Çok kötüyüm sinek ilacına dokunmak çok zararlıymış. Napacağımı bilmiyorum. Öyle bir çukura düştüm ki.
Bulantisi olan biri olarakta. Ayni dertten muzdaribim. Organik bitkisel boya ile boyatmayi dusunuyorum. Tabisi biraz kendime gelinceHepinize hayırlı kandiller kızlar dualarda bulusalım ins. Günün sorusunu sormak istiyorum şu bulantısı olanlar beni boğmazsa:)) sacini boyatan varmi? Çok şükür şu an en büyük derdim bu aynalara kustum
Cok da tosun dogmasinlar canim. Nasi dogurcaz o zaman. 3.500 ideal bir kilo kanimca oglumda o kiloda dogmustu. Gerci sonra toroman olduhttp://m.milliyet.com.tr/gebelikte-omega-3-un-onemi-pembenar-detay-hamilelik-1396475/
Omega 3 baya önemliymiş hamilelikte. İki kızımdada böyle bişey kullanmamıştım. Dığum kilosunuda artırıyormuş. Tosuncuklar doğacak desenize
Ve elevitte domuz jelatini var bunda yok. Bana doktorum elevit yazmıştı ben bunu aldım. Hiç sevmedim yutması çok zor ama doktor bırakmama izin vermiyor.Eki Görüntüle 2141795 Arkadaşlar ben daha vitamine başlamadım ama başlayanlar için bi bilgi paylaşayım dedim bu vitamin elevit le aynıymış hatta elevit bulantı yapıyomuş bu yapmıyomuş ve bunu sağlık ocağı ücretsiz veriyonuş yani heray gidip alabiliyosunuz aklınızda olsun
Cnm gecmis olsun ben takılıyorum sizin sıkıntı büyük şimdi diyecekler bizdeki derde bak kadındaki derde bakB
Bulantisi olan biri olarakta. Ayni dertten muzdaribim. Organik bitkisel boya ile boyatmayi dusunuyorum. Tabisi biraz kendime gelince
Ben ocean kullanıyordum ama bikaç hafta koku hassasiyetinden fazla muzdarip olunca icmedim kontrolde soracağım dr a normal şartlarda da balikyagi ve d vitamini takviyesi alıyordum.Ve elevitte domuz jelatini var bunda yok. Bana doktorum elevit yazmıştı ben bunu aldım. Hiç sevmedim yutması çok zor ama doktor bırakmama izin vermiyor.
Hayırlı kandiller heskese.
Imom da omega falan da var iste ne ararsan var emzirme bitene kadar kullanmak gerekiomus. Asil vitamin kaybi bence emzirirken oluo. Gelsin oluk oluk dokulen saclar.Ben ocean kullanıyordum ama bikaç hafta koku hassasiyetinden fazla muzdarip olunca icmedim kontrolde soracağım dr a normal şartlarda da balikyagi ve d vitamini takviyesi alıyordum.
Şimdi bnm ilk cocuk olacak yaşlı anne oluyorum bilmiyorum bu konuları deneyimli arkadaşlar ve deneme yanilmayla ogrenecemM
Imom da omega falan da var iste ne ararsan var emzirme bitene kadar kullanmak gerekiomus. Asil vitamin kaybi bence emzirirken oluo. Gelsin oluk oluk dokulen saclar.((
Ya bnmde hiç gobek yok ama kuruluk başladı dün bizim tüp bebekli annelere sordum zeytinyağı sürüyormuş çoğu çarşamba kontrolde soracağım bunudaBu arada gunes kremi ne kullaniyorsunuz ben uzun arastirmalarim sonucu solante pregna aldim duzenli kullanilmasi gerekiyormus yani gunese ciksanizda cikmasanizda gunluk kullanin yazio. Bu arada gobegim de simdiden kasinmaya basladi 5 aylik gobegi gibi olunca zaten ben anlamiyorum bulantilar disinda sanki baya hamileyim zor nefes aliom falan. Neyse demem o ki gobege ne kullanionuz
Haklısın ama işte diğer arkadaş neye dayanarak böyle bi yorumda bulundu bilemedm. Bende onu hesapladım ama daha ekime çooook var ama Allahtan patronumla konuştumda içim rahatladı artık kim ne isterse yapabilirBende muhasebeciyim. 3 kişi çalışıyoruz departmanda kimsenin kimseye surat yapmaya hakkı yok ki gel gelelim bu sağlık. Beni idare edemiyorsa çalışmasın ozaman. Çünkü bu işler hep böyledir biri birini idare eder böle zamanlarda sadece bizim başımıza gelecek diye bi durum yok. Onunda olsa bizde idare etmek durumundayız. Yazın yıllık izinlerr kullanılıyor yine idare ediyoruz. O zman tatil yapmasın kimse sonuçta keyfi bi durum. İnsan dediğin böyle zamanlarda başka bişeye ihtiyacın var mı diye sormalıdır. Ama nerde artık herkes bencil olmuş. Sende takma kafana zaten doğum izinne şurda ne kaldı. Kurtulacaksın inşallah. Zaman nası olsa çabuk geçiyor.
Canım ablama doktoru bitkisel boya ile boya demişti. Benimde beyazlarım çok daha bu yaşımda. Boyatmayı düşündüm kuaförüme sordum kesinlikle hayır dedi. Onlar kursta boya için ders alırlarken hamileleri hocaları derse sokmuyomuş. Tene nüfuz etmesi değil kokusu dahi bebeğe çok zararlı kesinlikle boyamıycaksın hatta kokusunu solumıycaksın dedi. Çok iyi araştırın ona göre hareket edin. Mesela ben boyatmayı düşünmüyorum şuanHepinize hayırlı kandiller kızlar dualarda bulusalım ins. Günün sorusunu sormak istiyorum şu bulantısı olanlar beni boğmazsa:)) sacini boyatan varmi? Çok şükür şu an en büyük derdim bu aynalara kustum
Ve elevitte domuz jelatini var bunda yok. Bana doktorum elevit yazmıştı ben bunu aldım. Hiç sevmedim yutması çok zor ama doktor bırakmama izin vermiyor.
Hayırlı kandiller heskese.
Bilmediğimiz daha neler yedirip içiriyorlardır bize de bilmediğimiz şeyden biz değil, bize dayatan mesul olur.Ya sorma. İlk kızımda elevit kullandım. Kızım doğduktan sonra haberlerden öğrendim. Ama bilmiyodum yani. Yinede üzülmüştüm.
Kuruluk bende de var nemlendirici suruyorum. Ilk gebeligimde de olmustu ben susuzluga yormustum demek herkeste olabiliyomusYa bnmde hiç gobek yok ama kuruluk başladı dün bizim tüp bebekli annelere sordum zeytinyağı sürüyormuş çoğu çarşamba kontrolde soracağım bunuda
Günaydın 14.haftadan bildiriyorum. Yok kizlar geçmiyor bu bulantı... oy oy araba surecegim birazdan cami acsam da yetmiyor tavani kesesim var :) gece de uyuyamadim bulantidan. Kafami kaldiramadim Haliya baka baka tum deseni ezberledim valla suan hangi noktasında ne leke var iyi biliyorum.
İyi bir doktora denk geldim sanırım. Kendine çok güveniyordu. Bana kız dedi. Sen ikili tarama yaptırmadın mı? Ben orada öğrendim işteGerçekten mi :) aramızda 4 gün var seninle çok merak ediyorum. Bir kızıl var bakalım miniğimiz kız mı erkek mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?