2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

O vitaminler kusma yapıyomuş ya
Ben de dün dediğin gibi oldum resmen daha banyoya adımımı attım birden tutamadım.
Her gün yeni bişey çıkıyor ya

Vallahi öyle canım, aslında bikaç gün tuttum kendimi 66 gözükürken 65 gözüktüm ama pazar günü öyle bi yedim ki geri almışımdır kesin diye tartılmadım bile
Bende aynı durumdayım. Dün bir aileye yetecek kadar tarhana çorbası yaptım iki üç gün yeterdiye de sevindim. Öğlen 3 kase akşam iki kase içtim. Ber biri 3 er kepçe. Tencere bitti. Valla daha olsa daha yerim çok canım istiyor. Özellikle ekşi ve yoğurtlu şeyler

bel ağrısı bende de var canım ondan korkma. hatta dikkat ettim ultrasonda doktor hep sol taraftan bakıyo bebeğe ve benim sol kasığım ağrıyo hep. iş yerinde otururken bişey batıyo sanki. eve gidincede aynı hizada arkama yani belime vuruyo ağrısı. bak yazarken bile başladı psikolojik oldu sanırım ama üzülme sıkma canını, ne kadar uğraşırsan uğraş rabbim ona yiyecek ekmek alacak nasip etmediyse dünyaya gelmez. her çiçek vaktinde açar. sen elini bebişinin üstüne koy ve dua et. ben ederken hep öyle yapıyorum. hayırlısıyla hiç bişey olmayacak

Etsiz yiyorum canım evde kendim yaparak. O da mı sıkıntı

ay o bende oldu geçen gün. mercimek çorbası yaptım eşim de içeride. mutfak camınıda huydur yaz kış açarım sonuna kadar. çorba pişti dayanamadım. 2 kase içtim. bi baktım karşıma karşı komşu beni izliyo diğer apartmandaki, arkama baktım eşim arkamda kahkaha attım kendi kendime benimde canım et istiyo sürekli öyle ekşi tatlıyla hiç aram yok. eskiden tatlı çok severdim artık ağzımda çok kötü bi tat kalıyo. bana anca tuzlu olacak

kendin yapıyosan sıkıntı yok canım ama bikaç gün bekletme bence. çünkü satın aldıklarımızda bekliyo bakteri üretiyo diye sakıncalı. ben okadar becerikli olmadığım kendim yapmadığım için birden kesin yasak dedim

inşallah canım benim Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Doğru söylüyorsun alacak nefesi yiyecek ekmeği varsa gelir zaten. Dua herşeyin ilacı çok şükür. Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun :)

Ha tamam canım istersen tarif vereyim çok kolay :)

Haklısın canım aynen öyle galiba. İnşallah sağ salim güzel kilolarda doğurup büyüdüklerini de görürüz :)

Baska dontordam randevu aldım canım 15 gün sonra gitcem büyümüs olur diye

Aynen ben de öyle kızlar, tatlı çok severdim hamile kaldığımdan beri aklıma gelmiyor hiç. Tuzlu ve ekşiye gidiyor elim hep. Bir tek meyve yiyebiliyorum tatlı olarak.

Eti çok çok iyi pişirmelisin.

Ha tamam canım istersen tarif vereyim çok kolay :)
ay olur valla canım çok sevinirim
Aynen ben de öyle kızlar, tatlı çok severdim hamile kaldığımdan beri aklıma gelmiyor hiç. Tuzlu ve ekşiye gidiyor elim hep. Bir tek meyve yiyebiliyorum tatlı olarak.

Eti çok çok iyi pişirmelisin.
aynen canım bende. tatlı aklım kalmasın diye yiyorum sonra midem kötü oluyo, ağzımda çok kötü bi tat kalıyo çok ekşiye de yönelmiyorum ama tuzlu şeylere içim gidiyo

Arkadaşlar enerjik hissetseniz de çok yormayın kendinizi.ben de öyle oldu şimdi kanama alanı var,giderek kahverengi olup kesiliyor şükür.

Özel sektörde hastalanıp rapor aldın diye şimdiye kadar hiç surat çekmediysen çok çok çok çok şanslısın demektir canım. İş yerin de, çalışma arkadaşların da çok iyi demek ki.

Ben serum yiyip çalışmaya devam ettiğimi de bilirim. Hatta hocam beni arayıp "x hanım, serumunuz ne zaman bitecek, en kısa zamanda burada olmalısınız" diyerek öğle arasında gittiğim hastanede bile beni rahatsız etmişti, sanki keyfiyeten gitmişim gibi. Gerçi öğle arasında yemekhaneye yemek yemeğe gittim diye bile defalarca laf işittiğimi bilirim. Özel sektör çok acımasız. Çoğu yerde mobbing de had safhada yaşanıyor. Rapor alıp da tüm işlerimi başkasına bıraktıysam o kişi de anlayış göstermeyebilir. Genelde rapor alsam da işlerimi evden yapmaya devam ederdim şahsen.

Bir müdür mottosu olarak; "Sonuçta evden de çalışılabilir."

Ne kadar güzel açıklamışsınız..
Özel sektör ve acımasız patronlar bu konuda çok zorluyorlar insanı..
Dün 1 Mayıs'tı ve tatil değildi, bende tansiyonum yükseldiği için doktorum nöbetçiymiş kontrole gittim.. 1 gün için bugün dünyanın kaprisini ve suratını çekiyorum.. İmdaat diye bağırasım geliyor..
Hamileyiz biz birde üzerine ağır tempoda çalışıyoruz ve üzerine sorun yaşıyoruz

Ayrı alman gerekiyor sanırım ben muayeneye gittiğimde özellikle ikili test icin ayrı randevu al demişti. Mesela sonucu da normal gebe izlemden randevu alıp gösteriyorsun 2li test yapan doktor bakmıyor.

Tekrar sagol canım. Kaç günde çıkıyor sonuç. Yani orda yazan doktorun yanına gitmeden direk testemi gidicem.
Rica ederim.
Sonuç 1 haftada çıkıyor. Haftaya cuma çıkmış olur. Internetten de alabiliyorsun sonucunu. Zaten orda yazan doktor test yapılan yerde oluyor. Ellerinde liste var saati geleni çağırıp ölçüm yapıyorlar ve sekreter bilgisayara değerlerini giriyor. Kilo ve tansiyon ölçümü de yapıyorlar.

Allah sabır versin canım. Normalde de çok ağır geliyor bu tavırlar ama hamileyken daha zordur eminim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…