2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Merhaba kizlar ben kndimi iki gundur hamile gibi hissetmiorm acaba bsey mi oldu bebegime dun hic kusmadim sabah az bi bulantim oldu sewindm ama bisey olmadi goguslerim acimio yardim edin bsey olmamıştır dimi
Canım göğüs ağrısı her zaman olmuyor ki, benim bugün yok mesela. Hareketlerini hissetmediğin için oluyor bu endişeler ama sorun hissedeceğin bir durum yaşamamışsın.

Günaydın güzel anneler. Normalde bugün kontrolüm vardı çok büyük heyecanla bekliyordum ama doktorumun acil ameliyatı çıkmış sabahki tüm randevuları iptal etmişler. Dün baya hayal kırıklığına uğramıştım. En erken de salı gününe randevu buldum. Çalışıyorum, rehber öğretmenim boş günüm de yok sürekli kontroller için müdürüme ağız burun eğmekten çok sıkıldım. Çalışanlar siz nasıl hallediyorsunuz işlerinizi. Her izin istediğimde hayırdır hocam falan diyip öğrenmeye çalışıyo müdür iznimi. Durumumu da biliyor halbuki. Baya gerildim yani şimdiden :KK43:
Ben de öğretmenim idareye raporu veriyorum hiç sallamıyorum onları ne açıklaması yapıyorsun onlar kim ki önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı.idareciler genelde insanlığını kaybediyorlar altı üstü derse girmiyorlar çoğu torpille sınavsız gelmişler .hiç takma onları sen kendine bak zaten onların yardımcı olması gerekiyor sana sen gebesin onlar değil.

Merhaba arkadaslar bir iki haftadir bu basligi takip ediyorum. Kisaca hikayemi anlatayim sizlere. Gebeligimin 6. Haftasinda kontrol icin doktora gittik ve ikiz gebelik oldugunu ogrendik ve kalp atislarini da dinledik. Bir sonraki hafta testler icin gittigimizde ucuz oldugunu bir yumurtanin gec bir sekilde bolundugunu ogrendik onun da kalp atisi vardi. Tup bebek tedavisiyle degil dogal yolla olusmus bir gebelikti. Hem cok sevindik hem de uzerimizde bir saskinlik vardi. Bebeklerin ikisi ayni kesede bir tanesi ayriydi. Ayni kesede olanlar icin biraz endiselenmisti doktor. Aradan uc hafta gecti nisanin sonunda kontrole gittik ve ayni kesede olanlarin kalbi durmustu. Diger bebek cok sukur saglikli gelisimi iyi. Simdi tek gebelikle devam ediyorum Allahin takdiri diyorum. bir tane de kizim var. Tahmini dogum kasima denk geldigi icin sizleri takip ediyorum

İnşallah sağlıcakla bebeğinizi kucağına alırsınız, hayırlı olsun.

Kese erkek kesesi gibi sanki ama bilemedim, kalp atışı için doktorum uymuyor her zaman dedi, yani zaten 2 ihtimal var her seferinde tutmuyorsa doğruluğu yok. Benim 150 bin altında cinsiyeti öğrenince bakarım
İnşallah canım o tutmayan azınlıktayımdır

İnşallah canım o tutmayan azınlıktayımdır
Azınlık demedi ki, kibarca doğru değil dedi :) Geçen sağ taraf sol taraf muhabbetinde de olmuştu, bence bu tür şeyler belirleyici olsaydı, en başından cinsiyeti söylerlerdi 16. Haftayı beklemezlerdi. Karın şekline göre yorum yapanlar da var mesela, yayvan karın kız, yuvarlak erkek karnı diye, benim oğlumda yayvandı, bu da tamamen annenin yapısıyla alakalı.

Aile de ikizlik üçüzlük var mı?benim anneannemin üçüzleri ,annemin ikizleri ,benim de ikizlerim vardı.benimkiler erken doğumla vefat ettiler ne yazık ki ,şimdi tekil gebelik .rabbim sağlıklısını versin .çoğul gebelik gerçekten zor .içimde hep bir çoğul gebelik olacak endişesi vardı rabbim bir tane versin sağlıklısını versin ,hiç üzülme o yüzden.
Anneannemin ikiz bebegi varmis dusmus bebekler onun haricinde bildigimiz hic yok. Benimle ortaya cikti o da
Unutulmus zamanla

Merhaba kizlar ben kndimi iki gundur hamile gibi hissetmiorm acaba bsey mi oldu bebegime dun hic kusmadim sabah az bi bulantim oldu sewindm ama bisey olmadi goguslerim acimio yardim edin bsey olmamıştır dimi
Canım strese sokma kendini hiç sanmıyorum yoktur bişey..Ben başından beri bulantı yaşamadım, uykusuzluk olmasa bende bilmiycem hamileligimi..Benimde göğüslerim öyle cok acımıyor hem bazen ağrı var bazen yok..Kontrolün ne zaman peki? Sen yinede bi git doktora tabi

Kızlar benim 2li testi takibimi yapan doktorum yapmıyormuş perinatoloğa randevu aldırdı. Neden yapmıyor ki şimdi bu iyi mi kötü mü? Yani kendi doktorum açısından demek istiyorum. Onun için iyi doktor veya değil dedirtir mi :KK64:

Kızlar benim 2li testi takibimi yapan doktorum yapmıyormuş perinatoloğa randevu aldırdı. Neden yapmıyor ki şimdi bu iyi mi kötü mü? Yani kendi doktorum açısından demek istiyorum. Onun için iyi doktor veya değil dedirtir mi :KK64:
Canım benimde perinatoloğa yönlendirdi..Bu testi yapabilmesi için özel uzmanlık gerekiyor sanırim ondan yapmadı bizim doktorlar..Ama bisey diyimmi o doktor o kadar tatlıydı ki baştan bilsrydim onunla başlardım..

Şikayetlerin %90ı gitti diyebilirim canım, elhamdulillah. Arada karnım ağrıyor ama o da gün içinde geçecektir inşallah :KK200:
Yeni gördüm geçmiş olsun canim benim ciddi mantar alerjim var mesela lokma tatsam bilmeden tum gun ishal kusma. Belki de mantar dokundu sana cidden

Günaydın güzel anneler. Normalde bugün kontrolüm vardı çok büyük heyecanla bekliyordum ama doktorumun acil ameliyatı çıkmış sabahki tüm randevuları iptal etmişler. Dün baya hayal kırıklığına uğramıştım. En erken de salı gününe randevu buldum. Çalışıyorum, rehber öğretmenim boş günüm de yok sürekli kontroller için müdürüme ağız burun eğmekten çok sıkıldım. Çalışanlar siz nasıl hallediyorsunuz işlerinizi. Her izin istediğimde hayırdır hocam falan diyip öğrenmeye çalışıyo müdür iznimi. Durumumu da biliyor halbuki. Baya gerildim yani şimdiden :KK43:
Hangi ildesiniz, ben de rehberlikçiyim.

Benim ilk gebeligimden beri gittiğim doktorum farkli alanlarda uzmanliklari olan biri docent doktor ayni zamanda riskli gebelik uzmani ve daha bir cok konuda uzmanlik egitimi var bu nedenle tum testleri ölçümleri kendi yapıyor. Ikiliyi kendi yapti 24teki detayli ultrasonu da kendi çekiyor bu bana guven veriyor çünkü herseye hakim olmus oluyor. Kendi hastanesi oldugu icin de cihazları kaliteli.bu sayede hic bir çekim ya da test icin baska merkeze gitmiyoruz . 17.haftada dortlu testi yapacak bakalim

Kızlar ben az önce perde asarken düştüm biraz belim ağrıyor. Ne yapayım sizce?

Benim ilk gebeligimden beri gittiğim doktorum farkli alanlarda uzmanliklari olan biri docent doktor ayni zamanda riskli gebelik uzmani ve daha bir cok konuda uzmanlik egitimi var bu nedenle tum testleri ölçümleri kendi yapıyor. Ikiliyi kendi yapti 24teki detayli ultrasonu da kendi çekiyor bu bana guven veriyor çünkü herseye hakim olmus oluyor. Kendi hastanesi oldugu icin de cihazları kaliteli.bu sayede hic bir çekim ya da test icin baska merkeze gitmiyoruz . 17.haftada dortlu testi yapacak bakalim
Bende 4 lü istemedi..20.haftada detaylı ultrason yapıcaz dedi..4 ĺüyu neye gore istiyorlar ki?

Kızlar nasılsınız kç gündür yazamadım . Okudum herkes iyi testler yapılmış vs . Benım 14 mayıs ikili test tarıhım . Bakalım cınsıyette soyler cok heycanlı bi 9 gün gecırcez . Bulantılarınız ne alemde gecen gecmeyen :)

Back