Hayırlı ramazanlar kızlar
Oruc tutan var mı acaba ?
O nasıl bir duruştur allahım yaaa çok yaramaz olcak seninki cinsiyetini bilmemde ayaklar havada ahahahhŞimdi doktordan geliyorum yine cinsiyeti göremedik,lütfen tekrar yorum yapın kızlar.
kızlar iyi akşamlar. eşim yüzünden iki gündür çok stresliyim. ağladım ve başım gözüm zonkluyor ilaç içmek istemiyorum ne yapsam acaba
Ah şu eşler 9 ay sıkamıyorlar dişlerini. Ben de 10 dakikalık bir duş öneriyorum sinire strese iyi gelir.kızlar iyi akşamlar. eşim yüzünden iki gündür çok stresliyim. ağladım ve başım gözüm zonkluyor ilaç içmek istemiyorum ne yapsam acaba
kızlar iyi akşamlar. eşim yüzünden iki gündür çok stresliyim. ağladım ve başım gözüm zonkluyor ilaç içmek istemiyorum ne yapsam acaba
Bugün iftar için biraz uğraştım saatlerdir sırtım ağrıyor, dün de aynısı olmuştu. Şu an idare edinilmesi gereken pozisyondayız, bazıları maşallah çok enerjik, ben dökülüyorum. Gerçi eşimden fırça yedim yemek yaptığım için, ağrımın olduğuyla kaldım :)Dünden beri vicdan azabından ölüyorum14 yaşında kızımla eşim oruç tutacaklar ama ben onlara sahuru bile tam hazırlıyamadım kahvaltılık hazırladım ama sonrası yine kustum üzüldüler iftara yana döne düşünürken kv tokattan pide ve yarma çorbası yollamış yetişti onu yediler ve ben kendimi çok zorluyorym ama yapamıyorum eşim sorun değil kızımın canı ne isterse dışardan geyiririm desede ben kendimi çok kötü hissediyorum şifa Allahım lütfennnnnn
Ben erik çıktığından beri hemen hemen her gün yiyorum ve tabi günde 4-5 tane de çengelköy salatalıkBenim gibi delice erik yiyen var mı .. acıkmıyorum ben anşamadım salatalık ve erik yedim gün boyu .. su içmeye zorluyorum kendimi
O kadar iyi anliyorum ki ben yemegimi annem yapiyor baskasina muhtac yasiyorum diye oturup aglamistim. Simdi esim de tutmak istiyor ama bana kiyamiyor yemek hazirlama iftarla tutarim diyor da oyle de olmaz yani bense gece kalkarsam kusuyorum. Allah bu gun guc verdi iyiyim cok sukur. Bir de oruc tutamiyorum diye uzulenler var. Kimse kendini uzmesin o kadar ac kalarak bebegimizi zora sokmak daha cok uzucu bence. Gunde 2litre su ic diyor doktorum iftardan sahura 2lt nasil icicez oruclu olsak. Veya saglikli seyler nasil yicez o kisa surede. Ben tutmayi aklimdan bile geciremiyorum yedigimi kusuyorken bi de kusmus halde oruc tutmak cok zor olur.Dünden beri vicdan azabından ölüyorum14 yaşında kızımla eşim oruç tutacaklar ama ben onlara sahuru bile tam hazırlıyamadım kahvaltılık hazırladım ama sonrası yine kustum üzüldüler iftara yana döne düşünürken kv tokattan pide ve yarma çorbası yollamış yetişti onu yediler ve ben kendimi çok zorluyorym ama yapamıyorum eşim sorun değil kızımın canı ne isterse dışardan geyiririm desede ben kendimi çok kötü hissediyorum şifa Allahım lütfennnnnn
Canım kızların dediği gibi ılık bir duş ve dinlenme. Hiçbirşey ve hiçkimse şuan sen ve bebeğinden daha önemli değil. Bazı eşler hanımlarını üzerken, karnındaki bebeğinde hakkına girdiğini anlasalar. Çok kızıyorum.kızlar iyi akşamlar. eşim yüzünden iki gündür çok stresliyim. ağladım ve başım gözüm zonkluyor ilaç içmek istemiyorum ne yapsam acaba
Canım bak maşaAllah anlayışlı bir eşin varmış. Sende zaten keyfine hazırlamamazlık yapmıyosun ki. Kendini üzme. Bugünlerde geçecek.Dünden beri vicdan azabından ölüyorum14 yaşında kızımla eşim oruç tutacaklar ama ben onlara sahuru bile tam hazırlıyamadım kahvaltılık hazırladım ama sonrası yine kustum üzüldüler iftara yana döne düşünürken kv tokattan pide ve yarma çorbası yollamış yetişti onu yediler ve ben kendimi çok zorluyorym ama yapamıyorum eşim sorun değil kızımın canı ne isterse dışardan geyiririm desede ben kendimi çok kötü hissediyorum şifa Allahım lütfennnnnn
Keşke koku hassasiyetim bitsede biyerlerim ağrısaBugün iftar için biraz uğraştım saatlerdir sırtım ağrıyor, dün de aynısı olmuştu. Şu an idare edinilmesi gereken pozisyondayız, bazıları maşallah çok enerjik, ben dökülüyorum. Gerçi eşimden fırça yedim yemek yaptığım için, ağrımın olduğuyla kaldım :)
Aynen canım oruç tutmak kim ben kimO kadar iyi anliyorum ki ben yemegimi annem yapiyor baskasina muhtac yasiyorum diye oturup aglamistim. Simdi esim de tutmak istiyor ama bana kiyamiyor yemek hazirlama iftarla tutarim diyor da oyle de olmaz yani bense gece kalkarsam kusuyorum. Allah bu gun guc verdi iyiyim cok sukur. Bir de oruc tutamiyorum diye uzulenler var. Kimse kendini uzmesin o kadar ac kalarak bebegimizi zora sokmak daha cok uzucu bence. Gunde 2litre su ic diyor doktorum iftardan sahura 2lt nasil icicez oruclu olsak. Veya saglikli seyler nasil yicez o kisa surede. Ben tutmayi aklimdan bile geciremiyorum yedigimi kusuyorken bi de kusmus halde oruc tutmak cok zor olur.
Geçecek dimi kendimi hep bu sözü söylerken buluyorum sanki diğer iki doğumu ben yaşamamışım gibiCanım kızların dediği gibi ılık bir duş ve dinlenme. Hiçbirşey ve hiçkimse şuan sen ve bebeğinden daha önemli değil. Bazı eşler hanımlarını üzerken, karnındaki bebeğinde hakkına girdiğini anlasalar. Çok kızıyorum.
Canım bak maşaAllah anlayışlı bir eşin varmış. Sende zaten keyfine hazırlamamazlık yapmıyosun ki. Kendini üzme. Bugünlerde geçecek.
Tamam da ne alakası var? İbadet sorgusu mu yapılıyor? Muhtemelen kendisi tutmak istiyor hepimiz aynı durumda olduğumuz için yapacak mısınız? Zorlanır mıyız? anlamında soruyordur. Niye kendisine saklasın? İnsanlar ne konuşacağına sizin isteğiniz doğrultusunda mı yön verecek?Akşamdan beri yediklerimin hepsini çıkardım... Sabah rahat kalkarım heralde... Zaten zar zor yemek yiyoruz. Oruç diye sormayın bence artık... Tutabilen tutsun. Namaz da farz. Namaz kılıyor musunuz diye soruyor muyuz
Tutabilen kendine saklasın Allah kabul etsin.
Tamam da ne alakası var? İbadet sorgusu mu yapılıyor? Muhtemelen kendisi tutmak istiyor hepimiz aynı durumda olduğumuz için yapacak mısınız? Zorlanır mıyız? anlamında soruyordur. Niye kendisine saklasın? İnsanlar ne konuşacağına sizin isteğiniz doğrultusunda mı yön verecek?
Soranların amacı sorgulamak değil, tutmayanları zan altında bırakmak, ezik hissettirmek değil, bugün emziren annelerde de aynı muhabbet vardır çünkü oruç sütü azaltabilir onlarda fikir alışverişi yapıyordur. Ramazan’ın ilk günlerinin en normal muhabbeti dönüyor, 20 sayfayı okumayıp görmeyip sormuştur, daha önce konuşulduğunu bilmiyordur.Herkes tutmak istiyordur ama durum ortada. Bize ozel de bir istisna var. Surekli sormak insanın üstünde baskı yapıyor.
Hayırlı ramazanlar. Ben tuttum yarın da tutup 1 gün ara vericem.Hayırlı ramazanlar kızlar
Oruc tutan var mı acaba ?
Oluyor canım sıkıntılarımız değişik değişik hepimizin. Geçeceğini düşünerek ferah tut içini.kızlar iyi akşamlar. eşim yüzünden iki gündür çok stresliyim. ağladım ve başım gözüm zonkluyor ilaç içmek istemiyorum ne yapsam acaba
Aile de böyle durumlarda kenetlenmeli. Ne mutlu size. Keyfini çıkarın.Dünden beri vicdan azabından ölüyorum14 yaşında kızımla eşim oruç tutacaklar ama ben onlara sahuru bile tam hazırlıyamadım kahvaltılık hazırladım ama sonrası yine kustum üzüldüler iftara yana döne düşünürken kv tokattan pide ve yarma çorbası yollamış yetişti onu yediler ve ben kendimi çok zorluyorym ama yapamıyorum eşim sorun değil kızımın canı ne isterse dışardan geyiririm desede ben kendimi çok kötü hissediyorum şifa Allahım lütfennnnnn
Sağlıkla gelsin miniğinKızlar ailemiz çok güzel toplandık herkes heyecanlıydı. Balonu patlattık: mavi. Rabbim böyle uygun görmüş. Sağlıklı, hayırlı evlat olsun inşallah.
Oluyor canım sıkıntılarımız değişik değişik hepimizin. Geçeceğini düşünerek ferah tut içini.
Aile de böyle durumlarda kenetlenmeli. Ne mutlu size. Keyfini çıkarın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?