2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
amin canım hepimizin Rabbim yardımcısı olsun. Bitsin artık diye dört gözle bekliyorum.Hamileliğin tadını çıkarmak istiyorum.

Benimde canım deli gibi acı istiyor ama midemden dolayı yiyemiyorum Dayanamadım pul biber yedim bende:))

Kızlar dun kıza benziyo denildi ama değişmez heralde demi 12+3 dük erkek olsa gorurdu sanırım renkliden baktı cunku. ??? Sizce
Çok kesin de söylememiş :)

Biz o zamana kadar çatlarmışız :)) ilk sütler de çok kıymetli nasıl kıymışlar:)

Aynı haltı bende yeMistim. Senin gibi canım acı biber çekti. Gittim aldım marketten Arnavut biberi. Yedikçe rahtaliyordum bi ohh çekiyordum. Sonrası bütün gece midem o kadar kötü olduki. Eşimden de bir sürü firca yedim. Niye yedin o kadar falan diye kızdı. Ama ne yapalım hamileyiz canımız çekiyor. Seninde geçer canım dayan biraz. Soğuk şeyler ye belki iyi gelir.

Kizlar herkese guzel ve mide bulantisiz rahat gecen gunler dilerim :))

Sizde de karninizda cizgi olustu mu, ben beyaz tenliyim, gobek deligimin altindan rahme dogru giden cizgim var. Cok acik kahverenginde. Sizde de var mi?

Ben test yapmadan tam 11 gün önce o çizgiyi gordum :) ilk belirtim oydu

Canım karbonatlı su yapıp gargara yap bi nebze iyi gelecektir inşallah

günaydın kızlar nasılsınız? ben bugün çok halsizim ya elim kolum kalkmak istemiyo. uyumak istiyorum başım bi uyuşuk. neden böyle oldu acaba ya
Dünkü yorgunluğunu atamamışsındır maşallahın var yine

Bide benim göğüslerim ve karnımın derisi dökülmeye başladı inşallahhh çatlamam ya
Günlük nemlendirici sürmelisin demekki çatlamaya meyillisin vücudun su ihtiyacı var

Mrb kızlarmalum yaz geldi günesten dolayı yüzümde lekeler oluşuyor.gebelikte yüze güneş koruyucu krem kullanılması sakıncalı mı bilen var mı? önereceğiniz bı krem var mı?
Marka hatırlamıyorum ama eczaneye sordum hamileliğe uygun iki marka tavsiye etti sende bi sor istersen

Kizlar herkese guzel ve mide bulantisiz rahat gecen gunler dilerim :))

Sizde de karninizda cizgi olustu mu, ben beyaz tenliyim, gobek deligimin altindan rahme dogru giden cizgim var. Cok acik kahverenginde. Sizde de var mi?
Ben hamile değilken de çok açık renkte bi çizgi vardı, bakalım hamilelikle birlikte koyulaşacak mı. Açık tenlilerde olmaz yazıyor ama bende var.

evet oyleymiss bende doktoruma hala cok kusuyorym dedigimde bu haftalarda rtmasini bekliyoruz sonra yavas yavas bitecek dedi cok kusuyorum diye stres yapmayin kizlar beta en yuksek seviyeye ulastigi icin oluyormus
Merhaba haftamiz yakin sizin yeni mi artti bulantiniz? Benim iyiydi aslinda son iki haftada iki kez kusmustum ama bu cumartesi pazar pazartesi sali cok fena. Safra kusuyorum artik. Bu haftalarda gecer diyor herkes ama benim de bu hafta artti.

Disetini rahatlatan bir sey varsa o da c vitamini portakal ye yiyebiliyorsan bana hep cok iyi gelmistir hatta denizci hastaligi derlermis dis eti cekilmesine denizciler c vitamini alamadigi icin onlarda olurmus eskiden bir de sik sik fircala. Bir de asitli seylerden kacin maden suyu iciyorsan eger icerken de pipetle ic.

Son düzenleme:
Merhaba haftamiz yakin sizin yeni mi artti bulantiniz? Benim iyiydi aslinda son iki haftada iki kez kusmustum ama bu cumartesi pazar pazartesi sali cok fena. Safra kusuyorum artik. Bu haftalarda gecer diyor herkes ama benim de bu hafta artti.
evet canim benim fazla kusmam ve bulantim 2 gundur hafif kusuyorum ama sonrasi bulanti cok fena devam ediyor

evet canim benim fazla kusmam ve bulantim 2 gundur hafif kusuyorum ama sonrasi bulanti cok fena devam ediyor
Ben de midemi kusucam nerdeyse Kopukler kusuyorum oysa buraya yazmistim 14.hafta gecti bulantilarim diye erken davranmisim :) ama gene de benzer seyleri yasamak bana guc veriyor. Herkes 16. Haftada geciyor diyince Acaba bende mi boyle yoksa hep boyle devam mi edecek diye dusunceler sarmisti. Ya ben dayanirim kusmaya bile alistim artik tek istedigim saglikli seyler yiyip beslenebilmek cocuguma vitamin saglamak ve kilo almak. Okuyorum burdan cogunun karni belli olmaya baslamis. Beni goren de zayifladin iyice diyor

ayy canım eşime kalmadı zaten ben kendime sabahtan beri söyleniyorum. Yerden çok mutluydum ama ne olduysa gece uykumda oldu işte soda içtim şimdi birz iyi geldi gibi bakalım inşallah geçer hem bulantılar hemde şu rahatsılık veren yanma

Kızlar ya ne zaman tuzlu yesem ya geri çıkıyor ya da beni mahvediyor. Canım sadece tatlı çekiyor. Pasta, kurabiye filan gözümün önünde dönüyor çeşit çeşit tatlılar. Böyle gidersem herhalde 150kilo olacağım
Erkek bebek mi geliyor ne, önden sinyallerini veriyor sanki

Mrb kızlarmalum yaz geldi günesten dolayı yüzümde lekeler oluşuyor.gebelikte yüze güneş koruyucu krem kullanılması sakıncalı mı bilen var mı? önereceğiniz bı krem var mı?

Ben de araştırıyorum bu konuyu. Özellikle yüzümde leke olsun istemiyorum ama güneş kremleri de gereksiz bir pahalı geliyor. Belki indirim yakalarım diye almadım Halen. Sanırım daha fazla bekleyemem önerilecek markaları takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…