• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok teşekkür ederim yorum yapan herkese ,bakalım hayırlısı olsun artık.10 Gün daha rapor yazdı doktor lekelenmelerim devam ediyor diye,Progestan,proluton iğneye devam ,bir de Demir folik karışımı bir ilaç yazdı.

Çok teşekkür ederim yorum yapan herkese ,bakalım hayırlısı olsun artık.10 Gün daha rapor yazdı doktor lekelenmelerim devam ediyor diye, Progestan, proluton iğneye devam ,bir de Demir folik karışımı bir ilaç yazdı.
12. haftada bitiyor çoğunlukla, kanama alanın mı varmış? Hap neyse de iğne çok acıtıyor fena bir ilaç Allah yardımcın olsun.

Bana da tuhaf geldi bi tane çatlamamış yumurtan var dedı ne demek yanı dedım hamıle kala
Benim de çatlamamış yumurtam vardı canım. Benimki kiste dönüşmüştü, 6,5cmdi. Çok şükür kendi kendine küçüldü. En son 2cme düşmüştü. Bir süre sonra tamamen gidecek diyor doktorum.
Korkma, senin yumurtan da kendi kendine gider inşallah.

CANIM BEN HİÇ KUSMADIGIM HALDE 3 BUÇUK KİLO VERDİM DOKTORUM Bİ SAKINCA GÖRMEDİ ŞİMDİLİK SIKINTI OLMAZ DEDİ UYKU BENDEDE VAR UYUDUGUM HALDE UYKUMU HİÇ ALAMIYORUM

Benim doktorum da normal dedi
Bugün ilk kez iştahım açıldı
Bi sürü şey yedim
Belki artık zamanı gelmiştir kilo almaya başlarım

12. haftada bitiyor çoğunlukla, kanama alanın mı varmış? Hap neyse de iğne çok acıtıyor fena bir ilaç Allah yardımcın olsun.
Allah razı olsun canım yavrum sağlıkla doğsun da ben her iğneye katlanırım.ikizlerde de hep iğne vurunuyordum alışkınım biraz.rabbim hepinizin yavrularını esirgesin.❤️

arkadaşlar merhaba ben araniza yeni katıldım :) nasipse kasim ayinda ikiz annesi olucam ama daha cinsiyetlerini öğrenemedik sizce ne zaman gösterirler? Bir de mide bulantilarim hâlâ devam onerisi olan var mi ? :KK43:
Canım öncelikle merhaba hoşgeldin. Canım maalesef mide bulantılarım benimde devam ediyor. Doktorum bana Zofran verdi alerji yaptı yüzüm kabardı sonra bir kaç parçaya böl bir parçasını al dedi öyle yaptım bu defa da etki etmedi bende bıraktım kusuyorum kusunca da öyle bir rahatlamam olmuyor sürekli midem bulanıyor. Maalesef ki kalıcı bir çözüm bulamadım :((((

Canım öncelikle merhaba hoşgeldin. Canım maalesef mide bulantılarım benimde devam ediyor. Doktorum bana Zofran verdi alerji yaptı yüzüm kabardı sonra bir kaç parçaya böl bir parçasını al dedi öyle yaptım bu defa da etki etmedi bende bıraktım kusuyorum kusunca da öyle bir rahatlamam olmuyor sürekli midem bulanıyor. Maalesef ki kalıcı bir çözüm bulamadım :KK43:(((
Hosbuldum canim teşekkür ederim. Aynen ben de oyleyim kusunca bile rahat etmiyorum sürekli devam ediyor bir sey yiyesim gelmiyor esim de diyor ki bebekler icin yemelisin vs vs iyice sinir sitres oluyorum zar zor yiyorum hoop yine kusma :(

Hosbuldum canim teşekkür ederim. Aynen ben de oyleyim kusunca bile rahat etmiyorum sürekli devam ediyor bir sey yiyesim gelmiyor esim de diyor ki bebekler icin yemelisin vs vs iyice sinir sitres oluyorum zar zor yiyorum hoop yine kusma :KK43:

Canım kaçıncı haftadasın benim de hep bulantım oldu. Şuan 14.haftadayım artık yavaş yavaş hafifledi, ama sabahları hala kusuyorum ama yavaş yavaş geçecek gibi görünüyor .16. Haftaya kadar sabret.

Kızlar bugün iş yerinde bir arkadaş soğuk şeyler içme dondurma yeme bebeğin gazlı olur sıkıntı yaşarsın dedi ama benim ılık su midemi bulandırdığı için soğuk içyorum. Dondurmada yiyorum. Bilgisi yada bu konuda tecrübesi olan var mı.

Kızlar bugün iş yerinde bir arkadaş soğuk şeyler içme dondurma yeme bebeğin gazlı olur sıkıntı yaşarsın dedi ama benim ılık su midemi bulandırdığı için soğuk içyorum. Dondurmada yiyorum. Bilgisi yada bu konuda tecrübesi olan var mı.
Onu emzirirken düşünürsün canım :)

Ben ilk gebeligimde yemegi bile dolaptan yiyodum kasim ayinda buzlu su iciyodum kiziminda her bebek kadar gazi vardi...kolik filan degildi normaldi...mide kucuk doyma hissini bilmiyorlar ilk aylar dogal olarak gazi ve kusmasi oluyor...gaz icin damla veriyolar zaten.hatta dogumdan önce momys bliss alip eve koyun derim :)

Canım kaçıncı haftadasın benim de hep bulantım oldu. Şuan 14.haftadayım artık yavaş yavaş hafifledi, ama sabahları hala kusuyorum ama yavaş yavaş geçecek gibi görünüyor .16. Haftaya kadar sabret.
14.haftaligim canim ikizlerime ben de dört gözle 16.haftayı bekliyorum bakalım senin bebis cinsiyeti gösterdi mi:anneadayı::KK200::emir_bebek:

Benimde migrenim tuttu tutacak çok kötüyüm, midem bulanıyor başım çatlıyo resmen. Bide niyetlensem ne yapacaktım hiç bilmiyorum. zavallı eşim salatasını vs. Hep kendi hazırladı :KK43:

Allah razı olsun canım yavrum sağlıkla doğsun da ben her iğneye katlanırım.ikizlerde de hep iğne vurunuyordum alışkınım biraz.rabbim hepinizin yavrularını esirgesin.❤️
Amin canım amin, 2 defa yapıldı acayip yaktı ama iğne ve serum bayağı etkili, işe gitmemende iyi karar, riske atmaya gerek yok, Rabbim aynı şeyleri yaşatmasın.

Yok ebesinin nikahı :D yaww şu ota b.ka yorum insanlar bi defolabilirmi çevremizden, çok şükür okuyoruz araştırıyoruz bilgi ediniyoruz artı doktorumuz var danışacağımız, ama elaleme sorsan doktordan daha iyi biliyorlar:)))

Back
X