Yardım et demesen kolay kolay kimseninki etmez :) Risk olunca babalar da korkuyor. Evde 2 kişiyiz ya o yapacak ya ben, benim yapmamı İstemediğine göre, mecbur el atacak yani.yaa sizlerin eşlerine özeniyorum vallahi maşallahbenimki hep hükumet gibi kadınsın yaparsın diyo hoş ağır kaldırtmıyo sağolsun ama yardım et demesem etmez
pinkstrap a karşıda nasıl sindirilmem onunda dersini verirsen memnuniyetle, görümcelik benden geçmiş anam 16-17 yıldır yapamadığımı şimdi yaparsam millet bana maabadıyla güler bende cam silmeyi severim çeşit çeşit bezlerim var kurulamaya bile gerek kalmayanlardan.
Seninle tamamen aynı durumdayız ben yapmıyorum kocam da yapmıyordu sonra benim titiz kv Kb bi bastı evi ben anneme geldiğimde Allaaaaaah tembeller, yatma niye yatıyon evinin işi yaplar, doktorlara güvenme onlar ne bilir kadere güven kalk işini yaplar mesajları geldi bana heheheyt.Böyle olur Akrep görümceTemizlik demeyin ya içim gidiyor evin haline, eşim oruç tutuyor yaptıramıyorum, kadınlar gelmez diye çağırmaya teşebbüs etmedim. Bebeğimden önemli değil ama bu kadarı da fazla ya
Kız sanki. 14. Hafta göstermedi mi?Hadi bende paylaşıyım ultrasonumu :) cinsiyet tahminlerinizi bekliyorum hatunlar
Kızlar ben çok tedirginim ya bulantılarım kesildi karnım öyle hamile gibi değil ufacık çıktı sadece bebeğe birşey olsa bunun belirtisi olur mu bende
Kız sanki. 14. Hafta göstermedi mi?
yaa sizlerin eşlerine özeniyorum vallahi maşallahbenimki hep hükumet gibi kadınsın yaparsın diyo hoş ağır kaldırtmıyo sağolsun ama yardım et demesem etmez Hoş ben alıştırdım heralde onu öyle, yoksa neler neler yaparda ben kıyamıyorum ona
Pinki sindirirsen zaten herkesi sindirdin demektir. Çünkü hemi akrep, hemi görümce hemi kaynana adayı.pinkstrap a karşıda nasıl sindirilmem onunda dersini verirsen memnuniyetle, görümcelik benden geçmiş anam 16-17 yıldır yapamadığımı şimdi yaparsam millet bana maabadıyla güler bende cam silmeyi severim çeşit çeşit bezlerim var kurulamaya bile gerek kalmayanlardan.
Niye minnet edesin ki? O da hasta olur yapamaz sen yardım edersin, bu işler sırayla illa ihtiyaç oluyor. Minnetlik durumlara giriyorsa yardımcı tut ne uğraşcan.pinkstrap
Seninle tamamen aynı durumdayız ben yapmıyorum kocam da yapmıyordu sonra benim titiz kv Kb bi bastı evi ben anneme geldiğimde Allaaaaaah tembeller, yatma niye yatıyon evinin işi yaplar, doktorlara güvenme onlar ne bilir kadere güven kalk işini yaplar mesajları geldi bana heheheyt.Sonra kv bütün evi temizlemiş sağolsun sevindim mi no. Çünkü bir ömür laf yiyeceğim ve minnet altında bırakılacağım.
Böyle hepsini biri arada yazınca çok çirkefmişim gibi olduPinki sindirirsen zaten herkesi sindirdin demektir. Çünkü hemi akrep, hemi görümce hemi kaynana adayı.
aynen sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsunda inşallah hiç farketmez:)hadi insaallh cnmm saglikli olsunda hic onmli degill ama biz merakli anneleriz yaa
inşallah canım şükür ki geçti iştahım kapalı ama halaKorkma canim ne güzel işte bulantın geçmiş şükret bebeğine bişey olmamıştır Allah ın izniyle merak etme bu haftalarda geçiyor diyorlar zaten şanslısın demekki
yarın 15 haftalık olacak inşallah canım bide bebeğide hissetmiyorum ya acaba bir tuhaflık mı var diyorumKaçıncı haftadasın canım benimde 2 gündür bulantılarım kesildi çok şükür. OLsa bi dert olmasa ayrı sıkıntı hemen evham yapıyoruz rahat ol bunlar normal inşallah.
bencede iyiymiş o benimki yapmaz söylemezsem neden yapmadın da demezYardım et demesen kolay kolay kimseninki etmez :) Risk olunca babalar da korkuyor. Evde 2 kişiyiz ya o yapacak ya ben, benim yapmamı İstemediğine göre, mecbur el atacak yani.
kadere güven tamamda, sen afedersin eşeğini sağlam kazığa bağlamazsan eşek çalınıncada ah vah etmeyeceksin yani ne demek yatma doktora güvenme.pinkstrap
Seninle tamamen aynı durumdayız ben yapmıyorum kocam da yapmıyordu sonra benim titiz kv Kb bi bastı evi ben anneme geldiğimde Allaaaaaah tembeller, yatma niye yatıyon evinin işi yaplar, doktorlara güvenme onlar ne bilir kadere güven kalk işini yaplar mesajları geldi bana heheheyt.Sonra kv bütün evi temizlemiş sağolsun sevindim mi no. Çünkü bir ömür laf yiyeceğim ve minnet altında bırakılacağım.
benimkide öyle ya, yap diyorum tamam diyo, ben dediğim işi yapıp bitirip oturuyorum o hala gelecekErkeğin sırtından sopayı eksik etmeyeceksin
Valla ben eşime diyorum ben bu kadar Ağrı’yı, bulantıyı, vücudumdaki değişimleri çekiyorsam sana da çektirecem diye, o da başa gelen çekilir diyor
Ama yardım et demesen çoğu etmez zaten. Söylemek lazım, hatta ısrar kıyamet söyleyeceksin ki yapsınlar. Yoksa benim eşim gibiyse tamam tamam diyip çok geçiştirir insanı
ay pinki sindiriyim demedim canım, beni sindirmesine izin vermiyim yeter dedimPinki sindirirsen zaten herkesi sindirdin demektir. Çünkü hemi akrep, hemi görümce hemi kaynana adayı.
Böyle hepsini biri arada yazınca çok çirkefmişim gibi oldu
yarın 15 haftalık olacak inşallah canım bide bebeğide hissetmiyorum ya acaba bir tuhaflık mı var diyorum
Bırak hasta olmasını ben her daim köle mod on zaten. Piiink bu mesajları atan kayınbabam biliyor musun ahahah ama yarıldım kafa pırıl pırıl tabiki. Her şeyi o bilir Gerçekten benimkileri görseNiye minnet edesin ki? O da hasta olur yapamaz sen yardım edersin, bu işler sırayla illa ihtiyaç oluyor. Minnetlik durumlara giriyorsa yardımcı tut ne uğraşcan.
Ayrıca alta yerleşmiş riski olan bebeğe ne demek kadere bırak, önce bir sen önlemini alacaksın, bile bile bebeğe zarar vermenin kaderi mi kalıyor? Asıl o günah canına kast ediyorsun. Beynide temizmiş kayınvalidenin pırıl pırıl hiç kullanılmamış maşallah
Kizim dogduktan sonra hiiic uykusuz kalmadim valla :) herkes uykusuzluktan cin carpmis gibi gezerken biz fosur fosur uyuduk :) gecen gunde bu konu acilmisto bir kac kitap tavsiyesinde bulunmustum mutlaka uyku egitimiyle ilgili 1 2 kitap okuyun kendinizi de kesinlikle uykusuz kalcam diye sartlamayin.hiic oyle bisey yol emin olun
kendimize yapıyoruz tadını çıkarmak varken doğru Herşey Allahtan. Benim ilki 6 haftalıkken düştü sağlıksızmış buda çok şükür doktor iyi dedi insan ister istemez takıyor işte
haklısın benimki daha acemi kayınvalideBırak hasta olmasını ben her daim köle mod on zaten. Piiink bu mesajları atan kayınbabam biliyor musun ahahah ama yarıldım kafa pırıl pırıl tabiki. Her şeyi o bilir Gerçekten benimkileri görseaydingelini şükreder kendininkilere Ben de dedim baba kapıları neden kitliyorsunuz yoksa inancınız mı sıkıntılı hayır bu elimizden geleni yapıp gerisini Allah'a bırakmak dedim ama asla kabul etmedi. Çok bildiksiniz anne baba tecrübelerine güvenin biz çok şey gördük dedi Üstelik kaynanam bir kere bile kanama görememiş sürekli sende yaşıyoruz ilk kez böyle şeyleri deyip dururdu Sonra onlar tecrübeli oldu Ben de idare ediyorum işte. Benim eşim tümden deli Şu babama yav he he kaç kere düşük yaptın demeyi öğren diye bana kızar bi de. Laflarını ver deli oluyorum susma der. Ama onu bir kere dinledim Kızılca kıyamet koptu bir daha tövbe dedim Bazı taktikler merhaba bazı ailelerde korkunç şeylere sebep olabiliyormuş sadece idare edilmesi gereken insanlar var. Ben de ezik görünümlü gelin çirkef görümce arasında bir çizgide hayata tutunuyorum işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?