2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Plânlar çok valla ayyy ne güzel olacak hem biz yenileyeceğiz hem bebisli olacağız ilk bebek benim senindemi öle

8

Vajinal almayı hayal bile edemiyorsun canım çok zor olmalı
Korkulacak bir şey yok ki canım niye korktun. Zor da değil, ağrı sızı bir şey yok ki, sadece ilaç sarsıyor işte yan etkileri yüzünden.. Doğum yapacağız inşallah, fitilden korkarsak doğumu nasıl yapacağız

ben hep kız istedim eşim erkek ama erkek çocuklarıyla oynuo geçen kuzenimin kızı geldi hayran kaldı babası ile arasındakine şimdi o fikrini değiştirdi kız istio :)))
Bende eşimin kuzeninin kızı gelince o düşünceye döndüm. Kız babasına hayrn hayran bakıyodu. Derler ya kzlar babasına aşık olur dye. O gün eşim o bebeği kucağından bırakmadı. Dedim kızı olsa babasına daha da nazlansa nele rolur acaba o günden sonra kıza kaynadı kanım ama bakalım artık nasip kısmet

Haklısın aslında canım ama işte insan yine de bi tuhaf oluyor korkmamak lazım öteki türlü sezeryan dan kaçış yok

Canım ben malzemeyi fazladan yapıp birer tencerelik difrize atıyorum. Sadece yoğurtlamak kalıyor:)
Aşurelik buğday, nohut, kurufasulye(isteğe göre),kuru barbunya, Beyaz mısır kurusu isteğe göre.
Bunların içinden sevdiklerini haşla, soğut. Sonra hepsini yoğurtla katı ayran kıvamına getir. Bem üzerine nanede serpiyorun. İnternetten araltırırsan daha ayrıntılı anlatanlar olmuştur. Ayran aşı diyede geçer.

Ayyy sana süprizmi olacak çok heyecanlı

Teşekkür ederim
Malzemeleri tamamlayıp deneyeyim ben de. Hem lezzetli hem de besin değeri yüksek. Bu ara tam ihtiyacımız olan şeyler

Canım sadece gebelikte değil normaldede içinde aliminyum olmayan rolonu kullanmak gerekiyor farmasinin var bildiğim

arkadaşlar merhaba ben araniza yeni katıldım :) nasipse kasim ayinda ikiz annesi olucam ama daha cinsiyetlerini öğrenemedik sizce ne zaman gösterirler? Bir de mide bulantilarim hâlâ devam onerisi olan var mi ?
Aramıza çifter çifter hoşgeldin
Mide bulantısına çare henüz yok maalesef çekecez

Gözün aydın canım
Bizimde planımız doktora kapıda yazıp verin dicez gümüş uçan balon ların altına mavi yada pembe patik astıracaz ve kutunun içine koyduracaz kutuyu açınca uçan balonlar havaya yükselecek patiğin renginden cinsiyeti öğrenicez ve videoya çekip iki aileyede gönderecez

CANIM BEN HİÇ KUSMADIGIM HALDE 3 BUÇUK KİLO VERDİM DOKTORUM Bİ SAKINCA GÖRMEDİ ŞİMDİLİK SIKINTI OLMAZ DEDİ UYKU BENDEDE VAR UYUDUGUM HALDE UYKUMU HİÇ ALAMIYORUM

aynen rabbim sağlıkla doğumlarımızı göstersin bizlere gerisi boşşş

Canım ben hiç bilmiyorum hiç boyatmadım daha bir doktoruna sorsana ne diyecek belki zararlıdır.

Entresan hamilelikte yumurta üretmiyoruz sizin vücut yumurta üretmiş ve büyümeye dvm ediyor çatlamamis demesi ondan hamileyken hamile kalabilirsiniz
Bana da tuhaf geldi bi tane çatlamamış yumurtan var dedı ne demek yanı dedım hamıle kalabılırmıyım onunla yoksa dedım yok bu haftadan sonra olmaz demıstı

Doğal adı altında boyalar var kuzum bakalım yarın gidicem kafaya koydum sanırım
Canım ben hiç bilmiyorum hiç boyatmadım daha bir doktoruna sorsana ne diyecek belki zararlıdır.
dr da bi yarın arayım gitmeden ama cok arastırdım 3 aydan sonra serbest yazmıslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…