• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
kikoleyim kikoleyim Çok Tessekur ederim canım inşallah haftaya cuma dr da erkek derde bende minik minik alsam birşeyler insan heves ediyor ilk çocuk olunca birşeyler almak istiyor :)

bişey diyim mi bu kelimeler birebir kayınvalidemin lafları. ay siz mutlu olun yeter karışmam diyo. ve o da ihtiyar turizme katıldı sürekli geziyo türkiyede gezmediği tek trabzon karadeniz kaldı oraya da gidecek eylülde:-):-):-) ay ama genede rahat bırakmıyo :KK70::KK70: sinirlerim bozuldu :KK70:
Hahahhaha :))))) ay kahkaha attım yemin ederim :)) ya ben gerçekten karışmam ama kendim çok çektim o kv den o yüzden cidden karışmam:))))) ama gezerim zaten normalde acayip gezen biriydim çocuk olduktan sonra bile geziyorduk yani ikinciden sonra bilemiyorum :))) ama seviyorum çok seviyorum oraya buraya gitmeyi yeşil pasaportum da çıkınca tamam çocuklar büyüsün yeter ki :)

bişey diyim mi bu kelimeler birebir kayınvalidemin lafları. ay siz mutlu olun yeter karışmam diyo. ve o da ihtiyar turizme katıldı sürekli geziyo türkiyede gezmediği tek trabzon karadeniz kaldı oraya da gidecek eylülde:-):-):-) ay ama genede rahat bırakmıyo :KK70::KK70: sinirlerim bozuldu :KK70:
Bak şimdi kadın sana gelse kalsa söylenirsin gitmiş gezmeye yine söyleniyorsun :) Y Ysmnzgr Bir de mutlu olsunlar karışmam demiş hayatta öyle olmaz, bence bu kayınvalidelerde gençken öyle demiştir, iş uygulamaya gelince sınıfta kaldılar:KK51:

pinkstrap pinkstrap bak bak duydun mu aynı benler işte. neden bitek bana öyle gelin denk gelcek :KK12::-):-):-)
Duydum duydum. Erkek anneleri biz yanmışız gelinler ortada, en iyi gelin bunlarsa gerisini düşünelim artık:cry::-)

2'li de sorun mu çıktı? Benim doktorum 3-5 gün ilerde ya da geride olması önemli değil diyor, arkadaşımda 2 hafta geriden gelen bebeği bu hafta tam gününü yakalamış, bir yerde yakalıyorlar yani.
Sorun yok da bebek ultrulrasonda büyük çıktığı için yani boyu uzun çıktı 84mmden yüksek olunca kana bakamadılar 2li test yapılamadı. 13+5de randevu vermişlerdi bana yani nerdeyse son gün:( ama ense kalınlığı iyi dedi burun kemiği de varmış endişe etmedim bu nedenle ama doktor 2 li yapılamadığı için 3 lüye gel dedi. Hatta nipt de yaptırdım. Sonucunu bekliyorum.

Sorun yok da bebek ultrulrasonda büyük çıktığı için yani boyu uzun çıktı 84mmden yüksek olunca kana bakamadılar 2li test yapılamadı. 13+5de randevu vermişlerdi bana yani nerdeyse son gün:KK43: ama ense kalınlığı iyi dedi burun kemiği de varmış endişe etmedim bu nedenle ama doktor 2 li yapılamadığı için 3 lüye gel dedi. Hatta nipt de yaptırdım. Sonucunu bekliyorum.
He iyi .ok şükür öyle sorun yokmuş, Ense kalınlığı falan normal çıktıysa merak etme sonucunda güzel çıkar, gelişimin önde olmasına takılma, düzelecek o. 3'lü yaptıran biz de yok sanırım ama forumda bakayım bulursam atarım link.

Bak şimdi kadın sana gelse kalsa söylenirsin gitmiş gezmeye yine söyleniyorsun :) Y Ysmnzgr Bir de mutlu olsunlar karışmam demiş hayatta öyle olmaz, bence bu kayınvalidelerde gençken öyle demiştir, iş uygulamaya gelince sınıfta kaldılar:KK51:

Duydum duydum. Erkek anneleri biz yanmışız gelinler ortada, en iyi gelin bunlarsa gerisini düşünelim artık:cry::-)
Çok geziyor gelmiyor kv diye de laf yiyebilirim :) neyse şimdiden düşünmeyeyim bari. Şimdi ben olmayan gelinimi de kafaya takarım bu hormonlarla :)

Sorun yok da bebek ultrulrasonda büyük çıktığı için yani boyu uzun çıktı 84mmden yüksek olunca kana bakamadılar 2li test yapılamadı. 13+5de randevu vermişlerdi bana yani nerdeyse son gün:KK43: ama ense kalınlığı iyi dedi burun kemiği de varmış endişe etmedim bu nedenle ama doktor 2 li yapılamadığı için 3 lüye gel dedi. Hatta nipt de yaptırdım. Sonucunu bekliyorum.
Hem Nipt hem de 3lü mü yapılacak? Testler aynı mi bilmiyorum ama ben de Nifty yaptırdım sonucunu bekliyorum. Doktor bu yapılınca 2li 3lü 4lü hiç birine gerek yok dedi. Bir tek detaylı ultrason yapılacak vakti gelince.

Hem Nipt hem de 3lü mü yapılacak? Testler aynı mi bilmiyorum ama ben de Nifty yaptırdım sonucunu bekliyorum. Doktor bu yapılınca 2li 3lü 4lü hiç birine gerek yok dedi. Bir tek detaylı ultrason yapılacak vakti gelince.
Bana doktor 3 lü için gün verdi ama dedi ki eğer yaptırabilirsen Nipt ya da 4 lü yaptır yaptıramazsan randevu gününde gel 3 lüyü yapalım dedi. Benim Nipt sonucu çıkmadı henüz. Ben içim rahat etsin 2 lide aksilik yaşadık yaptıramadım diye ne olur ne olmaz 3 lüyü de yaptırayım dedim. Ondan yani :D Hatta bugün 3lüde elimdeki formu vermeyi unutmuşum kan sonuçları çıktı ama risk bakılamadı bir dahaki gittiğimde formu verip riske baktırıcam:)

Bana doktor 3 lü için gün verdi ama dedi ki eğer yaptırabilirsen Nipt ya da 4 lü yaptır yaptıramazsan randevu gününde gel 3 lüyü yapalım dedi. Benim Nipt sonucu çıkmadı henüz. Ben içim rahat etsin 2 lide aksilik yaşadık yaptıramadım diye ne olur ne olmaz 3 lüyü de yaptırayım dedim. Ondan yani :KK70: Hatta bugün 3lüde elimdeki formu vermeyi unutmuşum kan sonuçları çıktı ama risk bakılamadı bir dahaki gittiğimde formu verip riske baktırıcam:)
3'lü de sonuçlar yanlış çıkabiliyormuş, Nipt daha kesinmiş sanırım. Niye bu kadar evham yaptın ki? Doktorun olumsuz da konuşmamış.
Sen formu unutsan bile onlar nasıl istememiş ki? Ben 2'li için içeri girer girmez formu istedi, sigara kullanıyor musun yaş falan onları dolduruyor. 3'lü yaptıranlar var forumda da senin merak ettiğin ne? mavila mavila da yaptırmayı düşünmüş, yaptırdı mı bilmiyorum.

Canım temas etme sorun olmaz. Yeşilliklerin iyi yıkanması lazım tabi bahçeden yiyorsanız ama bu dışardan aldığımız şeyler içinde geçerli zaten.
çok sağol canım ya temas etmem ama rüzgarla filan gelir mi tüyleri diye korkuyorum.Sonra düşündüm sokakta yürürken de olabilir bu risk sonuçta bir sürü sokak kedisi var. Ama insanın içine bir kuşku düşünce kolay kolay sıyrılamıyorum ki ben çok takıntılı bir insanım malesef..

:KK70::KK70:
Benim gibi gelinim olsa daha ne isterim be :KK70:
bende benim gibi gelinim olsa başka bişey istemem ama bilemedim pinko kafamı karıştırdı :-)
Hahahhaha :))))) ay kahkaha attım yemin ederim :)) ya ben gerçekten karışmam ama kendim çok çektim o kv den o yüzden cidden karışmam:))))) ama gezerim zaten normalde acayip gezen biriydim çocuk olduktan sonra bile geziyorduk yani ikinciden sonra bilemiyorum :))) ama seviyorum çok seviyorum oraya buraya gitmeyi yeşil pasaportum da çıkınca tamam çocuklar büyüsün yeter ki :)
benim kayınvalidemde diyo kendi kaynanamdan çok çektim vs diye. ama şaka bi yana Allah var kadın oğlunu kıskanmasa belki böyle olmıcak. her hafta kadın istiyoki oğlu onu biyere götürsün getirsin. hep oğlu onu arasın sorsun ama ben olmasamda olur. daha doğrusu bi yere gidilecekse oğlunla anlaşılır bana geliyosan gel derler.
gelip gitmemesine yada yardım etmemesine lafım yok. yardım etmek zorunda değil bende ona güvenerek bişey yapmadım zaten :ukala:

:-):-) öyle bi vicdan yaptırdınki kadını arayıp özür dilicem şimdi :KK70::KK70: ay yok gitsin gezmeye valla onda gözüm yok :-)
Çok geziyor gelmiyor kv diye de laf yiyebilirim :) neyse şimdiden düşünmeyeyim bari. Şimdi ben olmayan gelinimi de kafaya takarım bu hormonlarla :)

bende benim gibi gelinim olsa başka bişey istemem ama bilemedim pinko kafamı karıştırdı :-)

benim kayınvalidemde diyo kendi kaynanamdan çok çektim vs diye. ama şaka bi yana Allah var kadın oğlunu kıskanmasa belki böyle olmıcak. her hafta kadın istiyoki oğlu onu biyere götürsün getirsin. hep oğlu onu arasın sorsun ama ben olmasamda olur. daha doğrusu bi yere gidilecekse oğlunla anlaşılır bana geliyosan gel derler.
gelip gitmemesine yada yardım etmemesine lafım yok. yardım etmek zorunda değil bende ona güvenerek bişey yapmadım zaten :ukala:

:-):-) öyle bi vicdan yaptırdınki kadını arayıp özür dilicem şimdi :KK70::KK70: ay yok gitsin gezmeye valla onda gözüm yok :-)

Allah nasip ederse kayınvalide olcam ya hepsi kankam şu an, ölümüne korurum:p Sanki kendim gelin değilim:-)

Cinsiyetler sessiz sedasız eşitlenmiş, hayırlı olsun öğrenenlere:KK36:

çok sağol canım ya temas etmem ama rüzgarla filan gelir mi tüyleri diye korkuyorum.Sonra düşündüm sokakta yürürken de olabilir bu risk sonuçta bir sürü sokak kedisi var. Ama insanın içine bir kuşku düşünce kolay kolay sıyrılamıyorum ki ben çok takıntılı bir insanım malesef..
Tokzoplazma kedinin tüyünden bulaşmaz canım korkma.ayrıca o sırada kedide toksaplaxma hastalığı aktif olacak o bir yere çişini yada kakasını yapacak sende tesadüfen ona temas edeceksin yani zincir uzun biraz.yediğin çiğ gıdaları temiz yıka elini güzel yıka bişey olacağını sanmam

Canım bende çok takıntılıydım özellikle ilk hamileliğimde dışarda et yerdim toksoplazma mı oldum acaba derdim hemen arkasından testler filan :))) ellerini yıka bol bol. Şimdi sen ağzına kol gitmiş gibi de hissedersin hep bende öyle oluyor normalde çok seviyorum kedileri köpekleri ama hamile kalınca pek yaklaşmıyorum ağzımda kıl varmış gibi oluyor. Ama inşallah bir şey olmaz Allah’ın izniyle.

Back
X