- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Canim kayinvaldem aradi.kayinvaldem diye soylemiyorum cok tatli kadin.her gun ariyo (ama ben 3 gunde 1 aciyorum her gun ayni konusma mideme iyi gelmiyor) ah canim kizim cok mu kotusun aklim sende guzel kizim gelemedim de aklim hep sende sıkışırsan alo de hemen gelirim diyo.ne tatli dimi :) ilk haftalarda inandim ben ogluşu gitti aldı getirdi 2 gün ingiliz kralicesi gibi kosede oturdu kadini haftada 3 gun al ev uçmuş boyle olmaz ütüleri kurutemizlemeye gonder yemegi disardan soyleyin diye akil verip gitti...akli niye bizde hic anlamiyorum gelip oturup boyle akil veremiyo diyemi uzuluyo acaba...hayir koyde yetismis kadin elinden her is gelir guclu kuvvetlidir zeytinlikleri var bu yil bile toplanirken basindaydi masallah.hayatinda neyi kurutemizlemeye vermis evine kac kez temizlige birini almis bilmiyorum ama buraya gelince ingiliz kralicesi kesiliyo hayir 1 corba yapsa oglu ve torunu icecek ben zaten su bile icemiyorum is yapmak nasil zoruna gidiyo anlamiyorum....hayirdir aklin burda madem 20dklik mesafedeyiz niye gelipte bas kosede oturup akil vermiyosun bize annecim diyemedim tabi.canım ya