2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yarın kontrol ve ikili tarama yapılacak merak ve korku bir arada inşallah herşey yolundadır.
dua et ve gönlünü ferah tut, rabbim ne verirse yüceliğindendir de sığın ona. İnşallah herşey güzel geçer
öyle yaparsan bebeğinide etkilersin canım. bi ara bende o korkuya girdim hemde fazlasıyla. ama sonra dedim ki rabbimin hikmetidir ne yapalım.. rabbim hayırlısını versin hepimiz için

olabilir canım belki de onlarında vardır bir sıkıntısı da sana belli etmiyor olabilirler sende ihtiyaç varsa direk söyle eminim yapacaklardır. En istediğim şey bi kız kardeşim olsun ama yok şikayet etme nimetin kıymetini bil

İnşallah canım ya saat 10 da yaş büyüyünce tedirgin oluyor insan işte

hayırlı kandillerrr

Günaydınnnnn
Rabbim bizleri beraat eden kullarından eylesin inşallah Hayırlı Kandiller arkadaşlar

hayırlı kandiller kızlar rabbim 9 ay sağlıkla geçirmek ve sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin .
Emira SY benide kaydedermisin
yaş 30 sat 23.02.2018 tahmini doğum 27.11.2018 ilk cocuk ankara
hayırlı kandiller kızlarr
Hayirli kandiller. Gunaydinlar. Is yerindekilere sinir oluyorum. Zaten cok haz etmiyordum. Hormanlarla beraber iyice cekilmez oldu. Hayirlisi ile kimse ile papaz olmadab doguraydim iyiydi
aynısı bende de var canım raporum bitip iş başı yaptığımdan beri diğer muhasebecide bir afra bir tafra. biraz önce bi sorun mu var dedim. ne gibi dedi. cumadan beri bi suratlı bi tavırlısın dedim. öyle bişey yok dedi. bişey demedim bende.
sırf onlarla muhattap olmıyım diye evden ekmek arası getirip kahvaltı yapıyorum artık odada
zaten işten çıkartmak için şuan bunlar yıldırma politikaları ama umurumda değil. inşallah haklı sebep göstermeden öyle bi hata yaparlar. hoş bi muhasebeci daha alacaklarmış, o zaman sana ihtiyaç kalmadı diyecekler ama yemezler
hayırlı kandiller bu arada

Kaç haftalık canım 12 den sonrası galiba biraz net olmuyor o ara Çünkü özelde giden arkadaşlarım da net görüntü alamamış Ben de özelde alamadım ya da makina iyi değildi bilmiyorum.
Valla 8 haftalıktı bak resmini atarım hic bisi belli degil ben oglumdada ayni dr ikinci dr olqrak ondada valla 4 4.5 aylık vardı belli degildi pek makinadan bence ya cunku 1 hafta sonra ozeldeki dr uma gittim profilimdeki resmi verdi elime

Kaç haftalık canım 12 den sonrası galiba biraz net olmuyor o ara Çünkü özelde giden arkadaşlarım da net görüntü alamamış Ben de özelde alamadım ya da makina iyi değildi bilmiyorum.
Bak canim ilk resim oglum ozelde 14 haftalik 2.resim devlette 15 haftalık 3.resim şimdi ki bebis ozelde 10.haftadaymıs sonkide devlette simdiki

Eklentiler

• 20180430_101822.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 55
  • 20180430_101709.jpg
    23 KB · Görüntüleme: 54
  • 20180430_101629.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 55
  • 20180430_101535.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 64

Ah canım belki onların da vardır kafasında bir şey bilemiyoruz ki. Benim ailem de uzakta mesela kardeşim de yok hiç. Eşimle gurbette bir başımızayız. Bir şekilde zorluğu da oluyor kolaylığı da baş etmeye çalışıyoruz işte. Sen de sıkma canını hormonlar falan insanın takmayacaüı şeylere takası geliyor. Eminim onların da kendince sebepleri vardır yoksa durduk yere ihmal etmezler seni sanmıyorum. Ya da dediğim gibi sen öyle hissetmiş olabilirsin böyle zamanlarda insan daha bir ilgi istiyor bekliyor olmayınca altında bir şey arıyor nedense. Sen yine de sıkmamaya çalış canını.

Herkese de günaydın hayırlı kandiller bu arada. Allah hepimizin dualarını hayırlısı işe kabul etsin, evlatlarımıza sağ salim kavuşmayı, analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Valla hersey ustume gelio sanki. Is ayri koca ayri. Adam benden daha hamile sanki dun aksam delirtti beni. Istekiler desen ayri dunya isten cikarmazlar ama mobbing var bende 20 gun raporluydum. Simdi ust duzeyde performans bekliyorlar donunce hayir evdeyken bile kac ton mal saattim hala yaranamiyorim ya deli oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…