2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

aayy okudukça daraldım. bende de var o akıl verenlerden. bide görümce versiyonu var tabi o da ayrı akıl veriyor.
bana akıl lazım değil yahu yardım lazım. yardım edeceksen gel et etmeyeceksen de başımı şeaapma yani...

en çok zoruma giden ikisi de ömrü boyunca ev hanımıymış. hamileliklerinde de çocuk bakarken de. ben köpek gibi çalışıp didinip duruyorum. gelmiş bana akıl veriyorlar. yorgunluktan şikayet edince de. ay sende çok nazlısın ben 4 tane doğurdum hep diriydim diyor. neyse ki eşim altta kalmıyor sen evde yatıyordun benim karım 6da uyanıp yola düşüyor falan diyor.
bide kaynana geçen hafta ne desin. hamileyim diye oruç tutmamazlık yapma ben her hamileliğimde tuttum orucumu diyo. oy ölecem...

Düz yürüyüşü tavsiye ediyorlar doktorlar. Eliptik ağır olur uyarayım. Nabzını 190a vurdurursun.

Ayyy laf soylemis bal kabagi

Yok olmaz da kist yapabilir mi acaba diye düşündüm çünkü çatlayamayan yumurtalar kiste dönüşüyor.
Bilmem ki bakalım takıp ettırırım onu
haha kılpayı yırttım o zaman ben :) takıp ettırıyım cnm bakalım bı sonrakindede orda olcakmı değişik bi durum :)

Canım öyle şey mi olur aşk olsun soracaksın tabi ki ne var bunda bizde bir sürü şey soruyoruz elimizden geldiğince herkes birbirine cevap vermeye çalışıyor bazen cevap veremediğimiz konularda oluyor. Ben tutamıyorum mesela canım zaten kusuyorum sürekli bir yudum su içme ihtiyacım oluyor. Geçen hamileliğimde müdürüm bana demişti ki karnım burnumda 35. Haftalardaydı hamileliğim Bundan iki sene önce temmuz ayı bana oruç tutuyor musun diye sordu yok dedim tutamıyorum niye dedi e dedim temmuz sıcaklar karnım burnumda işine öyle geliyor tabi dedi. Eşi de çocuğunu emziriyordu sizin eşiniz tutuyor mu dedim e yok bizimki anne sütü alıyor sadece nasıl emzirsin dedi. Karnımda ki de Şuan benden besleniyor farkında mısınız demiştim. Yani Şuan yoklar ama görmüyoruz belki ama içimizdeler işte bizim sağlıklı olmamıza ihtiyaçları var bizden besleniyorlar bilmiyorum ben suyun çok önemli olduğunu düşünüyorum. Allah bize kolaylık vermiş sonra kaza edebiliriz diye düşünüyorum şimdi karşımızdakilerden de sorumluyuz biz onları sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmekle sorumluyuz elimizden geldiğince tabi. Tek borcum doğumlardan bir de emzirme dönemlerinden inşallah kazasını yapabilirim.

şu hamile hormonlarımızın etkileriyle bi dökülürüz BDV yi geçer
Hamileyken ekstra batıyor insanın gözüne hakikaten ama ben strese girmeyeyimcilerdenim. Taktıkça kuruluyorsun, kuruldukça sinirlerin bozuluyor, bunlar hep bize zarar. Hamileyken kimseyi, üzülecek kadar önemsemiyorum (Allah korusun, Hayati durumlar hariç tabi)

boşver gelmesin geldim gittim muhabbeti yapmaz hiç olmazsa.

Ya yasaklamismiydi valla ben baslattim herkes dokuldu...napalim dolmusuz demekki

Yok bebeğim ne alakası var aydingelini kayınvalidesini bayağı takıyordu, her mevzu ona geliyordu, uğraşma kadıncağızla dedim öyle kaldı Herkes kendi derdini anlatsın paylaşsın tabi :)

şu hamile hormonlarımızın etkileriyle bi dökülürüz BDV yi geçer
xyzt-5544
kızlar yasak falan değill
bir deli kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkaramamışa döndü. ordaki deliyi bulun bakalım kimm
ben her konuda kaynanama bi laf dokunduyorum diye pinkçim kadına takılma demişti bana, o yüzden öyle dedim

yoksa burada kimsenin herhangi bi konuyu kısıtladığı falan yok yanlış anlaşılmasın

Yok bebeğim ne alakası var aydingelini kayınvalidesini bayağı takıyordu, her mevzu ona geliyordu, uğraşma kadıncağızla dedim öyle kaldı Herkes kendi derdini anlatsın paylaşsın tabi :)

Dedim kızdırmayalım Pinkocuğumu

Çok katılıyorum
Sadece hamilelik için de değil öncesi ve sonrası hayatımızda da bu durum geçerli. Evimin huzurunu kaçırmadığı sürece kimseyi kafama takmam. Huzur kaçıran olursa o zaman bakarız

Farkettimde bizim ilk sayfa listemiz çok kalabalık ama sohbete katılan kişiler belli birde anket oylamasında burda olmayanlarda var

Fazlada takılmasın kafana yoksa çocuk ona benzer benimkiler aynı baba tarafı mesela çok sevgiden

Fazlada takılmasın kafana yoksa çocuk ona benzer benimkiler aynı baba tarafı mesela çok sevgiden
ben benimki babasına benzesin istiyorum, işin aksi ki babası da aynııı kayınvalidem. yani çok sevsem de, nefret etsemde kaçışı yok ona benzeyecek

aslında sanıldığı kadar çok uyuz olmuyorum takmıyorum ama böyle anlatınca sanki çok sinirliymişim gibi oluyo ona. yada anlattıkça sinirleniyorum bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…