2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Teşekkürler canım rahatladım.çünkü sürekli serin istiyor canım. Ben gaz problemi çok çektim bebiş çeksin istemem. Gzlı bebek çok zor oluyor.

Hamilelik için söyledi canım ben anlam veremedim malum havalar ısındı dahaçom soğuk içeceğiz

Canım benim tıpçı değilim ama benim bilgim gaz kana karışmaz eger karışacak olsaydı basınçtan beynimiz patlardı. Biz de suan bebeklerimizi kanımızla besliyoruz. İçin rahat olsun

14.haftaligim canim ikizlerime ben de dört gözle 16.haftayı bekliyorum bakalım senin bebis cinsiyeti gösterdi mi

Aynıyız canım o zaman :) doktor bana 12. Haftada kıza beziyor dedi ama kesinlik için erken. 16. Haftada gideceğim bakalım inşallah doğru çıkar. İkiz bebeklerin hayıröı olsun canım en çok istediğim şeydi ama bizde ikiz yok. Biri kız biri oğlan ne güzel olur. Rabbim ikisini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İkiz olunca bulantı fazla olur. Rabbim şifa versin.

valla öğle canım . bende çok araştırırım ama bu konuda bir bilgi bulamadım. Söyleyen bilgili bir kadın örneklerde verince tereddüt ettim.. Gazlı bebek uykusuz sancılı günler canlandı gözümde o zmn gelsin dondurmalar :)

Amin canım amin, 2 defa yapıldı acayip yaktı ama iğne ve serum bayağı etkili, işe gitmemende iyi karar, riske atmaya gerek yok, Rabbim aynı şeyleri yaşatmasın.
Amin canımLekelenme de geçseydi rahatlardım neden oluyor anlamış değilim,bol bol yatıyorum halbuki.

Canım benim tıpçı değilim ama benim bilgim gaz kana karışmaz eger karışacak olsaydı basınçtan beynimiz patlardı. Biz de suan bebeklerimizi kanımızla besliyoruz. İçin rahat olsun

Bende anlamlandıramadım canım ama hrhaldr biz soğk içince ne bileyim bebeğe etki ediyor herhalde dedim. Hani ciğere dokunma bebekte leke olur misali. Ona da mantığm uymuyor ama olabiliyor ya o hesap düşündüm. O zaman yazın serin serin içelm :) :)

Ayy cok heyecanlı ya belli olunca yaz canim kesinlikle ne yalan söyleyeyim Allah biliyor ya benim de gonlumde küçüklükten beri hep kiz evlat var ya ikiside kiz olsun isterim ya bir oglan bir kız tabii ilk önce sağlıklı hayırlı olsunlar sorma canım ikiz gebelikte her sey iki kat bulantı kasik agrim halsizlik aldi basini gidiyor bir de ben zayif bir insanim karnim şimdiden gerilemeye başladı yağ sürüyorum her gün belli ettiler hemen

Hosbuldum canim teşekkür ederim. Aynen ben de oyleyim kusunca bile rahat etmiyorum sürekli devam ediyor bir sey yiyesim gelmiyor esim de diyor ki bebekler icin yemelisin vs vs iyice sinir sitres oluyorum zar zor yiyorum hoop yine kusma
Off çok kötü ya bebek bir şekilde besleniyordur. Yesekte çıkıyor ben yemiyorum artık canım kiraz istiyor bir tek onu yiyorum bir de erik tabi:) yani yiyince kusmak çok kötü oluyor göz damarların çatlamışfı geçen hafta doktorda korktu gözümü öyle görünce o yüzden ilaç verdi ama faydasız çekicez..

Aynen öyle canım aynen öyle. Bugünler geçer de giderse diyorum kitap haline getireceğim yaşadıklarımı hislerimi. Bilsin evlat. :)

Hayırlı ramazanlar kızlar
Oruc tutan var mı acaba ?

Ben tutmuyorum maalesef. Hastaneye gittim geldim bugün tansiyonum düştü zor döndüm eve. Zaten mide bulantılarım ve kusmalarım da devam ediyor hala anladım ki tutmam imkansız.
Rabbim kaza oruçlarını tutmayı nasip etsin inşallah.

İnşallah canım yazarım tabi. Senin için çok sevindim ikiz bebek çok büyük nimet ben çok seviyorum. Bakımı için insanlar hayıflansa da bence büyük lütuf. Onun için sıkıntısıda biraz fazla oluyor . :) ama yavaş yavaş hafifleycek inşallah. Vücuduna bol nemlendirici sür. Benim tek ve daha 4 bile değiliz karnım kocaman şişti. Sanırım gaz . yoksa böyle giderse 9ayda dombili olucm bugün çok tatlı bebişle gördüm onları bile görünce sıkıntılarıma hayflandığıma utandım. Kimbiir kendi evladımızı kucağımıza alınca nasıl olur. Çok şükür günümüze..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…