Ayrıca toksoplazmanın maalesef aşısı yok.ama bazı insanlar bu enfeksiyonu zamanında geçirdikleri için hamilelikte bir sıkıntıları kalmıyor vücutları bsğışıklık kazanıyor.bende geçirmediğim için senin gibi özenli olmaya çalışıyorum.çok sağol canım ya temas etmem ama rüzgarla filan gelir mi tüyleri diye korkuyorum.Sonra düşündüm sokakta yürürken de olabilir bu risk sonuçta bir sürü sokak kedisi var. Ama insanın içine bir kuşku düşünce kolay kolay sıyrılamıyorum ki ben çok takıntılı bir insanım malesef..
EVet tuzla harika oluyorBen erik çıktığından beri hemen hemen her gün yiyorum ve tabi günde 4-5 tane de çengelköy salatalıkTuz başıma bela olacak tabi
Canım valla ben istemem öyle her hafta görüşelim edelim herkesin bir hayatı var o yaşta gerçi bilmiyorum ki Şuan ki sosyal hayatım olur mu? Ne bileyim bir arkadaş çevrem var sürekli plan yaparız ben istemem öyle gelinimi filan yanımda herkes kendi takılsın :) ya da şimdi böyle düşünüyorum bilmiyorum. Ama ben kafamı dinlemek isterim kendi arkadaşlarımla eşimle kimseyi çekemem:)))) İnan çocuklar büyüsün kendi hayatlarına baksınlar bende kendi hayatıma bakayım modundayım:))))bende benim gibi gelinim olsa başka bişey istemem ama bilemedim pinko kafamı karıştırdı
benim kayınvalidemde diyo kendi kaynanamdan çok çektim vs diye. ama şaka bi yana Allah var kadın oğlunu kıskanmasa belki böyle olmıcak. her hafta kadın istiyoki oğlu onu biyere götürsün getirsin. hep oğlu onu arasın sorsun ama ben olmasamda olur. daha doğrusu bi yere gidilecekse oğlunla anlaşılır bana geliyosan gel derler.
gelip gitmemesine yada yardım etmemesine lafım yok. yardım etmek zorunda değil bende ona güvenerek bişey yapmadım zaten
öyle bi vicdan yaptırdınki kadını arayıp özür dilicem şimdi ay yok gitsin gezmeye valla onda gözüm yok
Yorum yaptıranlar tuttu veya tutmadı diye yazarmısınız çok merak ediyorum bende yarın öğrenecegımAllah nasip ederse kayınvalide olcam ya hepsi kankam şu an, ölümüne korurumSanki kendim gelin değilim
Cinsiyetler sessiz sedasız eşitlenmiş, hayırlı olsun öğrenenlere
Benim yorumlarım için mi? Ben bu kadar çok kişiye yorum yapmadım ya, yaptıysam tuttu diyen daha az :)) Tutmadı demeyecekti kimse zaten, onlara sessiz kalın dediydimYorum yaptıranlar tuttu veya tutmadı diye yazar mısınız çok merak ediyorum bende yarın öğrenecegım
Ben pazartesi günü yaptırdım sonucu 10 gun sonra çıkacakmışKızlar 3 lü test yaptıran var mı aranızda? Benim bebek 15+1 iken yine 15+6 göründü ulrasonda tüp bebek ol adına rağmen. Ama aradaki fark kapanıyor sanki önceden 7 gün fark vardı şimdi 5 e düştü.
Yok yok diğer grupta da yorum yaptılar bana da onlarınkini merak ediyorum :))Benim yorumlarım için mi? Ben bu kadar çok kişiye yorum yapmadım ya, yaptıysam tuttu diyen daha az :)) Tutmadı demeyecekti kimse zaten, onlara sessiz kalın dediydim
benim kayınvalidemde kim gelirse gelsin onuda çağırıyım istiyo. arkadaş grubum var mesela. çat kapı gitsekte ne anneleri ne de bi arkadaşım kaynvalidesiyle oturuyo onun kayınvalidesi yanımızda oturur kadın çıkar gider. ama benimki hep gelsin istiyo. ben çağırmayınca onun açısından bende kötü gelin olmuşumdur ki laf sokmalarından belli oluyo.Canım valla ben istemem öyle her hafta görüşelim edelim herkesin bir hayatı var o yaşta gerçi bilmiyorum ki Şuan ki sosyal hayatım olur mu? Ne bileyim bir arkadaş çevrem var sürekli plan yaparız ben istemem öyle gelinimi filan yanımda herkes kendi takılsın :) ya da şimdi böyle düşünüyorum bilmiyorum. Ama ben kafamı dinlemek isterim kendi arkadaşlarımla eşimle kimseyi çekemem:)))) İnan çocuklar büyüsün kendi hayatlarına baksınlar bende kendi hayatıma bakayım modundayım:))))
Nub teorisi konusuna bizden yazanlar olmuştu, öğrenmemiş olanlardan koyanları görmüştüm de öğrenen var mı bilmiyorum.Yok yok diğer grupta da yorum yaptılar bana da onlarınkini merak ediyorum :))
Orda bu kadar yoğun muhabbet yok sorsam da cvp alamadım:)Nub teorisi konusuna bizden yazanlar olmuştu, öğrenmemiş olanlardan koyanları görmüştüm de öğrenen var mı bilmiyorum.
Diğer Nub teorisi konusunda ultrasonu attım kız dediler pipi hiç göremedik dediler sen nasıl anlamıştın pinkstrapBenim yorumlarım için mi? Ben bu kadar çok kişiye yorum yapmadım ya, yaptıysam tuttu diyen daha az :)) Tutmadı demeyecekti kimse zaten, onlara sessiz kalın dediydim
Pardon canım haklısınKizlar bu kv muhabbeti çok uzamadı mi gerçekten yaa. Ben severim normalde ama nefret edecem bunları okuya okuya. Birde sayfalar cok hızlı ilerliyor ve atlamak zorunda kalıyorum okurken. Fayda sağlayacağım bilgiler de arada kaynayıp gidiyor haliyle.
Yok yok diğer grupta da yorum yaptılar bana da onlarınkini merak ediyorum :))
Kesedeki duruşundan. Bir de Ben baktığım hiçbir ultrasonda pipi aramadım ki, Hepsinin duruşuna göre yorum yaptım. Genelde kız kesesi yuvarlak ve kızlar yatay duruyor, erkek kesesi uzunlamasına ya da elip şeklinde. Şeninki de yanlış hatırlamıyorsam sağa yanaşmış ayakları dikmişti değil mi?Diğer Nub teorisi konusunda ultrasonu attım kız dediler pipi hiç göremedik dediler sen nasıl anlamıştın pinkstrap
Alışveriş yapmamıştır inşallah.Bu arada arkadaşım 5 aylık olacak şimdiye dek erkek dediler kızı bugün gördüm dr kızın olacak demiş şaka gibi
Canım buranın en tombişi bendim bana seslendin galibaşöyleki 94 le hamile kalıp ilk ay 5 kilo alıp 99 u gördüm deli gibi iştahım açıldı sonrasında bulantılarla 3 kiloyu verdim doktorum sana 9 kilo bile çok dedi buyüzden diyetisyenle devam etmemi tavsiye etti ben gittim bana dediği nerdeyse sana minimum kilo aldırarak bebeği beslicez ama devam edemedim bulantılar geçsin yemek yemeye başlıyayım direk diyetisyene gidicem hareket bende yok ama eşime eliptik aldırdım halsizliğim geçince ona binicem kendimi yormadan çünkü biraz şehir dışında tenha bi sitedeyim yürüyemem sanada tavsiyem diyetisyene git çünkü kilolu hamilelikte en büyük risk şeker oluyo onuda endokrinle takip altında tutarsın
Gözün aydın canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Evet aynen o şekildi canımKesedeki duruşundan. Bir de Ben baktığım hiçbir ultrasonda pipi aramadım ki, Hepsinin duruşuna göre yorum yaptım. Genelde kız kesesi yuvarlak ve kızlar yatay duruyor, erkek kesesi uzunlamasına ya da elip şeklinde ve paralel duruyorlar. seninki de yanlış hatırlamıyorsam sağa yanaşmış ayakları dikmişti değil mi?
Alışveriş yapmamıştır inşallah.
Kesedeki duruşundan. Bir de Ben baktığım hiçbir ultrasonda pipi aramadım ki, Hepsinin duruşuna göre yorum yaptım. Genelde kız kesesi yuvarlak ve kızlar yatay duruyor, erkek kesesi uzunlamasına ya da elip şeklinde ve paralel duruyorlar. seninki de yanlış hatırlamıyorsam sağa yanaşmış ayakları dikmişti değil mi?
Alışveriş yapmamıştır inşallah.
Bana doktor 3 lü için gün verdi ama dedi ki eğer yaptırabilirsen Nipt ya da 4 lü yaptır yaptıramazsan randevu gününde gel 3 lüyü yapalım dedi. Benim Nipt sonucu çıkmadı henüz. Ben içim rahat etsin 2 lide aksilik yaşadık yaptıramadım diye ne olur ne olmaz 3 lüyü de yaptırayım dedim. Ondan yaniHatta bugün 3lüde elimdeki formu vermeyi unutmuşum kan sonuçları çıktı ama risk bakılamadı bir dahaki gittiğimde formu verip riske baktırıcam:)
Benim yorumlarım için mi? Ben bu kadar çok kişiye yorum yapmadım ya, yaptıysam tuttu diyen daha az :)) Tutmadı demeyecekti kimse zaten, onlara sessiz kalın dediydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?