2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende şimdi aldım ilaçlarımı. İmom omega, Devit3 ve gyno tardyferon yazmış. Bulantıların geçince kullanmaya başlarsın demişti.

Çok kötüyüm sinek ilacına dokunmak çok zararlıymış. Napacağımı bilmiyorum. Öyle bir çukura düştüm ki.

Canım sakin ol önce. Ben hamileliğimde hep şunu yapmaya çalışıyorum sakınan göze çöp batar diyip hareket ediyorum. Düşünsene her gün dışarı çıkıyoruz nerelere dokunuyoruz nerelerden nasıl havalar soluyoruz. Evhamlı da bir insanım kafaya taksam düşünsem var ya eve kitlerdim heralde kendimi ama ne zaman bir şey zarar verir mi diye korksam bu çöp batma olayını aklına getiriyorum. Eminim sen de bebeğine iyi bakmak için elinden geleni yapıyorsun. Bir de sanırım hamileliğin başları demiştin, yine de için rahat etsin tabii ki doktorun sor ama inşallah hiç bir şey olmayacaktır. Allah bu mübarek günde hepimize bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin, onlara sağlık sıhhat hayırlı ve uzun bir ömür versin. Doktora gidene kadar bu konuyla ilgili nette çok okuma yapma olmayacak yazılar karşına çıkar sıkılırsın, doktoruna sor öyle zaten rahatlayacaksın canım.

B
Bulantisi olan biri olarakta. Ayni dertten muzdaribim. Organik bitkisel boya ile boyatmayi dusunuyorum. Tabisi biraz kendime gelince

Ve elevitte domuz jelatini var bunda yok. Bana doktorum elevit yazmıştı ben bunu aldım. Hiç sevmedim yutması çok zor ama doktor bırakmama izin vermiyor.
Hayırlı kandiller heskese.

B

Bulantisi olan biri olarakta. Ayni dertten muzdaribim. Organik bitkisel boya ile boyatmayi dusunuyorum. Tabisi biraz kendime gelince
Cnm gecmis olsun ben takılıyorum sizin sıkıntı büyük şimdi diyecekler bizdeki derde bak kadındaki derde bak evet amonyak oranı çok düşük boyalar var onlarla bende boyamayı planlıyorum çarşamba kontrolüm var bakalım sizlerden de fikir alayım dedim

Ve elevitte domuz jelatini var bunda yok. Bana doktorum elevit yazmıştı ben bunu aldım. Hiç sevmedim yutması çok zor ama doktor bırakmama izin vermiyor.
Ben ocean kullanıyordum ama bikaç hafta koku hassasiyetinden fazla muzdarip olunca icmedim kontrolde soracağım dr a normal şartlarda da balikyagi ve d vitamini takviyesi alıyordum.

M
Ben ocean kullanıyordum ama bikaç hafta koku hassasiyetinden fazla muzdarip olunca icmedim kontrolde soracağım dr a normal şartlarda da balikyagi ve d vitamini takviyesi alıyordum.
Imom da omega falan da var iste ne ararsan var emzirme bitene kadar kullanmak gerekiomus. Asil vitamin kaybi bence emzirirken oluo. Gelsin oluk oluk dokulen saclar. ((

Bu arada gunes kremi ne kullaniyorsunuz ben uzun arastirmalarim sonucu solante pregna aldim duzenli kullanilmasi gerekiyormus yani gunese ciksanizda cikmasanizda gunluk kullanin yazio. Bu arada gobegim de simdiden kasinmaya basladi 5 aylik gobegi gibi olunca zaten ben anlamiyorum bulantilar disinda sanki baya hamileyim zor nefes aliom falan. Neyse demem o ki gobege ne kullanionuz

M

Imom da omega falan da var iste ne ararsan var emzirme bitene kadar kullanmak gerekiomus. Asil vitamin kaybi bence emzirirken oluo. Gelsin oluk oluk dokulen saclar. ((
Şimdi bnm ilk cocuk olacak yaşlı anne oluyorum bilmiyorum bu konuları deneyimli arkadaşlar ve deneme yanilmayla ogrenecem

Ya bnmde hiç gobek yok ama kuruluk başladı dün bizim tüp bebekli annelere sordum zeytinyağı sürüyormuş çoğu çarşamba kontrolde soracağım bunuda

Haklısın ama işte diğer arkadaş neye dayanarak böyle bi yorumda bulundu bilemedm. Bende onu hesapladım ama daha ekime çooook var ama Allahtan patronumla konuştumda içim rahatladı artık kim ne isterse yapabilir
Canım ablama doktoru bitkisel boya ile boya demişti. Benimde beyazlarım çok daha bu yaşımda. Boyatmayı düşündüm kuaförüme sordum kesinlikle hayır dedi. Onlar kursta boya için ders alırlarken hamileleri hocaları derse sokmuyomuş. Tene nüfuz etmesi değil kokusu dahi bebeğe çok zararlı kesinlikle boyamıycaksın hatta kokusunu solumıycaksın dedi. Çok iyi araştırın ona göre hareket edin. Mesela ben boyatmayı düşünmüyorum şuan

Ya sorma. İlk kızımda elevit kullandım. Kızım doğduktan sonra haberlerden öğrendim. Ama bilmiyodum yani. Yinede üzülmüştüm.

Ya bnmde hiç gobek yok ama kuruluk başladı dün bizim tüp bebekli annelere sordum zeytinyağı sürüyormuş çoğu çarşamba kontrolde soracağım bunuda
Kuruluk bende de var nemlendirici suruyorum. Ilk gebeligimde de olmustu ben susuzluga yormustum demek herkeste olabiliyomus

Slm kızlar bugün doktora gittim Sata göre 6+1 olması gerek ama doktor 4 haftalik dedi doktora normal mi dedim bilgi veremem dedi ne sorduysam bilgi vermedi sinir oldum .. sorum şu normal mi sizinde böyle oldu mu

Ya ben 11 den beri oldukça iyiyim
Sabah uyanıyorum 5 dk ya bulantı başlıyor
Hemen gidip kusuyorum
Sonra ardından kahvaltı yapıyorum aç durmadan
Sonra da bi daha midem bulanmıyor gün içinde
Sadece sabahları olmaya başladı çok şükür
Artık Sabahları kusuyorum diye kalkıp sevincimden oynayasım geliyor geçtiğimiz 5 haftayı düşününce.

Allah tez vakitte geçirsin bulantılarını hayırlısıyla

Gerçekten mi :) aramızda 4 gün var seninle çok merak ediyorum. Bir kızıl var bakalım miniğimiz kız mı erkek mi :)
İyi bir doktora denk geldim sanırım. Kendine çok güveniyordu. Bana kız dedi. Sen ikili tarama yaptırmadın mı? Ben orada öğrendim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…