2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    280
Şu bikaç gündür bende de başladı yine mide bulantısı. Allah size kolaylık versin vallahi ben bikaç öğürmeye dayanamıyorum sizlerinki cidden zor.


bende daha yeni kahvaltı yaptım gizli saklı hepsi boğazıma dizildi. ama evden çıkmadan yaparsamda 11 olmadan karnım felaket acıkıyo.
 
Ben de bir seyler yemeğe çalıştım ama dediğin gibi boğaza diziliyor ah soyle bir 16 20 haftalik olaydik
 
aynen canim bana da erken daha dedi. Bekliyorum canim cevapları Allah senin yavrunu da bagislasin sag saglim alalim kucagimiza inşallah
Canım hayırlı olsun öncelikle.Benim de midem bulantım çok oluyor çözümü kendimce şöyle buldum. Sabah kalkınca bişey yemiyorum en az 2 saat bekleyip öyle yiyorum. porsiyonlarımı az tutuyorum ,çünkü fazla kaçırırsam direk çıkartıyorum.Birde suyu yemek yedikten bir yarım saaat sonra filen içmeye başlıyorum, çünkü su çok midemi bulandırıyor
 
kesinlikle canim oyle daha iyi oluyor 08:30 gibi uyandım simdi yeni yiyeceğim sorma sorma cok yemeğe gelmiyor az az yiyorum boyle boyle atlatacagiz inşallah
 
Kolik bebek zor ama yediginle içtiginle olmuyor...kolik olacaksada oluyor yapacak birsey yok.Mommys bliss var doguma yakin 1 kutu mutlaka edin evde dursun amerikada tanidik varsa ordanda aldirabilirsin.cunku burda verdikleri damlar hem paraben iceriyor hemde cogu bebekte ise yaramiyor...aklinda olsun
 
Valla ben ilk bebegimde 11 kilo vererek girdim doguma 3750 dogdu bebegim.o nisekilde besleniyo ama bulanti cok zor ;(
 
 
Merhaba ben vitaminimi amerikadan getirtiyorum 130 tl 90 tablet bildigin seker jelibon cigniyosun cok guzel :) doktorumda memnun b12m bile 610 cikti.kanim butun degerlerim cok cok iyi.valla izmirdeysen benimkini verebilirim bile doktorum artik kullanmana gerek yok butun degerlerin iyi haftada 1 tane alabilirsin dedi.istersen anerikadan gizem diye bir arkadasim gonderiyor numarasini verebilirim ondan alirsin fotosunda ekliyorum kendin arastirabilirsin :)
 
Valla ben ilk bebegimde 11 kilo vererek girdim doguma 3750 dogdu bebegim.o nisekilde besleniyo ama bulanti cok zor ;(
Ay bir de ben 11 kilo versem 39 kilo ile Doğum yaparım ki boyum 1.70 çok fena olur. Ama bulantı çok kötü bir şey inşallah geçer ne diyeyim.
 
kızlar , bayramda eşimin ailesinin yanına gideceğiz ve bahçelerinde besledikleri bir kedi var. Kedinin aşısı filan yok tabi ve ben toksoplazma riskinden dolayı çok tedirginim.sizce ne yapmalıyım bilgisi olan var mı.Ne gibi durumlarda risk altındayız acaba
 
Canım bir şey sorucam bu Mommy’s Bliss Türkiye de yok Amerika’da tanıdık da yok. Nasıl bulucam ben ilk bebeğimde çok çektim 7 ay kucaktaydı kolikten. Sürekli ağlardı. Ayak tırnaklarımda batma oldu doktor ağır kaldırmaktan dedi oğlumunda maşallahı vardı. Sen getirttin mi?
 
Canım temas etme sorun olmaz. Yeşilliklerin iyi yıkanması lazım tabi bahçeden yiyorsanız ama bu dışardan aldığımız şeyler içinde geçerli zaten.
 
Kızlar selam yarin doktor kontrolum sabahtan ikili test icin gidicem cinsiyetide ozaman sölerim demisti doktorum inşallah yan cizmez insallah ikili testimizde temiz cikar herkes hemen hemen yaptirdi sanirim ikili testlerini bende insallah kotu bi süprizle karsilasmam bu arada bende decaviti yutuyorum ama sabaha kadar midemden ilac kokulari geliyor sabah ta su icsem bile cikariyorum bitmedi gitti bulantilar
 
Merhaba kızlar. Fazla sabırlı bir bebeğim yoksa ben de Kasım annesi olacağım inşallah :)
Bu başlığa yeni giriyorum ve danışmak istediğim bir şey var. Ben çocukluğumdan beri hep kilo problemi olan biri oldum ama hiç hareket güçlüğü çekmedim, hep aktif ve hareketliydim. Aranızda çok kilolu hamile kalan var mı? Ama nolur bana 70 kilolarla gelmeyin :) Zira ben hamile kaldığımda 114,5 kiloydum. Hamile kalamadım sanıp bunu da kiloma yorup yürüyüşe başladım ve iki haftada 2 kilo verip 112,5 a düştüm. Sonra hamile olduğumu öğrendim. Şimdiki doktoruma başladığımda 113,1 dim ve ilk 3 ay kilo almazsan iyi olur dedi. Kilomu korudum ve şu son 2 güne kadar sabit kaldım. Ama iki gündür iştahım çok açık ve yarım kiloya yakın yükselmiş gözüküyor.
İki defa kanamam oldu yattım, en sonuncusu 3 hafta önceydi ama 2 günde kesildi şükür. O yüzden yürüyüş yapamadım uzun süredir ve baya hamladı vücudum.
Ben kiloma alışığım ama bebeğime zarar veririm diye çok korkuyorum. O yüzden size danışmak istedim. kilosu olanlar kilo kontrolünü nasıl sağladı? Kanaması olanlar ne kadar sonra yürüyüş/spora devam etti? Tecrübeli arkadaşlar varsa aranızda önerilerine açığım. Doktor kontrolüme 2 hafta var, ona da danışacağım ama tecrübelerinizden faydalanmak isterim :)
Uzun oldu ama kendimi tam ifade etmek istedim. Şimdiden teşekkürler :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…