başka çaremiz yok canım . İnşallah göstersin artık doktor emin olmadan tahmin yapmayim dedi :)
Normal şartlarda Tuvalete çıkamadığın için çekiyosundur ama ağrıyı yaşayan da sensin gaz sancısı olup olmadığı anlayabilirsin. Kayısı falan ye, zorlama tuvalette ıkınma. İstersen doktora git kabızlık için ilaç versin, mecbur kalmadıkça kullanmıyoruz günde 1 tane alsan da yetiyor.Kızlar günaydın
Benim ara ara karnım ağrıyor. Yoğun bir ağrı değil ara ara küçük sancı gibi. Siz de de okuyor mu? Gaz sancısı olabilir mi? Tuvalette de sıkıntı var 1 2 gündür. Korkuyorum. Kanama leke yok elhamdülillah. Ama işte şu evham yok mu
27. Hafta Erken doğumdan sonra kaybettim, 27 gün Yaşadı.Hamileyken mi kaybettiniz acaba?
Benim de rüyamda kız bebek veriyorlardı. Ama bizde mavi gözlü yok ki diyordum. Al gitsin di mi ne karıştırıyorsun sonra kucağımda erkek bebek gördüm. Ultrason görüntüsü olsa değişir ümidi olacak, fetal DNA ya göre dendi.
Gelinlerime üzülüyorum bir görümceleri olamayacak.
İşte birine fena deyince hemen mimliyolar beniaynen bende iki isim koyucam canim valla gordugum her zeynep fenaa :)
bişey olursa ki Allah göstermesin, rahimde sürekli bi sancı, ve 5 dkda bir rahim toplanıp gevşiyormuş gibi bi ağrı olurmuş. bu düşük ağrısıymış. buna dikkat edin kızlar diğer ağrılarda hemen panik yapıp bebişide streste sokmayınBenim hiç bulantım olmadı, lekelenmem de vardı. O yüzden ilk haftalar hep endişeyle geçti. Bir şey mi oldu , kalbi mi durdu diye. İçini rahat tut, yavaş yavaş karnın da çıkacak. Allah korusun kötü bir şey olsa işareti olur diye düşünüyorum.
canım o rahim genişliyo diye oluyo. 2gündür bendede var adet sancısı gibi. ben alıştım genelde oluyo bende o ağrıKızlar günaydın
Benim ara ara karnım ağrıyor. Yoğun bir ağrı değil ara ara küçük sancı gibi. Siz de de okuyor mu? Gaz sancısı olabilir mi? Tuvalette de sıkıntı var 1 2 gündür. Korkuyorum. Kanama leke yok elhamdülillah. Ama işte şu evham yok mu
valla düşündümde hamile kaldığımdan beridir 2 3 kere yemişimdir. hiç aklıma dahi gelmiyokizlarbsiz hergun yunurta yiyormusunuz yaa bn yiyemiyorum hmile kldgimdan beri cok tiksindimm
Biraz daha devam ederse gideceğim canım bebeğe bir şey olacak diye korkuyorum her şeyi ona bağlıyorum galibaNormal şartlarda Tuvalete çıkamadığın için çekiyosundur ama ağrıyı yaşayan da sensin gaz sancısı olup olmadığı anlayabilirsin. Kayısı falan ye, zorlama tuvalette ıkınma. İstersen doktora git kabızlık için ilaç versin, mecbur kalmadıkça kullanmıyoruz günde 1 tane alsan da yetiyor.
valla biz küçük yerde yaşadığımız için dedikoducular sağolsun duymayan sağır sultan dahi kalmadıgünaydın arkadaşlar :) hamileliğinizi herkesle paylaştınız mı artık. ben hala hamileyim diyemiyorum belli de olmuyor zaten, sanki söylersem bir şey olacakmış gibi geliyor .(
Aynen ayne adet sancısı gibi işte hee an kanama olacak hissi oluşturuyor. Teşekkür ederim canım içim rahatladıİşte birine fena deyince hemen mimliyolar benibende 2 isim seviyorum ya inşallah nasip olur. erkek olursa ismi inşallah Yusuf Ege olacak yada Yusuf değişir ama Ege kalıcı kız olursa bilemedim
bişey olursa ki Allah göstermesin, rahimde sürekli bi sancı, ve 5 dkda bir rahim toplanıp gevşiyormuş gibi bi ağrı olurmuş. bu düşük ağrısıymış. buna dikkat edin kızlar diğer ağrılarda hemen panik yapıp bebişide streste sokmayın
canım o rahim genişliyo diye oluyo. 2gündür bendede var adet sancısı gibi. ben alıştım genelde oluyo bende o ağrı
valla düşündümde hamile kaldığımdan beridir 2 3 kere yemişimdir. hiç aklıma dahi gelmiyoyemek lazım değilmi? ben yarından itibaren başlıyım bari
hadi insaallah rabbim koymayi nkoymayi nasip etsin canim :) yaa ben yiyemiyorum kokusu mahvediyor beni yaa bende biccesaret basliyim diyorum sabah kalkinca canim istemistemiyorİşte birine fena deyince hemen mimliyolar benibende 2 isim seviyorum ya inşallah nasip olur. erkek olursa ismi inşallah Yusuf Ege olacak yada Yusuf değişir ama Ege kalıcı kız olursa bilemedim
bişey olursa ki Allah göstermesin, rahimde sürekli bi sancı, ve 5 dkda bir rahim toplanıp gevşiyormuş gibi bi ağrı olurmuş. bu düşük ağrısıymış. buna dikkat edin kızlar diğer ağrılarda hemen panik yapıp bebişide streste sokmayın
canım o rahim genişliyo diye oluyo. 2gündür bendede var adet sancısı gibi. ben alıştım genelde oluyo bende o ağrı
valla düşündümde hamile kaldığımdan beridir 2 3 kere yemişimdir. hiç aklıma dahi gelmiyoyemek lazım değilmi? ben yarından itibaren başlıyım bari
Onlara odaklanmış durumdayız çok normal korkuyor oluşun. Kendin için de iyi ben de bir süre kabızlık olduğundan mide yanmam da başladı baskı yaptığı için, sorun sorunu doğuruyor çekmeye hiç gerek yok. Suyu nasıl tüketiyorsun? Arttır birazBiraz daha devam ederse gideceğim canım bebeğe bir şey olacak diye korkuyorum her şeyi ona bağlıyorum galiba
bana doktorum kanama olduğunda söylemişti bunu canım. rahimde sürekli girip çıkan bi ağrı olurmuş rahim toplanıp gevşermiş gibi olurmuş biz bu sancıyı ayırt edebilirmişiz. o adet sancısı rahimden kaynaklanıyo büyüyolar bebişkolar annesiAynen ayne adet sancısı gibi işte hee an kanama olacak hissi oluşturuyor. Teşekkür ederim canım içim rahatladı
amin canım inşallah, benim bi arkadaşım üstüne limon sıkıp yerdi. bende yağ pulbiber seviyorum. öyle dene istersenhadi insaallah rabbim koymayi nkoymayi nasip etsin canim :) yaa ben yiyemiyorum kokusu mahvediyor beni yaa bende biccesaret basliyim diyorum sabah kalkinca canim istemistemiyor
EnHarbiKiz hamile kaldığında şey demişti; Hiç böyle hayal etmemiştim, prensesler gibi geçireceğimi sanmıştım:)) Dizilerdeki gibi olmadığını acı tecrübeyle öğrendi :))2 gündür ne güzel sabahları kusmuyordum, bitti zannettim ama bu sabah yine başa döndüm9 ay çekecem galiba bu kusmaları
yarin deniycem artik canim cunku artik yemek lazim depolar bitmistir herhalde :) bide ben yemek yerken bile acikiyorum sizdede oyle oluyormubana doktorum kanama olduğunda söylemişti bunu canım. rahimde sürekli girip çıkan bi ağrı olurmuş rahim toplanıp gevşermiş gibi olurmuş biz bu sancıyı ayırt edebilirmişiz. o adet sancısı rahimden kaynaklanıyo büyüyolar bebişkolar annesi
amin canım inşallah, benim bi arkadaşım üstüne limon sıkıp yerdi. bende yağ pulbiber seviyorum. öyle dene istersen
Ben daha bugün okudum happymom uygulamasında, sana da yazayım biraz için rahatlasın:Kızlar günaydın
günaydın arkadaşlar :) hamileliğinizi herkesle paylaştınız mı artık. ben hala hamileyim diyemiyorum belli de olmuyor zaten, sanki söylersem bir şey olacakmış gibi geliyor .(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?