benim butun tanidigim zeynepler fena yaa ama ben evleat sahibi olmak icin dua ederken rabbim peygamber efendimizin kizi gibi bir kiz olsun insaallah diye dua etmistim onyuzden zeynep ismi bende ayri bi yeri varvalla yapan yapıyo ama bizde de 6 aydan önce kıyafet vs. almıyolar. benmki ne olursa kabul artık
bide bizim gelinin ismide Zeynep, bazı Zeynepler azıcık fena oluyolar yada bizim şansımıza denk geldi
zeynep ismi gerçekten çok güzel canım, ama ben şuna çok inanıyorum daha öncede söyledim. bazı insanlar isminin ağırlığını kaldıramazlar. ben o yüzden 2 isim koyucam kızımda olsa oğlumda olsa. belkide onlar ağırlığını kaldıramayanlardır.benim butun tanidigim zeynepler fena yaa ama ben evleat sahibi olmak icin dua ederken rabbim peygamber efendimizin kizi gibi bir kiz olsun insaallah diye dua etmistim onyuzden zeynep ismi bende ayri bi yeri var
Hemen şahit buluyorsun kendine hazeynep ismi gerçekten çok güzel canım, ama ben şuna çok inanıyorum daha öncede söyledim. bazı insanlar isminin ağırlığını kaldıramazlar. ben o yüzden 2 isim koyucam kızımda olsa oğlumda olsa. belkide onlar ağırlığını kaldıramayanlardır.
pinkstrap bak kendim uydurmamışım demekki adaşımda söylüyo. sen hemen beni karalıyosun
kız geline kötü demedim ben, isminde olanlara azıcık fenalar dedim. ay valla senden fena görümce olur, ortalık karıştırmacıHemen şahit buluyorsun kendine haİyi tamam gelin de kötü, bakalım sıradaki şanslı sıfat kim?
kız geline kötü demedim ben, isminde olanlara azıcık fenalar dedim. ay valla senden fena görümce olur, ortalık karıştırmacı
Gelinin için denemeleri bende yapma lütfen, hamileyim bak tansiyonuma bişeyler oluyo
İlla Kur’an da geçme zorunluluğu yok diye biliyorum araştır istersen, Peygamber Efendimiz sadece isimler ve anlamları güzel olsun demiş. Bazen Kur’an da geçsin diye konulmaması gereken şeyler konuluyor. Duyduğun hoşuna giden isimlerden liste yap, eşinle elersiniz sonracok sukur tansiyon dusukluğu geçti ya hava nın da etkısı bizde kızımıza ısım bulamıyoruz bır turlu bızde tek ısım koyacağız ama ne kuran da gecsın mı gecmesın mı nasıl olsun derken dusunuyoruz
Tamam tamam duygu sömürüsü yapmaGelinin için denemeleri bende yapma lütfen, hamileyim bak tansiyonuma bişeyler oluyo
aynen bende iki isim koyucam canim valla gordugum her zeynep fenaa :)zeynep ismi gerçekten çok güzel canım, ama ben şuna çok inanıyorum daha öncede söyledim. bazı insanlar isminin ağırlığını kaldıramazlar. ben o yüzden 2 isim koyucam kızımda olsa oğlumda olsa. belkide onlar ağırlığını kaldıramayanlardır.
pinkstrap bak kendim uydurmamışım demekki adaşımda söylüyo. sen hemen beni karalıyosun
bizde ela koyucaktik evlenmeden once belliydi ama bu sene o kafar cok ela koyan varki ben vazhevtim soyle degisik bi isim olsun istiyorumBiz kız da olsa erkek de olsa Deniz koyacağız bebişimizin adını. O yüzden o konuda çok rahatım :) Eşimle daha evlenmeden isim konusunu ilk konuştuğumuzda karar vermiştik.
insan endişeleniyor işte ilk deneyimim tecrübesizim düşündükçe kendimi dolduruyorum haklısın aslında teşekkür ederim canımkorkma canım bu haftalarda bulantılar kesilmeye başlar. 5 aydan önce de çok fazla çıkmaz karın. hatta bazı arkadaşlarımda 6. aya doğru çıktı. kiminin karnı içeriye doğru kiminin karnı dışarıya doğru büyür. iç karnın genişse bebek oraya doğru büyümüştür.
bir terslik hissedersen git tabi doktora. ama bu dediklerin telaşlanacak şeyler değil
bitti şükür sadece şu balık hapını içerken tiksiniyorum :)Bulanti donemin artik bitti demekki :)
Oh artik hamileliginin tadini cikar.
insan endişeleniyor işte ilk deneyimim tecrübesizim düşündükçe kendimi dolduruyorum haklısın aslında teşekkür ederim canım
Benim hiç bulantım olmadı, lekelenmem de vardı. O yüzden ilk haftalar hep endişeyle geçti. Bir şey mi oldu , kalbi mi durdu diye. İçini rahat tut, yavaş yavaş karnın da çıkacak. Allah korusun kötü bir şey olsa işareti olur diye düşünüyorum.insan endişeleniyor işte ilk deneyimim tecrübesizim düşündükçe kendimi dolduruyorum haklısın aslında teşekkür ederim canım
doğru söylüyorsun canım ne kadar pimpirikliyiz şu cinsiyeti de öğrenseydik ayın 25inde gidecez bakalım inşallah gösterir :)canim bulanti ara ara bendede kesiliyor yada her gunku gibi siddetli slmuyor bende senin gibiyim hemdn acaba biseymi oldu diyorum bisey olmamistir buna inaniyorum kafan rahat olsun boyle ara ara bulanti kesilip karin kuculebiliyor bugun benimde kucuk givi messla aslinda aoyle bebege bisey olsada karnimizin kuculecegini dusunmuyorum kanama vs olmadigi surece cunku icimizdeki 10 cm bebis nereye gidicdk :)
kendimize yapıyoruz tadını çıkarmak varken doğru Herşey Allahtan. Benim ilki 6 haftalıkken düştü sağlıksızmış buda çok şükür doktor iyi dedi insan ister istemez takıyor işteseni çok iyi anlıyorum. benimde ilk gebeliğim. üstelik tedaviyle oldu.
ilk 10 15 hafta baya baya kurdum kendimi. çok düşünüp duruyordum. ama şimdi sakinim. ne olursa Allahtan deyip kendimi dizginliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?