2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Merhaba kizlar ben kndimi iki gundur hamile gibi hissetmiorm acaba bsey mi oldu bebegime dun hic kusmadim sabah az bi bulantim oldu sewindm ama bisey olmadi goguslerim acimio yardim edin bsey olmamıştır dimi
Sana olanlar banada oldu kac defa kendimi bombos hissedip agladigimi bilirim ama her doktora gittigimdede saglikliydi cok sükür. Ozellkle gögüs hassasiyeti arada hassas oluyo arada ici bombos sönmüs gbi. İcini ferah tut sende. Belirtiler bir görünup bir kayboluyor

Canım benimde perinatoloğa yönlendirdi..Bu testi yapabilmesi için özel uzmanlık gerekiyor sanırim ondan yapmadı bizim doktorlar..Ama bisey diyimmi o doktor o kadar tatlıydı ki baştan bilsrydim onunla başlardım..

Perinatolog doğum yaptırıyor mu sadece takip etmesi için mi diyorsun

Benim ilk gebeligimden beri gittiğim doktorum farkli alanlarda uzmanliklari olan biri docent doktor ayni zamanda riskli gebelik uzmani ve daha bir cok konuda uzmanlik egitimi var bu nedenle tum testleri ölçümleri kendi yapıyor. Ikiliyi kendi yapti 24teki detayli ultrasonu da kendi çekiyor bu bana guven veriyor çünkü herseye hakim olmus oluyor. Kendi hastanesi oldugu icin de cihazları kaliteli.bu sayede hic bir çekim ya da test icin baska merkeze gitmiyoruz . 17.haftada dortlu testi yapacak bakalim

Bende kendisi yapacak sanıyordum

Kızlar ben az önce perde asarken düştüm biraz belim ağrıyor. Ne yapayım sizce?

Ay Allah aşkına ne işin var tülle perdeyle eşin yoksa bekle gelince yapsın ne acelesi var sanki riske atmaya değer mi :( inşallah bir şey olmaz inşallah çok geçmiş olsun bence hemen doktora git

2'li testte ölçümler yapılıyor, kanı laboratuvar alacak rapor ordan gelecek doktorun yapacağı tek şey ölçümü yapmak ve raporu onaylamak. Çok yoğun olduğu için zaman mı ayıramıyor acaba? Kötü bir doktor olduğunu sanmıyorum kendince bir sebepten işi uzmanına bırakmış, perinatolog bebeğin için daha iyi bir seçim.

Evet tabi daha iyi biliyorum ama şaşırdım tabi. Kendisi hiç yoğun biri de değil en az 20 yıllık doktor :/

Ne ev ne temizlik umrumda olduğu kadar kendimi de bebeğimi de riske atamam.eski kadınlar nere biz nere gerçi ben onu yediklerimizede bağlıyorum.

Hem bizim doğal yollardan da olmadı zaten öyle ekstra bir durumumuz da var :/

Perinatolog doğum yaptırıyor mu sadece takip etmesi için mi diyorsun

Bende kendisi yapacak sanıyordum

Ay Allah aşkına ne işin var tülle perdeyle eşin yoksa bekle gelince yapsın ne acelesi var sanki riske atmaya değer mi :KK43: inşallah bir şey olmaz inşallah çok geçmiş olsun bence hemen doktora git

Evet tabi daha iyi biliyorum ama şaşırdım tabi. Kendisi hiç yoğun biri de değil en az 20 yıllık doktor :/

Hem bizim doğal yollardan da olmadı zaten öyle ekstra bir durumumuz da var :/
Normalde kadın doğumcu oluyorlar zaten ama birde iste bu konuda uzmanlıkları oluyor..

Kızlar yaa aramızda tecrübeliler vardır diğer gruba yükledim miniğimi ama fazla yorum gelmedi bir baksanıza cinsiyet tahmininde bulunabilecek misiniz deli gibi merak ediyorum daha 2 haftamız var randevuya

Eklentiler

• 20180501_180125.jpg
    20180501_180125.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 63
  • 20180501_180142.jpg
    20180501_180142.jpg
    69 KB · Görüntüleme: 60
Gyno ferro sanol mide bulantisi yaptimi sendede. Bana ac karnina ic sonra da et sut urunleri yeme dedi. Bende kahvaltidan 2 saat once ictim bos mideyle kusmaktan kendime gelemedim. Cok zor durumdayim
2-3 gundur aliyorum canim. Dun bulantim kusmam oldu bugun yok. Ondan midir emin olamadim. Daha evvel de 2 ay kullandim ben ameliyat sonrasi. Bulanti yasamadim ama gebelik yoktu o zaman.

Kızlar yaa aramızda tecrübeliler vardır diğer gruba yükledim miniğimi ama fazla yorum gelmedi bir baksanıza cinsiyet tahmininde bulunabilecek misiniz deli gibi merak ediyorum daha 2 haftamız var randevuya
Tahminde bulunabilirmiş aslında 12 nin sonu. Biz de uzman olan yok ya öylesine tahmin ediyoruz.

Gyno ferro sanol mide bulantisi yaptimi sendede. Bana ac karnina ic sonra da et sut urunleri yeme dedi. Bende kahvaltidan 2 saat once ictim bos mideyle kusmaktan kendime gelemedim. Cok zor durumdayim
Cnm sbh almak zorunda değilsin gece yatmadan iç ben kan ilaçarın hep ole aldım

2-3 gundur aliyorum canim. Dun bulantim kusmam oldu bugun yok. Ondan midir emin olamadim. Daha evvel de 2 ay kullandim ben ameliyat sonrasi. Bulanti yasamadim ama gebelik yoktu o zaman.
Ben 14 haftalik gebeyim ilk defa ilaci alinca kustum. internette de arastirdigim kadariyla mide bulantisi yapmis cogu kadinda. Bence seninkide ondandir. Gece kullanicam ben o sekilde deneyipte midesine dokunmayanlar varmis.

Aramizda ordu fatsadan olan var mi acaba merak ettim☺
Samsun yakınız

Kızlar ben az önce perde asarken düştüm biraz belim ağrıyor. Ne yapayım sizce?
Geçmiş olsun inşallah bişey olmamıştır hayırlı haberlerle dön inşallah

Kızlar 2 gündür kasıklarımda ağrı yok.aranizda benim gibi kasik ağrısı kesilen var mi? Bu normal mi ilk gebeliğim olduğu için çok tecrubesizim sizden başka soracak kimsem de yok
Benimde sürekli yok ara ara oluyor normaldir yani

Bu gece öyle denicem bende. Cok önemliymis bu ilaci kullanmak insallah gece bi zarari dokunmazda kullanabilirim
Yıllardır kan problemim var aşırı kahve tüketimi mevcuttu çözümü gece içmekte buldum ve acayip çabuk yükseliyordu degerler ;)

Kızlar benim kaşıntı larım geçmedi gogsum altı üstü karnım yanlari kaşınıyor sanırım alerji oldum çünkü minik minik kırmızılıklar var. Pazartesi 2li teste gidicem doktoruma göstersem anlayıp bi önlem alır mı sizce?

Kızlar benim kaşıntı larım geçmedi gogsum altı üstü karnım yanlari kaşınıyor sanırım alerji oldum çünkü minik minik kırmızılıklar var. Pazartesi 2li teste gidicem doktoruma göstersem anlayıp bi önlem alır mı sizce?
Hamileyken alerji testi yapılıyor mu bilmiyorum ama benim doktorum tekrar ederse söyle bakalım dedi, neye bakacaktı bilmiyorum. Folik asit kaşıntı döküntü yapıyormuş, Düzenli kullandığın şeyler varsa onların yapıp yapmadığına bak birşey fazla geliyor vücuduna.

Back