2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
günaydın hanımlar. kasık ağrısı gibi ağrıların olması normal mi?
canım geçen o ağrı olayını ayrıntılı sordum dr. dediki bizim için ağrı sürekli devam eden geçmeyen bir ağrı ise o önemli ve ağrıya kanama eşlik ediyosa hemen gel ama onun dışında ağrı olacak dedi bel kasık bıçak saplanır gibi bile olabilir dedi dinlenince geçiyorsa normal dedi

Herkese merhaba, kandiliniz de mübarek olsun. Ultrason kağıdı konusunda şanslıyım sanırım. En son kendi doktorum her yerinin ultrasonunu çekip verdi. Böyle açınca 1 metre oluyor içinde de 8 tane falan resim var. Çene kemiğini bile çekmiş koymuş:) 2 gün sonra özele gittiğimde o da 3 tane falan normal 1 tane renkli ultrasonla çekti. Ki benim bebeğim minicikken de ultrasonda belli oluyordu demek ki makineler gerçekten iyiymiş. Zaten iyi bir üniversitenin araştırma hastanesine gidiyorum.

Bu arada tek maaşla geçinen bir aileyiz. Bebek eşyaları pahalıyken bir de bulaşık makinesi bozuldu altıyüz tl masrafı oldu. Ona da ayrı üzüldüm şu an.

Bir de kızlar bir şey soracağım izninizle. Bizim kilere likit şu gece uyurken fişe takılan sinek ilacı dökülmüştü. Sildim bazı yerleri benden sonra eşim de silmiş bu dediğim 2 ay önce oldu. Orda da deterjan vs var onları elime her aldıgımda elime bulaştı gibi geliyor. Yani komple yıkasam da içim rahat etmiyecek bir fire verilmiş yer vardır kesin diye düşünüyorum. Olaki elime, giysime, yüzüme bulaştı bu meret bebeğime zarar verir mi (okb tedavisi görmüş biriyim)

kanamam yok şükür. ama vurup vurup kaçıyor ağrı. adet düzenime göre günüm bugündü o da etkili olur mu? teşekkür ederim açıkladığın için.

İlk resim 4 boyutlu denilen ultrason(4. Boyut zaman ama olsun )

İkincisi burun kemiği ölçümü

Üçüncüsü tüm vucüt

Eklentiler

• 926C8092-88EF-466B-93AC-FAF3343E99FA.jpeg
    35,5 KB · Görüntüleme: 88
  • 9149F4AA-5768-4D7C-B868-FEB70B22CE09.jpeg
    33,8 KB · Görüntüleme: 92
  • 9321A07D-4E9F-473A-A8D1-247AA86B95BD.jpeg
    38,8 KB · Görüntüleme: 96
ayy aynısı benim başımda yeminle gece 12de tartıştık eşimle. geçen akşam ondan çiğköfte istedim(aslında çok zararlıymış bakteri üretiyo diye yasakmış ama haberim yoktu) gece 1de geldi getirmedi. sonraki gün ben gittim kendim aldım. dün akşamda gece 12 de ben dışarı çıkıp gelcem dedi bende arkadaşlarının yanına gidicek sandım beni gceleri bırakıp gidiyosun uyuz oluyorum defol dedim. o lafı bana yedirecekmiş meğer canı kokoreç istemiiş vicdan yaptımm yalvardım git diye gitmedi. neyse dedm bende bişey istemiştim almamıştın ölmezsin bak yaşıyorum dedim. sana bu lafı yediricem dedi. bende sana istersen 10 tane bebeğin olsun karnında banane dediğini yediriyimmi dedim. hemen geri vites yaptı
birz önce de patronumla konuştum içimi döktüm. seni çıkartmayı düşünmüyoruz doğuma kadar çalış doğumdan sonrada çalışmak istersen kapımız açık ama işini boşlama nasıl olsa gidicem diye dedi. tamm dedm şuan rahatım. tek sıkıntım diğer muhasebeci şuan surat yapıp duuryo hala
ay çok konuştum sustum

Hayirli kandiller rabbim burda olan ve burda olmayip.bebek bekleyen herkesin bebeklerini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah bu mubarek gunlerin yuzu suyu hürmetine dualarimizi kabul etsin. Bu gece birbirimize dua edelim kizlar
Hepimizde ayni korkular mevcut durumda. İnsallah 9 ayimizi burda eksiksiz bir bicimde tamamlariz

kızlar hayırlı kandiller. Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin. Bebeklerimizi de korusun inşallah. Sağlıkla sıhatle dünyaya getirmeyi nasip etsin.. Bende hala bulantılar devam dün gece yine kustum. Şu an hala bulanıyor. Hiç geçmicek gibi gelmeye başladı artık.. Ayrıca kasığımda bazen nefesini kesecek derece iğne gibi batma oluyor. Ama 1-2 sn sürüp geçiyor. İnşallah kötü bişey yoktur. Bulntısı sıkıntısı olan herkesin Allah şifasını versin. Güzel haberler alan arkadaşlara da hayırlı olsun güzel anneler :))

Hanımlar hayırlı kandiller. Benim bulantılarım geçti galiba çok şükür. Bu hafta çok rahattım. Hatta sabahlarıda iyi kalkıyorum. Darısı sizlere inşaAllah. Enerji yeniden gelmeye başladı. Yarın pikniğe gitcez. Hazırlık yapcam düşünün yanimo kadar çok şükür..

Benim patronum degilde mudurum cins ve sozde patron yuzunden yapiyormus gibi davraniyor. Tam kompleksli aslinda hamileligimi duyinca bi rahatlamisti simdi gene bi denisik. Koca kisisi tam sopalik alicam ifadesini cok fena

Benim patronum degilde mudurum cins ve sozde patron yuzunden yapiyormus gibi davraniyor. Tam kompleksli aslinda hamileligimi duyinca bi rahatlamisti simdi gene bi denisik. Koca kisisi tam sopalik alicam ifadesini cok fena
hepsi ayrı pislikler canım vallahi. hiç bi yerde huzur yok

Merhaba; eğer sen de muhasebeci veya ikcı olarak çalışıyorsan bilirsin ki ikisinin de yaptığı iş günlük, zor, cezai yükümlülüğü olan d mutlaka muadil bir çalışan olması gereken bir iştir.

O muhasebeci senin raporun boyunca tek başına çalıştıysa surat yapması gayet normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…