Hahahhahaaaaaaa :)))) çok güldüm ya :))) bende mi öyle sevsem. Gel bakayımmm gel Çok yanaşma diye :)eldivenle kedi sever gibi severim belkiii
ay kendimi tutamadım kahkaha attım bian gözümün önüne gelince
Ya aslında 1 senedir birçok insanı manevi olarak sildim, dünya meselelerine üzülmüyorum, o onu demiş bu bunu demiş umrumda değil direkt keyfi bilirciyim. Hamileyken hormonlardan dolayı sanırım herşey gözümüze batıyor, rahatsız eden şeyler oluyor ama frenlemeye çalışıyorum kendimi.Dedim kızdırmayalım Pinkocuğumu
Çok katılıyorum
Sadece hamilelik için de değil öncesi ve sonrası hayatımızda da bu durum geçerli. Evimin huzurunu kaçırmadığı sürece kimseyi kafama takmam. Huzur kaçıran olursa o zaman bakarız
Düz yürüyüşü tavsiye ediyorlar doktorlar. Eliptik ağır olur uyarayım. Nabzını 190a vurdurursun.
Aaa bilmiyordum söylediğin iyi oldu hafif tempoda yaparım yada belki hiç yapamam artık helebi o günler gelsinde
Sana katılıyorum eşlere anneler kötülenmemeli ben ne zaman kötülemeye başladım anneci oldu daha önce Yaseminci idi :))Ya aslında 1 senedir birçok insanı manevi olarak sildim, dünya meselelerine üzülmüyorum, o onu demiş bu bunu demiş umrumda değil direkt keyfi bilirciyim. Hamileyken hormonlardan dolayı sanırım herşey gözümüze batıyor, rahatsız eden şeyler oluyor ama frenlemeye çalışıyorum kendimi.
Kayınvalidelere gelince eşleriniz saf değil herkes kendi annesinin ne olduğunu biliyor, siz dile getirirseniz koruma ihtiyacı duyarlar, dile getirmezseniz sizi koruma ihtiyacı duyarlar, tabi kişilikte önemli bazıları ne olursa olsun annemmmmci Allah onların eşlerine sabır versin.
Ya bizde öyle değil miyiz? Ben annemin bütün kötü özelliklerinin farkındayım ama eşim dile getirince kızar sustururum. Anlaşmamız şu yönde, sen kendi anneni dizginle ben kendi annemi.Sana katılıyorum eşlere anneler kötülenmemeli ben ne zaman kötülemeye başladım anneci oldu daha önce Yaseminci idi :))
Sen ankette işaretle erkeği, sana geliyor senin gibi bir gelineldivenle kedi sever gibi severim belkiii
ay kendimi tutamadım kahkaha attım bian gözümün önüne gelince
Cnm bnmki zsten 7 yılda 1 kere geldi bu 2.olacak :) biz doğudaydik terör vardı ondan gelmedim dedi:)) şimdi kusura bakmasın saygısızlık yapmam ama kendimi yoramam lafımı da esirgemem eşim zaten mudahale eder cahil cahil konuşursa uzun kalmazlar bikaç gunde tahammül ederim diye düşünüyorum edemezsem hamileyim ben hormonlarım çok dengesize siginirim:)))Gelir oturur akil verir bide...gelmeseymis daha iyiymis
Aynen canım. Bende artık hiç kötülemiyorum. Geçen gün dedi işte annem saçmalıyor kendine ait bir hayal dünyası var onlara inanıyor dedi. Ben söylediğimde bunları ona kavga ediyordu benimle ama kendisi aynı benim söylediklerimi söyledi hiç cevap vermedim konuyu değiştirdim. Ben yorum yapmıyorum artık annen şöyle böyle diye herkesin kendi ailesi sonuçta . Kimse laf söyletmek istemez.Ya bizde öyle değil miyiz? Ben annemin bütün kötü özelliklerinin farkındayım ama eşim dile getirince kızar sustururum. Anlaşmamız şu yönde, sen kendi anneni dizginle ben kendi annemi.
Merhaba kızlar. Fazla sabırlı bir bebeğim yoksa ben de Kasım annesi olacağım inşallah :)
Bu başlığa yeni giriyorum ve danışmak istediğim bir şey var. Ben çocukluğumdan beri hep kilo problemi olan biri oldum ama hiç hareket güçlüğü çekmedim, hep aktif ve hareketliydim. Aranızda çok kilolu hamile kalan var mı? Ama nolur bana 70 kilolarla gelmeyin :) Zira ben hamile kaldığımda 114,5 kiloydum. Hamile kalamadım sanıp bunu da kiloma yorup yürüyüşe başladım ve iki haftada 2 kilo verip 112,5 a düştüm. Sonra hamile olduğumu öğrendim. Şimdiki doktoruma başladığımda 113,1 dim ve ilk 3 ay kilo almazsan iyi olur dedi. Kilomu korudum ve şu son 2 güne kadar sabit kaldım. Ama iki gündür iştahım çok açık ve yarım kiloya yakın yükselmiş gözüküyor.
İki defa kanamam oldu yattım, en sonuncusu 3 hafta önceydi ama 2 günde kesildi şükür. O yüzden yürüyüş yapamadım uzun süredir ve baya hamladı vücudum.
Ben kiloma alışığım ama bebeğime zarar veririm diye çok korkuyorum. O yüzden size danışmak istedim. kilosu olanlar kilo kontrolünü nasıl sağladı? Kanaması olanlar ne kadar sonra yürüyüş/spora devam etti? Tecrübeli arkadaşlar varsa aranızda önerilerine açığım. Doktor kontrolüme 2 hafta var, ona da danışacağım ama tecrübelerinizden faydalanmak isterim :)
Uzun oldu ama kendimi tam ifade etmek istedim. Şimdiden teşekkürler :)
Ben listede yokum ankete henüz katılmadım arada sohbet ediyorum ama sürekli buralardayim :)Farkettimde bizim ilk sayfa listemiz çok kalabalık ama sohbete katılan kişiler belli birde anket oylamasında burda olmayanlarda var
Ya aslında 1 senedir birçok insanı manevi olarak sildim, dünya meselelerine üzülmüyorum, o onu demiş bu bunu demiş umrumda değil direkt keyfi bilirciyim. Hamileyken hormonlardan dolayı sanırım herşey gözümüze batıyor, rahatsız eden şeyler oluyor ama frenlemeye çalışıyorum kendimi.
Kayınvalidelere gelince eşleriniz saf değil herkes kendi annesinin ne olduğunu biliyor, siz dile getirirseniz koruma ihtiyacı duyarlar, dile getirmezseniz sizi koruma ihtiyacı duyarlar, tabi kişilikte önemli bazıları ne olursa olsun annemmmmci Allah onların eşlerine sabır versin.
İnşallah canım, sonuçta seçilen değil mecburi akrabalıklar, lazım olan şey de tahammül işte. Tahammül sınırlarını çok zorlayan insanlar var da, herkes kendi ailesini kontrol altında tutacak. Zor ya insan ilişkileri evlenen yurtdışına kaçsın :))Beni o hormonlar daha çok etkilemedi galiba. Hatta normalde eşime çok takarım evde, bu ara onu bile boşverdim. Kendi derdimdeyim diye galiba
Eşimin ailesiyle ilgili hiç kötü söz konuşmam eşime, arkalarından konuşurum amaeşim de benim ailem hakkında konuşmaz. Benim babam zor biridir hatta, klasik asker otoritesi var hala adamda. Eşim de zorlanıyor bazen, onda baba figürü hiç yok nerdeyse. O yüzden bazen zorlanıyor fark ediyorum ama hiç kötü kelime konuşmadı daha.
Saygıyı kaybetmeden devam etsin evliliklerimiz inşallah
olabilir sonuçta sevmek sevmektirHahahhahaaaaaaa :)))) çok güldüm ya :))) bende mi öyle sevsem. Gel bakayımmm gel Çok yanaşma diye :)
ay aşk olsun ne fenalığımı gördünSen ankette işaretle erkeği, sana geliyor senin gibi bir gelin
Eşimin ailesiyle ilgili hiç kötü söz konuşmam eşime, arkalarından konuşurum amaBeni o hormonlar daha çok etkilemedi galiba. Hatta normalde eşime çok takarım evde, bu ara onu bile boşverdim. Kendi derdimdeyim diye galiba
Eşimin ailesiyle ilgili hiç kötü söz konuşmam eşime, arkalarından konuşurum amaeşim de benim ailem hakkında konuşmaz. Benim babam zor biridir hatta, klasik asker otoritesi var hala adamda. Eşim de zorlanıyor bazen, onda baba figürü hiç yok nerdeyse. O yüzden bazen zorlanıyor fark ediyorum ama hiç kötü kelime konuşmadı daha.
Saygıyı kaybetmeden devam etsin evliliklerimiz inşallah
İnşallah canım, sonuçta seçilen değil mecburi akrabalıklar, lazım olan şey de tahammül işte. Tahammül sınırlarını çok zorlayan insanlar var da, herkes kendi ailesini kontrol altında tutacak. Zor ya insan ilişkileri evlenen yurtdışına kaçsın :))
Eşimin ailesiyle ilgili hiç kötü söz konuşmam eşime, arkalarından konuşurum ama
bak bu cümle tamamen benim işte. cidden ne eşime ne annesine şöyle yaptın böyle dedin hayatta demem. ama arkalarından burda konuşuyorum işte
Allah bende bir oğlan var bir tane daha olursa iki gelin düşünemedim:) ama ben karışmam kimsenin işine ya onlar iyi mutlu olsun yeter. Ben zaten ilerde ihtiyar turizmine katılıcam allah nasip ederse hep gezicem bacaklarım filan ağrımazsa :)))olabilir sonuçta sevmek sevmektir
ay aşk olsun ne fenalığımı gördünsadece espri yaptım ve hala gülüyorum ama
ay benim şansıma daha fenası gelir
bişey diyim mi bu kelimeler birebir kayınvalidemin lafları. ay siz mutlu olun yeter karışmam diyo. ve o da ihtiyar turizme katıldı sürekli geziyo türkiyede gezmediği tek trabzon karadeniz kaldı oraya da gidecek eylüldeAllah bende bir oğlan var bir tane daha olursa iki gelin düşünemedim:) ama ben karışmam kimsenin işine ya onlar iyi mutlu olsun yeter. Ben zaten ilerde ihtiyar turizmine katılıcam allah nasip ederse hep gezicem bacaklarım filan ağrımazsa :)))
Kendi annemi bırakıp da kaçamam işte yurtdışına
O yüzden zorunlu akrabalarımızla geçinip gidiyoruz işte :)
Arkalarından da konuşmayıp çatlayalım mı canımo kadarına hakkımız olsun bence
2'li de sorun mu çıktı? Benim doktorum 3-5 gün ilerde ya da geride olması önemli değil diyor, arkadaşımda 2 hafta geriden gelen bebeği bu hafta tam gününü yakalamış, bir yerde yakalıyorlar yani.Kızlar 3 lü test yaptıran var mı aranızda? Benim bebek 15+1 iken yine 15+6 göründü ulrasonda tüp bebek ol adına rağmen. Ama aradaki fark kapanıyor sanki önceden 7 gün fark vardı şimdi 5 e düştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?