• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
doğru söylüyorsun canım ne kadar pimpirikliyiz şu cinsiyeti de öğrenseydik ayın 25inde gidecez bakalım inşallah gösterir :)
canim bende senin gibiyim benimdr ilk bebegim ve yiregin agzimda yasiyorum sanki bide tedaviyle oldu ne yasarsak rabbimdeddiyorum bazen oyle avutuyorum kendimi bende dun kusuyordum bak bugun hic kusmadim insaallah az kalmis cinsiyetide gosterir allahin izniyle 12 de bi bi tahminde bulunmadimi dojtorun

kizlarbsiz hergun yunurta yiyormusunuz yaa bn yiyemiyorum hmile kldgimdan beri cok tiksindimm

Allah önce hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin hepimize, bebek sahibi olmak isteyen herkese.
Ben her fırsatta dile getiriyorumdur Kız çocuklarını daha özel buluyorum. Şu an ki Erkek isteğim oğlumu kaybetmiş olmamdan kaynaklı sanırım. Tabi yerini almayacakta ne bileyim garip bir psikoloji işte.
Dur kesinleşsin de ona göre alırsın beğendiğin şeyleri, 5 Aydan değişen varmış baksana. İnşallah o kadar da büyük sürprizler yapamazlar :110:

Hamileyken mi kaybettiniz acaba?
Benim de rüyamda kız bebek veriyorlardı. Ama bizde mavi gözlü yok ki diyordum. Al gitsin di mi ne karıştırıyorsun sonra kucağımda erkek bebek gördüm. Ultrason görüntüsü olsa değişir ümidi olacak, fetal DNA ya göre dendi.
Gelinlerime üzülüyorum bir görümceleri olamayacak.

Benim hiç bulantım olmadı, lekelenmem de vardı. O yüzden ilk haftalar hep endişeyle geçti. Bir şey mi oldu , kalbi mi durdu diye. İçini rahat tut, yavaş yavaş karnın da çıkacak. Allah korusun kötü bir şey olsa işareti olur diye düşünüyorum.
Aynen öyle şimdi konuştukça rahatladım rabbime emanet bebişlerimiz herşeyin en iyisini o bilir. Dua edelim hep biz inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız

canim bende senin gibiyim benimdr ilk bebegim ve yiregin agzimda yasiyorum sanki bide tedaviyle oldu ne yasarsak rabbimdeddiyorum bazen oyle avutuyorum kendimi bende dun kusuyordum bak bugun hic kusmadim insaallah az kalmis cinsiyetide gosterir allahin izniyle 12 de bi bi tahminde bulunmadimi dojtorun
yalnız değilmişim dua etmekten başka çaremiz yok canım . İnşallah göstersin artık doktor emin olmadan tahmin yapmayim dedi :)

Kızlar günaydın
Benim ara ara karnım ağrıyor. Yoğun bir ağrı değil ara ara küçük sancı gibi. Siz de de okuyor mu? Gaz sancısı olabilir mi? Tuvalette de sıkıntı var 1 2 gündür. Korkuyorum. Kanama leke yok elhamdülillah. Ama işte şu evham yok mu
Normal şartlarda Tuvalete çıkamadığın için çekiyosundur ama ağrıyı yaşayan da sensin gaz sancısı olup olmadığı anlayabilirsin. Kayısı falan ye, zorlama tuvalette ıkınma. İstersen doktora git kabızlık için ilaç versin, mecbur kalmadıkça kullanmıyoruz günde 1 tane alsan da yetiyor.

günaydın arkadaşlar :) hamileliğinizi herkesle paylaştınız mı artık. ben hala hamileyim diyemiyorum belli de olmuyor zaten, sanki söylersem bir şey olacakmış gibi geliyor .(

Hamileyken mi kaybettiniz acaba?
Benim de rüyamda kız bebek veriyorlardı. Ama bizde mavi gözlü yok ki diyordum. Al gitsin di mi ne karıştırıyorsun sonra kucağımda erkek bebek gördüm. Ultrason görüntüsü olsa değişir ümidi olacak, fetal DNA ya göre dendi.
Gelinlerime üzülüyorum bir görümceleri olamayacak.
27. Hafta Erken doğumdan sonra kaybettim, 27 gün Yaşadı.
Üzülmeyin ya kuzenler falan bulunur bir görümce :) hem olur belki 1 kız, havlu mu atıyorsunuz?

aynen bende iki isim koyucam canim valla gordugum her zeynep fenaa :)
İşte birine fena deyince hemen mimliyolar beni :63: bende 2 isim seviyorum ya inşallah nasip olur. erkek olursa ismi inşallah Yusuf Ege olacak yada Yusuf değişir ama Ege kalıcı :-) kız olursa bilemedim
Benim hiç bulantım olmadı, lekelenmem de vardı. O yüzden ilk haftalar hep endişeyle geçti. Bir şey mi oldu , kalbi mi durdu diye. İçini rahat tut, yavaş yavaş karnın da çıkacak. Allah korusun kötü bir şey olsa işareti olur diye düşünüyorum.
bişey olursa ki Allah göstermesin, rahimde sürekli bi sancı, ve 5 dkda bir rahim toplanıp gevşiyormuş gibi bi ağrı olurmuş. bu düşük ağrısıymış. buna dikkat edin kızlar diğer ağrılarda hemen panik yapıp bebişide streste sokmayın :KK68:
Kızlar günaydın
Benim ara ara karnım ağrıyor. Yoğun bir ağrı değil ara ara küçük sancı gibi. Siz de de okuyor mu? Gaz sancısı olabilir mi? Tuvalette de sıkıntı var 1 2 gündür. Korkuyorum. Kanama leke yok elhamdülillah. Ama işte şu evham yok mu
canım o rahim genişliyo diye oluyo. 2gündür bendede var adet sancısı gibi. ben alıştım genelde oluyo bende o ağrı :KK69:
kizlarbsiz hergun yunurta yiyormusunuz yaa bn yiyemiyorum hmile kldgimdan beri cok tiksindimm
valla düşündümde hamile kaldığımdan beridir 2 3 kere yemişimdir. hiç aklıma dahi gelmiyo :KK57: yemek lazım değilmi? ben yarından itibaren başlıyım bari :KK43:

Normal şartlarda Tuvalete çıkamadığın için çekiyosundur ama ağrıyı yaşayan da sensin gaz sancısı olup olmadığı anlayabilirsin. Kayısı falan ye, zorlama tuvalette ıkınma. İstersen doktora git kabızlık için ilaç versin, mecbur kalmadıkça kullanmıyoruz günde 1 tane alsan da yetiyor.
Biraz daha devam ederse gideceğim canım bebeğe bir şey olacak diye korkuyorum her şeyi ona bağlıyorum galiba

günaydın arkadaşlar :) hamileliğinizi herkesle paylaştınız mı artık. ben hala hamileyim diyemiyorum belli de olmuyor zaten, sanki söylersem bir şey olacakmış gibi geliyor .(
valla biz küçük yerde yaşadığımız için dedikoducular sağolsun duymayan sağır sultan dahi kalmadı :KK12: ben bişey olmasından değil, herkesin bana hayırlı olsun nasıl gidiyo bulantı kusma varmı? aman otur kalaabalığa girme vs. demesinden rahatsız oluyorum ki nitekim başımada geliyo :KK12:

İşte birine fena deyince hemen mimliyolar beni :63: bende 2 isim seviyorum ya inşallah nasip olur. erkek olursa ismi inşallah Yusuf Ege olacak yada Yusuf değişir ama Ege kalıcı :-) kız olursa bilemedim

bişey olursa ki Allah göstermesin, rahimde sürekli bi sancı, ve 5 dkda bir rahim toplanıp gevşiyormuş gibi bi ağrı olurmuş. bu düşük ağrısıymış. buna dikkat edin kızlar diğer ağrılarda hemen panik yapıp bebişide streste sokmayın :KK68:

canım o rahim genişliyo diye oluyo. 2gündür bendede var adet sancısı gibi. ben alıştım genelde oluyo bende o ağrı :KK69:

valla düşündümde hamile kaldığımdan beridir 2 3 kere yemişimdir. hiç aklıma dahi gelmiyo :KK57: yemek lazım değilmi? ben yarından itibaren başlıyım bari :KK43:
Aynen ayne adet sancısı gibi işte hee an kanama olacak hissi oluşturuyor. Teşekkür ederim canım içim rahatladı

hadi insaallah rabbim koymayi nkoymayi nasip etsin canim :) yaa ben yiyemiyorum kokusu mahvediyor beni yaa bende biccesaret basliyim diyorum sabah kalkinca canim istemistemiyor

Biraz daha devam ederse gideceğim canım bebeğe bir şey olacak diye korkuyorum her şeyi ona bağlıyorum galiba
Onlara odaklanmış durumdayız çok normal korkuyor oluşun. Kendin için de iyi ben de bir süre kabızlık olduğundan mide yanmam da başladı baskı yaptığı için, sorun sorunu doğuruyor çekmeye hiç gerek yok. Suyu nasıl tüketiyorsun? Arttır biraz

2 gündür ne güzel sabahları kusmuyordum, bitti zannettim ama bu sabah yine başa döndüm :işsiz: 9 ay çekecem galiba bu kusmaları:63:

Aynen ayne adet sancısı gibi işte hee an kanama olacak hissi oluşturuyor. Teşekkür ederim canım içim rahatladı
bana doktorum kanama olduğunda söylemişti bunu canım. rahimde sürekli girip çıkan bi ağrı olurmuş rahim toplanıp gevşermiş gibi olurmuş biz bu sancıyı ayırt edebilirmişiz. o adet sancısı rahimden kaynaklanıyo büyüyolar bebişkolar annesi :anne:
hadi insaallah rabbim koymayi nkoymayi nasip etsin canim :) yaa ben yiyemiyorum kokusu mahvediyor beni yaa bende biccesaret basliyim diyorum sabah kalkinca canim istemistemiyor
amin canım inşallah, benim bi arkadaşım üstüne limon sıkıp yerdi. bende yağ pulbiber seviyorum. öyle dene istersen

2 gündür ne güzel sabahları kusmuyordum, bitti zannettim ama bu sabah yine başa döndüm :işsiz: 9 ay çekecem galiba bu kusmaları:63:
EnHarbiKiz hamile kaldığında şey demişti; Hiç böyle hayal etmemiştim, prensesler gibi geçireceğimi sanmıştım:)) Dizilerdeki gibi olmadığını acı tecrübeyle öğrendi :))
Yani öyle pek rahat geçmiyor, her ay yeni birşey geliyor, Doğum da mucize gibi bir anda bütün sorunlar kesiliyor.

bana doktorum kanama olduğunda söylemişti bunu canım. rahimde sürekli girip çıkan bi ağrı olurmuş rahim toplanıp gevşermiş gibi olurmuş biz bu sancıyı ayırt edebilirmişiz. o adet sancısı rahimden kaynaklanıyo büyüyolar bebişkolar annesi :anne:

amin canım inşallah, benim bi arkadaşım üstüne limon sıkıp yerdi. bende yağ pulbiber seviyorum. öyle dene istersen
yarin deniycem artik canim cunku artik yemek lazim depolar bitmistir herhalde :) bide ben yemek yerken bile acikiyorum sizdede oyle oluyormu

Kızlar günaydın
Ben daha bugün okudum happymom uygulamasında, sana da yazayım biraz için rahatlasın:

-Karnınızda ve sağ kasığıınızda ağrılar meydana gelebilir.
-Bu haftada ortaya çıkan ağrıların sebebi ise büyüyen rahminiz, rahminizi yerinde tutan bağları ve özellikle de ligamentum rotundum ismi verilen yapıyı germesi dolayısıyla yaşanır.
-Yani bu ağrılar,rahminizin yuvarlak bağa göre daha hızlı büyümesinden dolayı oluşur.

Benim 9. haftadayken kardeşimin düğünü vardı. Sağolsun annem bir hevesle bütün sülaleye bildirdi. Bi eline mikrofon alıp sahnede anons etmediği kaldı. Çok kızmıştım. İşyerimde de yakın oldugum herkese söyledim. Diğerleri zaten göbeğim büyüyünce anlasınlar.

Yumurtayı ihmal etmeyin. En besleyici gıda. Bebek için de çok sağlıklı.

Back
X