2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hala günde 2 defa mı yapıyorsun 1e düşürdüler mi. Bana duruma göre 12 haftadan sonra günde 1 olarak devam edebilirsin dendi.
Ya benim risk bayağı yüksek galiba çünkü günde üç kere 600 doz kullanıyorum. Biraz ilerleyen haftalarda azaltırız dedi sadece doktor.

Yokk herhangibir sorunum yok..Devam edip etmememi gosteren tahlil falan da yapmadi..dire devam edicez dedi ama

Ya benim risk bayağı yüksek galiba çünkü günde üç kere 600 doz kullanıyorum. Biraz ilerleyen haftalarda azaltırız dedi sadece doktor.

Allah yardımcın olsun canım sen iyi ol bebek iyi olsun da herşeye katlanıyoruz işte

Yokk herhangibir sorunum yok..Devam edip etmememi gosteren tahlil falan da yapmadi..dire devam edicez dedi ama

Bir bildiği var demek ki

Allah yardımcın olsun canım sen iyi ol bebek iyi olsun da herşeye katlanıyoruz işte

Bir bildiği var demek ki
Amin canım cümlemizin inşallah Allah razı olsun. Yarın güzel haberler bekliyoruz Estrofemi takma uzun haftalar kullananlar var sıkıntı olmaz bence. Bırakmak da aynı şekilde. Rabbim korusun.

Piknikçibaşı geldi hanımm kızlarrr biraz yorulmuşum ama günüm çok güzel geçti. Bulantılarda gitti ya değmeyin keyfime. Darısı sizlere inşaAllah. Eve gel kızları yıka , getirdiklerini topla derken bu saat oldu. Amannn sağlık olsunda.
Cinsiyet öğrenen arkadaşlara hayırlı olsun. Dün gece bi arkadaşım rüyasında görmüş beni. Hamile oldupumu bilmiyordu. Oğlun olacakmış adını Yusuf koymuşsun dedi. Kızzzz hamileyim dedim çok şaşırdı hadi inşaAllah. Rabbim hayırlı ayıpsız kusursuz evlat nasip etsin. Allahım onuda bu sefer ERRRKKKEEEKKKK nasip et Yarabbilaleminnnn Aminnn

Aaa ben onda histereskopi yaptirmistim geçen yıl. Çok çılgın bi tipi var doktorun bayıldım kendisine ve de çok relaks.

Kızlar acaba estrofemi bırakırken kanama oluyor olabilir mi ben yarın da 1 tane içcem sonra bitiyor.
Estrofemi rahim duvarı kalinlassin diye kullaniyorlar bildiğim kadarıyla. Benim ilk tedavimde kullanılmıştı buseferkinde hic kullandirtmadi doktor. Kanamayla bi ilgisi olacağını zannetmiyorum canım.

Benim arkadasim daha hamile olmadan benim kizim olacağını görmüştü hayirlisi artik

Maşallah, Tabi canım herkeste olmaz ama şansa da bırakmamak lazım. Ağrıların normal bebek baskı yaptığı için oluyormuş, ben magnezyum iyi geliyordu diye hatırlıyorum, yakında vermeye başlarlar.
Hem bebekten hemde oglumla hic oturmuyorum yurumeye calisiyo heran dusucek diye pesindeyim yoruluyorum heralde

Bizim seninle aramızda 1 gün var, tarihi sana göre belirleyecektim yazmışsın Muhtemelen benim de doktorum yapacağı için söylemiyor ama benim devlete de gitmem lazım bu vesileyle gideyim işte.
Aaa senin ki mi önce benim ki mii canım devlete neden gidceksin? Hani şu acil bi durumda hiç devlete gitmeyeni doğuma almıyolar falan deniliyodu onun için mi? Benim komşumun eşi hemşir. Ona danıştım böyle böyle diye, öyle bişey yok o nerden çıktı devlet bunu yapamaz falan dedi ama, sen onun için gidiyosan bi sorarmısın. Ne olacağımız belli değil eğer aslı astarı varsa bende bi gözükeyim

Kızlar kan uyuşmazlığı olan varmı aranızda ne zaman iğne olunması gerekiyor doktorunuz ne söyledi Benim doktorum Kanaman olunca gel iğneyi yaparız dedi ama korkuyorum neden kanamanin gelmesini bekliyor iğne için tedbiren yapmasi gerek önceden de bu sebepten 1 düşüğüm oldu

Senin 24 benim 25. O muhabbeti yaparken bi arkadaş gelip doğrulamıştı, normal şartlarda evet olmaması lazım ama yaşayanlar var, hastaneden hastaneye değişiyor mu bilmiyorum, gidebilirsem sorarım. 2 doktorum var biri ayda 1 alıyor diğeri her hafta devlete gitmeye zaman bulamıyorum, e her muayene ultrason demek, haftada 2 olmuş olacak bir ara boşluk bulursam inşallah gitmek istiyorum.

Hayırlısı olsun ikimiz içinde canım, bakalım hangimizinki önce davranacak
Hı anladım canım seninki tüp bebekti dimi ondan 2 doktora gidiyosun. Bence de fazla ultrasona girmekte biraz sakıncalı bi durum. Sadece olurda gidince aklında olursa sorarsın canım, bende bi sorarım yine.
Ben artık uyuyorum yarın iş var, herkese iyi geceler

İnşallah benimki tam gününü bekler, benim riskli gebelik olduğu için 2 doktora gidiyorum, aynen gidersem sorarım. Hayırlı geceler

Forumda biraz baktım kanama olunca iğne yapılan var, bir de bebek doğduktan sonra test yapıp pozitif çıkarsa iğne yapıyorlarmış. Düzgün açıklama görürsem link atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…