2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hadi bende paylaşıyım ultrasonumu :) cinsiyet tahminlerinizi bekliyorum hatunlar

Eklentiler

• DSC_0735.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 59
  • DSC_0734.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 51
  • DSC_0733.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 49
yaa sizlerin eşlerine özeniyorum vallahi maşallah benimki hep hükumet gibi kadınsın yaparsın diyo hoş ağır kaldırtmıyo sağolsun ama yardım et demesem etmez
Yardım et demesen kolay kolay kimseninki etmez :) Risk olunca babalar da korkuyor. Evde 2 kişiyiz ya o yapacak ya ben, benim yapmamı İstemediğine göre, mecbur el atacak yani.

pinkstrap
Seninle tamamen aynı durumdayız ben yapmıyorum kocam da yapmıyordu sonra benim titiz kv Kb bi bastı evi ben anneme geldiğimde Allaaaaaah tembeller, yatma niye yatıyon evinin işi yaplar, doktorlara güvenme onlar ne bilir kadere güven kalk işini yaplar mesajları geldi bana heheheyt. Sonra kv bütün evi temizlemiş sağolsun sevindim mi no. Çünkü bir ömür laf yiyeceğim ve minnet altında bırakılacağım.

Kızlar ben çok tedirginim ya bulantılarım kesildi karnım öyle hamile gibi değil ufacık çıktı sadece bebeğe birşey olsa bunun belirtisi olur mu bende

Kaçıncı haftadasın canım benimde 2 gündür bulantılarım kesildi çok şükür. OLsa bi dert olmasa ayrı sıkıntı hemen evham yapıyoruz rahat ol bunlar normal inşallah.

Erkeğin sırtından sopayı eksik etmeyeceksin
Valla ben eşime diyorum ben bu kadar Ağrı’yı, bulantıyı, vücudumdaki değişimleri çekiyorsam sana da çektirecem diye, o da başa gelen çekilir diyor
Ama yardım et demesen çoğu etmez zaten. Söylemek lazım, hatta ısrar kıyamet söyleyeceksin ki yapsınlar. Yoksa benim eşim gibiyse tamam tamam diyip çok geçiştirir insanı

Pinki sindirirsen zaten herkesi sindirdin demektir. Çünkü hemi akrep, hemi görümce hemi kaynana adayı.

Niye minnet edesin ki? O da hasta olur yapamaz sen yardım edersin, bu işler sırayla illa ihtiyaç oluyor. Minnetlik durumlara giriyorsa yardımcı tut ne uğraşcan.
Ayrıca alta yerleşmiş riski olan bebeğe ne demek kadere bırak, önce bir sen önlemini alacaksın, bile bile bebeğe zarar vermenin kaderi mi kalıyor? Asıl o günah canına kast ediyorsun. Beynide temizmiş kayınvalidenin pırıl pırıl hiç kullanılmamış maşallah

Kaçıncı haftadasın canım benimde 2 gündür bulantılarım kesildi çok şükür. OLsa bi dert olmasa ayrı sıkıntı hemen evham yapıyoruz rahat ol bunlar normal inşallah.
yarın 15 haftalık olacak inşallah canım bide bebeğide hissetmiyorum ya acaba bir tuhaflık mı var diyorum

Yardım et demesen kolay kolay kimseninki etmez :) Risk olunca babalar da korkuyor. Evde 2 kişiyiz ya o yapacak ya ben, benim yapmamı İstemediğine göre, mecbur el atacak yani.
bencede iyiymiş o benimki yapmaz söylemezsem neden yapmadın da demez ama dağınıklığa gelemez asla, o ev dağınık olmayacak hoş bu aralar o konudada sıkmıyo beni sağolsun
kadere güven tamamda, sen afedersin eşeğini sağlam kazığa bağlamazsan eşek çalınıncada ah vah etmeyeceksin yani ne demek yatma doktora güvenme.
bende bundan nefret ediyorum 2 iş yapıyolar bi ömür minnet et sürekli Allah razı olsun demeni istiyolar. ben o yüzden birkere bile iş yaptırmadım, hasta olduğumda dahi makineme bulaşıkları akıttırıp dizmesine dahi izin vermedim. çekemem ben öyle bi ömür tantana
benimkide öyle ya, yap diyorum tamam diyo, ben dediğim işi yapıp bitirip oturuyorum o hala gelecek
Pinki sindirirsen zaten herkesi sindirdin demektir. Çünkü hemi akrep, hemi görümce hemi kaynana adayı.
ay pinki sindiriyim demedim canım, beni sindirmesine izin vermiyim yeter dedim haklısın o 3ü bir arada, bu aralar yamacında gezinmiyim onun
Böyle hepsini biri arada yazınca çok çirkefmişim gibi oldu

Benim kaynanam gelse her işimi yapar, oğluna kızıyo kadın tut kızı uğraştırma diye. Başında kaynanamı var bırak pis otur diyo kaynanam:) valla bana değil oğluna kızıyo.

yarın 15 haftalık olacak inşallah canım bide bebeğide hissetmiyorum ya acaba bir tuhaflık mı var diyorum

Bizde 14 +4 olduk benimde bi kaç gündür baya hafifledi. sabahları kusardım 2 gündür yok. gün içindede daha iyiyim benim tükürük salgısında aşırı artış olmuştu hep elimde peçete yanımda poşet ama oda hafif hafif azaldı. Bebeği hissedememe konusunda şuan hepimiz öyleyiz bende arada öyle oluyorum. sanki hiç bişey yok gibi elimi karnıma koyunca gümbür gümbür kalbini duyayım istiyorum.. Ama acemilikten herhalde... Allah ın izni ile rahat olalım inşallah. Bu hislerde yanlız değilsin yani ...:)

Bırak hasta olmasını ben her daim köle mod on zaten. Piiink bu mesajları atan kayınbabam biliyor musun ahahah ama yarıldım kafa pırıl pırıl tabiki. Her şeyi o bilir Gerçekten benimkileri görse aydingelini şükreder kendininkilere Ben de dedim baba kapıları neden kitliyorsunuz yoksa inancınız mı sıkıntılı hayır bu elimizden geleni yapıp gerisini Allah'a bırakmak dedim ama asla kabul etmedi. Çok bildiksiniz anne baba tecrübelerine güvenin biz çok şey gördük dedi Üstelik kaynanam bir kere bile kanama görememiş sürekli sende yaşıyoruz ilk kez böyle şeyleri deyip dururdu Sonra onlar tecrübeli oldu Ben de idare ediyorum işte. Benim eşim tümden deli Şu babama yav he he kaç kere düşük yaptın demeyi öğren diye bana kızar bi de. Laflarını ver deli oluyorum susma der. Ama onu bir kere dinledim Kızılca kıyamet koptu bir daha tövbe dedim Bazı taktikler merhaba bazı ailelerde korkunç şeylere sebep olabiliyormuş sadece idare edilmesi gereken insanlar var. Ben de ezik görünümlü gelin çirkef görümce arasında bir çizgide hayata tutunuyorum işte.

Canım peki nerede yatırdın kızını? Ben de olabildiğince erken uyku eğitimi vermek isteyenlerdenim ama oda yapmalı mı, yatak odasında beşik yeterli mi, beraber mi yatmalı falan herkes ayrı şey söylüyor. Sen nasıl tecrübe ettin?

kendimize yapıyoruz tadını çıkarmak varken doğru Herşey Allahtan. Benim ilki 6 haftalıkken düştü sağlıksızmış buda çok şükür doktor iyi dedi insan ister istemez takıyor işte

benim de ikizdi canım. 8 haftalıkken birinin kalbi durdu, gelişimi durdu... tekle devam ediyorum. çok ağladım üzüldüm ama yapacak birşey yok. her şey Alahtan.
veren Allah alan Allah.
Rabbim hiç kimseyi evlattan mahrum etmesin. hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım.

haklısın benimki daha acemi kayınvalide ama o da işini sinsi sinsi hallediyo bana ayrı oğluna ayrı konuşuyo yada oğlunu gazlayıp bana yolluyo ama ben cidden bikere ters konuşmadım. he surat yaparım ama ağzımı açıp saygısızlık etmedim. artık o da şu aralar çekti elini eteğini benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…