Ben ilk gebeligimde yemegi bile dolaptan yiyodum kasim ayinda buzlu su iciyodum kiziminda her bebek kadar gazi vardi...kolik filan degildi normaldi...mide kucuk doyma hissini bilmiyorlar ilk aylar dogal olarak gazi ve kusmasi oluyor...gaz icin damla veriyolar zaten.hatta dogumdan önce momys bliss alip eve koyun derim :)
İYİ İYİ SEVİNDİM SENİN ADINA DAHA VAR NASIL OLSA BOL BOL KİLO ALIRSIN :)Benim doktorum da normal dedi
Bugün ilk kez iştahım açıldı
Bi sürü şey yedim
Belki artık zamanı gelmiştir kilo almaya başlarım
Hamilelik için söyledi canım ben anlam veremedim malum havalar ısındı dahaçom soğuk içeceğiz
14.haftaligim canim ikizlerime ben de dört gözle 16.haftayı bekliyorum bakalım senin bebis cinsiyeti gösterdi mi
Yok ebesinin nikahıyaww şu ota b.ka yorum insanlar bi defolabilirmi çevremizden, çok şükür okuyoruz araştırıyoruz bilgi ediniyoruz artı doktorumuz var danışacağımız, ama elaleme sorsan doktordan daha iyi biliyorlar:)))
Amin canımLekelenme de geçseydi rahatlardım neden oluyor anlamış değilim,bol bol yatıyorum halbuki.Amin canım amin, 2 defa yapıldı acayip yaktı ama iğne ve serum bayağı etkili, işe gitmemende iyi karar, riske atmaya gerek yok, Rabbim aynı şeyleri yaşatmasın.
Evet ya randevuda bekledik aslında biraz pozisyonunu değiştirsin diye yine değiştirmedi.ense ölçümünü de cinsiyeti de belirleyemedi doktor.Hahahah cinsiyet tahmininde bulunamıycam ama duruşuna yorum yapmadan geçemedim. Akrobat olacak heralde duruşa bak maşallah
Canım benim tıpçı değilim ama benim bilgim gaz kana karışmaz eger karışacak olsaydı basınçtan beynimiz patlardı. Biz de suan bebeklerimizi kanımızla besliyoruz. İçin rahat olsun
Belli bir sebebi yok sanırım, o yüzden doktorlarda birşey söyleyemiyor.Amin canımLekelenme de geçseydi rahatlardım neden oluyor anlamış değilim,bol bol yatıyorum halbuki.
Aynıyız canım o zaman :) doktor bana 12. Haftada kıza beziyor dedi ama kesinlik için erken. 16. Haftada gideceğim bakalım inşallah doğru çıkar. İkiz bebeklerin hayıröı olsun canım en çok istediğim şeydi ama bizde ikiz yok. Biri kız biri oğlan ne güzel olur. Rabbim ikisini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İkiz olunca bulantı fazla olur. Rabbim şifa versin.
Teşekkür ederim canım yorumun için.
Off çok kötü ya bebek bir şekilde besleniyordur. Yesekte çıkıyor ben yemiyorum artık canım kiraz istiyor bir tek onu yiyorum bir de erik tabi:) yani yiyince kusmak çok kötü oluyor göz damarların çatlamışfı geçen hafta doktorda korktu gözümü öyle görünce o yüzden ilaç verdi ama faydasız çekicez..Hosbuldum canim teşekkür ederim. Aynen ben de oyleyim kusunca bile rahat etmiyorum sürekli devam ediyor bir sey yiyesim gelmiyor esim de diyor ki bebekler icin yemelisin vs vs iyice sinir sitres oluyorum zar zor yiyorum hoop yine kusma
Hayili ramazanlar canimHayırlı ramazanlar kızlar
Oruc tutan var mı acaba ?
Amin canımRabbim senin kuzucuklarını korusun.Rabbim gönlüne göre versin. Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah...
Aynen öyle canım aynen öyle. Bugünler geçer de giderse diyorum kitap haline getireceğim yaşadıklarımı hislerimi. Bilsin evlat. :)Evet canım. Zaten hap olarak yutunca daha da beter ediyor. Sesim kısılıyor, öksürük filan yapıyor. Farenjit gibi... Baya rahatsızlık veriyor. Hep fitil olarak kullanıyorum o yüzden. Olsun buna da şükür canım. Yeter ki kuzularımız iyi olsun...
Hayırlı ramazanlar kızlar
Oruc tutan var mı acaba ?
Geçmiş olsun hemen bi parol atsaydın .. benim hamilelikte geçti gibi başağrım ..Benimde migrenim tuttu tutacak çok kötüyüm, midem bulanıyor başım çatlıyo resmen. Bide niyetlensem ne yapacaktım hiç bilmiyorum. zavallı eşim salatasını vs. Hep kendi hazırladı
Ayy cok heyecanlı ya belli olunca yaz canim kesinlikle ne yalan söyleyeyim Allah biliyor ya benim de gonlumde küçüklükten beri hep kiz evlat var ya ikiside kiz olsun isterim ya bir oglan bir kız tabii ilk önce sağlıklı hayırlı olsunlarsorma canım ikiz gebelikte her sey iki kat bulantı kasik agrim halsizlik aldi basini gidiyor bir de ben zayif bir insanim karnim şimdiden gerilemeye başladı yağ sürüyorum her gün belli ettiler hemen
Hayırlı ramazanlar kızlar
Oruc tutan var mı acaba ?[/QUOTE
Şuan benimde bulantı ve kusmam olduğu için ve çalıştığım için niyetlenemedim. Ama ara ara kendimi denemek gücüm yettiğince bu manevi atmosferi yaşamak. İftar sofrasında bol bol dua etmek istiyorum canım. Tutan kardeşlerimizin orucunu Rabbim kabul buyursun. Sağlık afiyet versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?