2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Cnm benim kg problemim yok ama hamile diyeti yapabilirsin diyetisyene gidince yardımcı olur en azından bebeğin sağlıklı sen saglıklı beslenirsiniz

Aaaa Pinko’cuğum kaynana konusu konulmayı yasaklamış mıydı

Kaçırma tabi fırsatı O değil oğlun olursa görcem ben seni, insan bi düşünür ya bende kaynana olursam diye

canım sorun çıkartmadın zaten bende 2 kere sordum. tutan olacaksa kendime destek görecektim, ama tutamayacağımı anladım ki beni bilen biliyo kusmam vs olmadı çok şükür. burada herşeyin bilgi alışverişini yapıyoruz, bunu sormak birbirimize danışmak en doğal hakkımız tabikide..
sanada hayırlı ramazanlar canımcım

Aman benim -1 beklenti super gereksiz bir insan

Canım kusurluk birşey yok, herkes her konuda muhabbet açıyor. Hayırlı Ramazanlar

Yerim seni cok tatlısın bnmde 7 yıldır kulağımı kuruttular torun diye diyorum ev mokuyla oynuyo diyoki kadın tutarsın :)) sonra ben yaparım dedi yrm ağız uzağız gelecekmiş dün müjdeli haberi verdi bakalım napacak beklemedeyim:)

Benim yutma sıkıntım olmadığı halde hap bazen takılıyor. Havanla dövülüp suya karıştırılır mı acaba?
Şimdi birini kestim bıçakla içi sıvı bunun.
Canım ilaçların suda eritilip içilmesi zararlı diye biliyorum bence deneme

Bende varım benimde cumartesi inşallah bizde cinsiyeti öğreniriz

Canım buranın en tombişi bendim bana seslendin galibaşöyleki 94 le hamile kalıp ilk ay 5 kilo alıp 99 u gördüm deli gibi iştahım açıldı sonrasında bulantılarla 3 kiloyu verdim doktorum sana 9 kilo bile çok dedi buyüzden diyetisyenle devam etmemi tavsiye etti ben gittim bana dediği nerdeyse sana minimum kilo aldırarak bebeği beslicez ama devam edemedim bulantılar geçsin yemek yemeye başlıyayım direk diyetisyene gidicem hareket bende yok ama eşime eliptik aldırdım halsizliğim geçince ona binicem kendimi yormadan çünkü biraz şehir dışında tenha bi sitedeyim yürüyemem sanada tavsiyem diyetisyene git çünkü kilolu hamilelikte en büyük risk şeker oluyo onuda endokrinle takip altında tutarsın

Gözün aydın canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Ay hepsi ayni ya tribunlere oynamada ustlerine yok.bazen milletin yaninda oyle konusuyoki inancak oluyorum da sonra icinin kotulugu geliyo aklima....gecen yil eltimin annesi yogunbakima alindi sonra hastanede yatti bir hafta.karsilikli apartmanda oturuyolar.bizimki orda yemek yapip cocuklara bakti aradim anne yardima geliymmi diye yok kizim yardimlik bisey yok gelsin evinin isini kendi yapsin o orda annesine bakicak diye ben burda onun cocuklarina bakip evinin isinimi yapicam dedi.terbiyesiz ya onun cocuklari dedigin senin torunlarin.kadinin annesi hastanede gezmeye gitmedi ya....ay o lafi duydum ya notunu verdim ölsem gel yardim et demem...hepsi ayni...gelinin evinde iş yapmak nasil zorlarina gidiyoaa artik

Gelir oturur akil verir bide...gelmeseymis daha iyiymis

Canım rahat ol. hiçbirimiz burada kimseyi rencide etmek zan altında bırakmak için birşey yazmıyoruz. Birbirimize destek olmak ve sorularımıza cevap bulmak , paylaşmak , bölüşmek rahatlamak için buradayız. Yoksa kimse kimseyi zaten tanımıyor. senin sorduğun soruda rahatsız olunacak bir durum yok. Ramazan bizim için mübarek bir ay ve içimizde onu yaşama arzusu olması gayet normal.. Kusma ve bulantı olunca zorlanmamak imkansız. Bu nedenle sen bünyeni durumunu daha iyi bilirsin. sahur ve iftarda iyi beslenebilirim enerjim var evde de dinlenebiliyorum dersen deneyebilirsin. Ama küçük bebeğinde var kendini çok zorlama. Dinimiz kolaylık dini. Oruç tutamasakta Kur'an okuyabilir teravih namazını evde kılabilir, dualar edebilir, güzel iftar sofraları hazırlayarak oruçlulara iftar ettirerek kendimizde oruçlu sevabını alabiliriz Bende ileriki günlerde kendimi ara ara deneyeceğim etkilerini paylaşmaya çalışırım. Ama sahuru iyi yapamayan, tansiyonu olan, bulantı kusması olan anneler kendilerine zulmetmesin.

Hayırlı Ramazanlar canım.

ay inanmıyorum bencede asla söylenmez ona

Hayirli olsun bebegini saglikla kucagina alirsin insallah. Kilo icin bir sey diyemem. Gecen hafta ciddi bir kanama gecirdim. 2 gun hastanede yattim. Kanamanin oldugu gun 25 dk filan yuruyus yapmistim ondan midir bilmiyorum. Dr hep dinlen uzan dedi. Evde hicbir sey yapmayip yatiyorum mecburen. Bi de ikiz gebelik benimki..Dr un yuruyus icin ne diyor o da onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…