İkili taramada öğrendim. Umarım bir değişikliğe uğramaz.Selam kızlar hayırlı kandiller :)
AranıZda cinsiyet öğrenen var mı :)
Merhaba; eğer sen de muhasebeci veya ikcı olarak çalışıyorsan bilirsin ki ikisinin de yaptığı iş günlük, zor, cezai yükümlülüğü olan d mutlaka muadil bir çalışan olması gereken bir iştir.
O muhasebeci senin raporun boyunca tek başına çalıştıysa surat yapması gayet normal.
Ben regenesis kullanıyorum her şey var en iyisi dedi doktor ama bulantı yaptı bendeKızlar vitamin olarak decavit mi kullanıyorsunuz?Bir de balık yagi kullanan var mı?Hangisini önerirsiniz?
Biz ultrason sonucunu ve kanımı biyokimya labına teslim ettik. Hatta sonuc nette bile gösterilmiyor elden alınıyor. Bizzat yetkili kişiye teslim ediliyor. Doktorum ikisinin sentezini biyokimyanın yapacağını söyledi.İkili tarama sonucunu gösterecekti eşim. Kan ve ultrason sonuçlarına bakmış ve gayet güzel bir dahaki gelişinizde bu sonuçları da getirin demiş göndermiş. Hani bu kan ve ultrason sonuçlarını bir programa girip bir değerlendirme çıkarmayacak mıydı? Sizde nasıl oldu?
Anladım canım.Bulanti yaptığını söylemen çok iyi oldu.Kullanmayayim o zaman zaten bulantilarim basım dertteBen regenesis kullanıyorum her şey var en iyisi dedi doktor ama bulantı yaptı bende
İmomu duymuştum canım.Neden bulantı ve kusmalarinin bitmesini bekliyorsun?ekstradan bulantı mi yqpiyormusCanim ben suan hic bisey kullanmiyorum insallah bulanti ve kusmalar bitincr baslicam doktor bana imom die bi vitamin vermisti emzirme bitene kadar kullanacaksin demisti
Ekstradan yapiyormu bilmiyorum cabim. Ancak ben ileri duzeyde oldgum icin doktorum kullanma dedi. Kendine gelince kullanirsin dediİmomu duymuştum canım.Neden bulantı ve kusmalarinin bitmesini bekliyorsun?ekstradan bulantı mi yqpiyormus
Canım sen de düşünüp strese girme çok fazla.Sen de can taşıyorsun.Kaderleri böyleymiş,hem de baksana bilerek aldırmamis kiyamamislar.Allah o insanlara çok büyük sabır veriyor.Hepimizin hakkında hayırlısı.Uzulme.Allah bizden daha iyi biliyorkızlar aşırı derecede moralim bozuk. bir yakınımız kırk yaşlarında ikinci bebeğini kucağına aldı. hayırlı uğurlu olsun ama bebek down sendromlu. sanırım testlerde çıkmış ama aldırmak istememiş kendisi. babanın da daha haberi yok. moralleri çok bozuk.
ne diyeceğimi bilemiyorum hamileyim. zaten aksiyete hastasıyım, her şey allah tan biliyorum ama içim çok garip her şeyden korkmaya, hiçbir şeyden zevk almamaya başladım. hep en kötü senaryolar geçiyor aklımdan. stresten midem bulanıyor.
Gerçekten mi :) aramızda 4 gün var seninle çok merak ediyorum. Bir kızıl var bakalım miniğimiz kız mı erkek mi :)İkili taramada öğrendim. Umarım bir değişikliğe uğramaz.
Bana erkek dedi bak burası pipisi falan dediSelam kızlar hayırlı kandiller :)
AranıZda cinsiyet öğrenen var mı :)
bende zamanında zor durumda kalınca tek çalıştım ama kimseye hasta diye surat yapmadım. çok yoğun olur ve ben keyfi izne çıkarım surat yapar bu anlaşılır. ben rapor alıp tatile çıkmadım. sende hamile olmasan anlamaman normal dicem ama bu şekilde anlamamanda anormalMerhaba; eğer sen de muhasebeci veya ikcı olarak çalışıyorsan bilirsin ki ikisinin de yaptığı iş günlük, zor, cezai yükümlülüğü olan d mutlaka muadil bir çalışan olması gereken bir iştir.
O muhasebeci senin raporun boyunca tek başına çalıştıysa surat yapması gayet normal.
anladığın için teşekkürler canım, aynen öyle biraz anlayış gerekliAma bu onun surat yapmasini dogru kilmiyor neticede ortada bir hamilelik var dusuk riski var ve rapor doktor rapor vermis. Idare etmek varken bu tarz seyler pek hos degil bide insan hamile hormonlardanmidir nedir karsindaki bir yapsa bes yapio hissediosun biraz anlayistan kimseye zarar gelmez
Ben 1 hafta sonra alıcam çok gerginimİkili tarama sonucunu gösterecekti eşim. Kan ve ultrason sonuçlarına bakmış ve gayet güzel bir dahaki gelişinizde bu sonuçları da getirin demiş göndermiş. Hani bu kan ve ultrason sonuçlarını bir programa girip bir değerlendirme çıkarmayacak mıydı? Sizde nasıl oldu?
bu akşam bol bol dua et canım, hatta hepimiz hepimize edelim. rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallahBen 1 hafta sonra alıcam çok gerginim12+2 de gittim doktora ultrasonda 13+1 çıktı burun kemiği var ense kalınlığını çok uğraştı 2.1 mm yüksek gibi geldi bana gerçi üst sınır 3.5muş yaş da 33 oldu riskli gelecek gibi geliyor bana (
Bende muhasebeciyim. 3 kişi çalışıyoruz departmanda kimsenin kimseye surat yapmaya hakkı yok ki gel gelelim bu sağlık. Beni idare edemiyorsa çalışmasın ozaman. Çünkü bu işler hep böyledir biri birini idare eder böle zamanlarda sadece bizim başımıza gelecek diye bi durum yok. Onunda olsa bizde idare etmek durumundayız. Yazın yıllık izinlerr kullanılıyor yine idare ediyoruz. O zman tatil yapmasın kimse sonuçta keyfi bi durum. İnsan dediğin böyle zamanlarda başka bişeye ihtiyacın var mı diye sormalıdır. Ama nerde artık herkes bencil olmuş. Sende takma kafana zaten doğum izinne şurda ne kaldı. Kurtulacaksın inşallah. Zaman nası olsa çabuk geçiyor.bende zamanında zor durumda kalınca tek çalıştım ama kimseye hasta diye surat yapmadım. çok yoğun olur ve ben keyfi izne çıkarım surat yapar bu anlaşılır. ben rapor alıp tatile çıkmadım. sende hamile olmasan anlamaman normal dicem ama bu şekilde anlamamanda anormalbu işleri biliyosan az çok yerime 3 -5 günlük eleman ayarlayıp yükünü hafifletebilme seçeneğim yok. bu birisinin birisne surat yapması için geçerli bir sebep değil.
anladığın için teşekkürler canım, aynen öyle biraz anlayış gerekli
Çok kötüyüm sinek ilacına dokunmak çok zararlıymış. Napacağımı bilmiyorum. Öyle bir çukura düştüm ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?