- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.470
- 158
Amin canım sağolasın. Hepimiz hayırlısıyla alalım kucaklarımıza.Sağlıkla gelsin miniğin
Ben de cok erik yiyorum. Atistirmalik cok iyi oluyor. Bagirsaklara da iyi geliyor sankiBen erik çıktığından beri hemen hemen her gün yiyorum ve tabi günde 4-5 tane de çengelköy salatalıkTuz başıma bela olacak tabi
Kizlar gunaydinlar olsun. Yardımınıza ihtiyacim var diyeceksiniz ki bu da dert mi... ben 33 yasindayim ve benim ilac fobim var yutamıyorumkucuk olacak kaygan olacak vs. O kadar az ilac aldim ki ömrümde. Ilk gebelikte dogum sonrasi antibiyotigimi hemsireler 4 e 5e bölüp meyve suyu ile getirdilier o derece boğulacak gibi oluyorum geri geliyor. .. suan kan ilacimi içiyorum gözünü kapa meyve suyunu dik hop gidiyor küçük çünkü ama sorun vitamin ilacim. Kızımda doktorum durumu bildigi icin suda eriyen ozel bir tablet verdi ama suan piyasada yokmus. Balik yagi destekli genesis adli bir ilac yazmis ama 5 gun oldu icemedim surekli kusacak gibi oldum . Eczaneleri tek tek gezeyim dedim küçük vitamin ilaci var mıdır diye baska carem kalmadi. Ama once size sorsam dedim. Sizim kullandiginiz ufak boy vitamin ilaci var mı ay bir el atin nolur ya bana
Ben de cok erik yiyorum. Atistirmalik cok iyi oluyor. Bagirsaklara da iyi geliyor sanki
Canım benim bildiğim maalesef yok.Kizlar gunaydinlar olsun. Yardımınıza ihtiyacim var diyeceksiniz ki bu da dert mi... ben 33 yasindayim ve benim ilac fobim var yutamıyorumkucuk olacak kaygan olacak vs. O kadar az ilac aldim ki ömrümde. Ilk gebelikte dogum sonrasi antibiyotigimi hemsireler 4 e 5e bölüp meyve suyu ile getirdilier o derece boğulacak gibi oluyorum geri geliyor. .. suan kan ilacimi içiyorum gözünü kapa meyve suyunu dik hop gidiyor küçük çünkü ama sorun vitamin ilacim. Kızımda doktorum durumu bildigi icin suda eriyen ozel bir tablet verdi ama suan piyasada yokmus. Balik yagi destekli genesis adli bir ilac yazmis ama 5 gun oldu icemedim surekli kusacak gibi oldum . Eczaneleri tek tek gezeyim dedim küçük vitamin ilaci var mıdır diye baska carem kalmadi. Ama once size sorsam dedim. Sizim kullandiginiz ufak boy vitamin ilaci var mı ay bir el atin nolur ya bana
Kapsul mu peki bu canim ayrica cok tesekkir ederim yardimin icinBenimki ocean mummy
Boyutu anla diye içinden çıkan beyaz koruyucuyu da koydum
Bundan daha küçük mü arıyosun?
Eki Görüntüle 2147269
Iyice baktik yavrum bu benimki ile ayni renk ve ayni boyuttaBenimki ocean mummy
Boyutu anla diye içinden çıkan beyaz koruyucuyu da koydum
Bundan daha küçük mü arıyosun?
Eki Görüntüle 2147269
İçini sıkıp sıvıyı bişeyle karıştırıp içsen?I
Iyice baktik yavrum bu benimki ile ayni renk ve ayni boyutta
Baya sıkıntıymış Allah yardımcın olsun ben henüz vitamine geçmedim oyüzden bilemicemKizlar gunaydinlar olsun. Yardımınıza ihtiyacim var diyeceksiniz ki bu da dert mi... ben 33 yasindayim ve benim ilac fobim var yutamıyorumkucuk olacak kaygan olacak vs. O kadar az ilac aldim ki ömrümde. Ilk gebelikte dogum sonrasi antibiyotigimi hemsireler 4 e 5e bölüp meyve suyu ile getirdilier o derece boğulacak gibi oluyorum geri geliyor. .. suan kan ilacimi içiyorum gözünü kapa meyve suyunu dik hop gidiyor küçük çünkü ama sorun vitamin ilacim. Kızımda doktorum durumu bildigi icin suda eriyen ozel bir tablet verdi ama suan piyasada yokmus. Balik yagi destekli genesis adli bir ilac yazmis ama 5 gun oldu icemedim surekli kusacak gibi oldum . Eczaneleri tek tek gezeyim dedim küçük vitamin ilaci var mıdır diye baska carem kalmadi. Ama once size sorsam dedim. Sizim kullandiginiz ufak boy vitamin ilaci var mı ay bir el atin nolur ya bana
Aynen bende bayılıyorum ama tespitime göre nezaman çiğ sebze meyve yesem midem daha da kötülüyo oyüzden yemiyorum kv de hamileyim diye bol bol yeşil erik yolluyo anca bakıyorumErik ve domatesin kabukları benim midemi yakıyor ya yiyemez oldum
İkisine de bayılıyorum aslında tam erik mevsimi
Ama yok yiyemiyorum ya
Ben ömrüm boyu hep ilaç içtim. İlaçlarımın boyları da hep büyüktü...Kizlar gunaydinlar olsun. Yardımınıza ihtiyacim var diyeceksiniz ki bu da dert mi... ben 33 yasindayim ve benim ilac fobim var yutamıyorumkucuk olacak kaygan olacak vs. O kadar az ilac aldim ki ömrümde. Ilk gebelikte dogum sonrasi antibiyotigimi hemsireler 4 e 5e bölüp meyve suyu ile getirdilier o derece boğulacak gibi oluyorum geri geliyor. .. suan kan ilacimi içiyorum gözünü kapa meyve suyunu dik hop gidiyor küçük çünkü ama sorun vitamin ilacim. Kızımda doktorum durumu bildigi icin suda eriyen ozel bir tablet verdi ama suan piyasada yokmus. Balik yagi destekli genesis adli bir ilac yazmis ama 5 gun oldu icemedim surekli kusacak gibi oldum . Eczaneleri tek tek gezeyim dedim küçük vitamin ilaci var mıdır diye baska carem kalmadi. Ama once size sorsam dedim. Sizim kullandiginiz ufak boy vitamin ilaci var mı ay bir el atin nolur ya bana
Aynen bende bayılıyorum ama tespitime göre nezaman çiğ sebze meyve yesem midem daha da kötülüyo oyüzden yemiyorum kv de hamileyim diye bol bol yeşil erik yolluyo anca bakıyorum
Benim yutma sıkıntım olmadığı halde hap bazen takılıyor. Havanla dövülüp suya karıştırılır mı acaba?Kizlar gunaydinlar olsun. Yardımınıza ihtiyacim var diyeceksiniz ki bu da dert mi... ben 33 yasindayim ve benim ilac fobim var yutamıyorumkucuk olacak kaygan olacak vs. O kadar az ilac aldim ki ömrümde. Ilk gebelikte dogum sonrasi antibiyotigimi hemsireler 4 e 5e bölüp meyve suyu ile getirdilier o derece boğulacak gibi oluyorum geri geliyor. .. suan kan ilacimi içiyorum gözünü kapa meyve suyunu dik hop gidiyor küçük çünkü ama sorun vitamin ilacim. Kızımda doktorum durumu bildigi icin suda eriyen ozel bir tablet verdi ama suan piyasada yokmus. Balik yagi destekli genesis adli bir ilac yazmis ama 5 gun oldu icemedim surekli kusacak gibi oldum . Eczaneleri tek tek gezeyim dedim küçük vitamin ilaci var mıdır diye baska carem kalmadi. Ama once size sorsam dedim. Sizim kullandiginiz ufak boy vitamin ilaci var mı ay bir el atin nolur ya bana
en sonunda dayanamadım parol içtim, kapattım tüm ışıkları yattım çok şükür hafifledi bugün. biraz sonra bitane daha içicemGeçmiş olsun hemen bi parol atsaydın .. benim hamilelikte geçti gibi başağrım ..
doktorlar ilaçların suya karıştırılıp eritilmesini ve öyle içilmesini önermiyo canım. aniden kana karıştığı için bi zararı vardı ama unuttum. yinede doktora sormak lazım böyle olurmu diye ama benim bildiğim o şekilde sakıncalıBenim yutma sıkıntım olmadığı halde hap bazen takılıyor. Havanla dövülüp suya karıştırılır mı acaba?
Ben de iki vitamin ilacı var Regenesis yani sizinki ve Decavit ikisi de devasa. Geçen dedim ki hap yutma fobisi olanlar bunu nasıl içiyor acaba. Gerçekten çok büyük Allah yardımcınız olsun ama bence doktora danışın bunu gerekirse başka doktora.Kizlar gunaydinlar olsun. Yardımınıza ihtiyacim var diyeceksiniz ki bu da dert mi... ben 33 yasindayim ve benim ilac fobim var yutamıyorumkucuk olacak kaygan olacak vs. O kadar az ilac aldim ki ömrümde. Ilk gebelikte dogum sonrasi antibiyotigimi hemsireler 4 e 5e bölüp meyve suyu ile getirdilier o derece boğulacak gibi oluyorum geri geliyor. .. suan kan ilacimi içiyorum gözünü kapa meyve suyunu dik hop gidiyor küçük çünkü ama sorun vitamin ilacim. Kızımda doktorum durumu bildigi icin suda eriyen ozel bir tablet verdi ama suan piyasada yokmus. Balik yagi destekli genesis adli bir ilac yazmis ama 5 gun oldu icemedim surekli kusacak gibi oldum . Eczaneleri tek tek gezeyim dedim küçük vitamin ilaci var mıdır diye baska carem kalmadi. Ama once size sorsam dedim. Sizim kullandiginiz ufak boy vitamin ilaci var mı ay bir el atin nolur ya bana
Günaydın kızlar nasılsınız ?
Yine mide bulantilarimla güne başladım iyi olmaya çalışıyoruz diyelim günaydın canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?