2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Arkadaşlar ben daha vitamine başlamadım ama başlayanlar için bi bilgi paylaşayım dedim bu vitamin elevit le aynıymış hatta elevit bulantı yapıyomuş bu yapmıyomuş ve bunu sağlık ocağı ücretsiz veriyonuş yani heray gidip alabiliyosunuz aklınızda olsun

İkili tarama sonucunu gösterecekti eşim. Kan ve ultrason sonuçlarına bakmış ve gayet güzel bir dahaki gelişinizde bu sonuçları da getirin demiş göndermiş. Hani bu kan ve ultrason sonuçlarını bir programa girip bir değerlendirme çıkarmayacak mıydı? Sizde nasıl oldu?

Ama bu onun surat yapmasini dogru kilmiyor neticede ortada bir hamilelik var dusuk riski var ve rapor doktor rapor vermis. Idare etmek varken bu tarz seyler pek hos degil bide insan hamile hormonlardanmidir nedir karsindaki bir yapsa bes yapio hissediosun biraz anlayistan kimseye zarar gelmez

Biz ultrason sonucunu ve kanımı biyokimya labına teslim ettik. Hatta sonuc nette bile gösterilmiyor elden alınıyor. Bizzat yetkili kişiye teslim ediliyor. Doktorum ikisinin sentezini biyokimyanın yapacağını söyledi.

Canım sen de düşünüp strese girme çok fazla.Sen de can taşıyorsun.Kaderleri böyleymiş,hem de baksana bilerek aldırmamis kiyamamislar.Allah o insanlara çok büyük sabır veriyor.Hepimizin hakkında hayırlısı.Uzulme.Allah bizden daha iyi biliyor

bende zamanında zor durumda kalınca tek çalıştım ama kimseye hasta diye surat yapmadım. çok yoğun olur ve ben keyfi izne çıkarım surat yapar bu anlaşılır. ben rapor alıp tatile çıkmadım. sende hamile olmasan anlamaman normal dicem ama bu şekilde anlamamanda anormal bu işleri biliyosan az çok yerime 3 -5 günlük eleman ayarlayıp yükünü hafifletebilme seçeneğim yok. bu birisinin birisne surat yapması için geçerli bir sebep değil.
anladığın için teşekkürler canım, aynen öyle biraz anlayış gerekli

Ben 1 hafta sonra alıcam çok gerginim 12+2 de gittim doktora ultrasonda 13+1 çıktı burun kemiği var ense kalınlığını çok uğraştı 2.1 mm yüksek gibi geldi bana gerçi üst sınır 3.5muş yaş da 33 oldu riskli gelecek gibi geliyor bana(

bu akşam bol bol dua et canım, hatta hepimiz hepimize edelim. rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah

Çok kötüyüm sinek ilacına dokunmak çok zararlıymış. Napacağımı bilmiyorum. Öyle bir çukura düştüm ki.

Bende muhasebeciyim. 3 kişi çalışıyoruz departmanda kimsenin kimseye surat yapmaya hakkı yok ki gel gelelim bu sağlık. Beni idare edemiyorsa çalışmasın ozaman. Çünkü bu işler hep böyledir biri birini idare eder böle zamanlarda sadece bizim başımıza gelecek diye bi durum yok. Onunda olsa bizde idare etmek durumundayız. Yazın yıllık izinlerr kullanılıyor yine idare ediyoruz. O zman tatil yapmasın kimse sonuçta keyfi bi durum. İnsan dediğin böyle zamanlarda başka bişeye ihtiyacın var mı diye sormalıdır. Ama nerde artık herkes bencil olmuş. Sende takma kafana zaten doğum izinne şurda ne kaldı. Kurtulacaksın inşallah. Zaman nası olsa çabuk geçiyor.

Çok kötüyüm sinek ilacına dokunmak çok zararlıymış. Napacağımı bilmiyorum. Öyle bir çukura düştüm ki.

Canım benim üzerinden 2 ay geçmiş defalarca temizlenmiş ondan eser bile kalmamıştir hiç merak etme sen. Şuan kendini soktuğun stres sinek ilacından daha çok zararlı emin ol o yüzden lütfen bebeğini Allah'a emanet et ve bu konuyu düşünmeyi bırak. Dışarı çık hava filan al, duş al, müzik dinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…