- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
dua et ve gönlünü ferah tut, rabbim ne verirse yüceliğindendir de sığın ona. İnşallah herşey güzel geçerYarın kontrol ve ikili tarama yapılacak merak ve korku bir arada inşallah herşey yolundadır.
öyle yaparsan bebeğinide etkilersin canım. bi ara bende o korkuya girdim hemde fazlasıyla. ama sonra dedim ki rabbimin hikmetidir ne yapalım.. rabbim hayırlısını versin hepimiz içinkızlar aşırı derecede moralim bozuk. bir yakınımız kırk yaşlarında ikinci bebeğini kucağına aldı. hayırlı uğurlu olsun ama bebek down sendromlu. sanırım testlerde çıkmış ama aldırmak istememiş kendisi. babanın da daha haberi yok. moralleri çok bozuk.
ne diyeceğimi bilemiyorum hamileyim. zaten aksiyete hastasıyım, her şey allah tan biliyorum ama içim çok garip her şeyden korkmaya, hiçbir şeyden zevk almamaya başladım. hep en kötü senaryolar geçiyor aklımdan. stresten midem bulanıyor.
olabilir canım belki de onlarında vardır bir sıkıntısı da sana belli etmiyor olabilirler sende ihtiyaç varsa direk söyle eminim yapacaklardır. En istediğim şey bi kız kardeşim olsun ama yok şikayet etme nimetin kıymetini bilHerkese övünürdüm biz 3 kız kardeşiz çok güzel oluyor arkadaş gibi oluyorsun diyordum birde çok şükür annem sağ hayatta ve yakınımda diye seviniyordum. En ihtiyacım olan şu zamanda en uzağımda kaldılar duygusal anlamda. Cok zoruma gidiyornasılsın iyimisin, işini gucunu nasıl yapıyorsun yardım edelim mi ya da ihtiyacın varmı canının çektiği bişey diye sormalarını bekliyorken ben halimi anlattıkça umursamazlaştılar hissisleştiler
İnşallah canım ya saat 10 da yaş büyüyünce tedirgin oluyor insan iştedua et ve gönlünü ferah tut, rabbim ne verirse yüceliğindendir de sığın ona. İnşallah herşey güzel geçer
öyle yaparsan bebeğinide etkilersin canım. bi ara bende o korkuya girdim hemde fazlasıyla. ama sonra dedim ki rabbimin hikmetidir ne yapalım.. rabbim hayırlısını versin hepimiz için
Günaydınnnnn
Rabbim bizleri beraat eden kullarından eylesin inşallah Hayırlı Kandiller arkadaşlar
hayırlı kandiller kızlarrhayırlı kandiller kızlar rabbim 9 ay sağlıkla geçirmek ve sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin .
Emira SY benide kaydedermisin
yaş 30 sat 23.02.2018 tahmini doğum 27.11.2018 ilk cocuk ankara
aynısı bende de var canım raporum bitip iş başı yaptığımdan beri diğer muhasebecide bir afra bir tafra. biraz önce bi sorun mu var dedim. ne gibi dedi. cumadan beri bi suratlı bi tavırlısın dedim. öyle bişey yok dedi. bişey demedim bende.Hayirli kandiller. Gunaydinlar. Is yerindekilere sinir oluyorum. Zaten cok haz etmiyordum. Hormanlarla beraber iyice cekilmez oldu. Hayirlisi ile kimse ile papaz olmadab doguraydim iyiydi
Valla 8 haftalıktı bak resmini atarım hic bisi belli degil ben oglumdada ayni dr ikinci dr olqrak ondada valla 4 4.5 aylık vardı belli degildi pek makinadan bence ya cunku 1 hafta sonra ozeldeki dr uma gittim profilimdeki resmi verdi elimeKaç haftalık canım 12 den sonrası galiba biraz net olmuyor o ara Çünkü özelde giden arkadaşlarım da net görüntü alamamış Ben de özelde alamadım ya da makina iyi değildi bilmiyorum.
günaydın hanımlar. kasık ağrısı gibi ağrıların olması normal mi?
Günaydın bende de aynı. Bazen sanki içimden bişey kopuyor gibi. Normaldir diye biliyorum.günaydın hanımlar. kasık ağrısı gibi ağrıların olması normal mi?
Bak canim ilk resim oglum ozelde 14 haftalik 2.resim devlette 15 haftalık 3.resim şimdi ki bebis ozelde 10.haftadaymıs sonkide devlette simdikiKaç haftalık canım 12 den sonrası galiba biraz net olmuyor o ara Çünkü özelde giden arkadaşlarım da net görüntü alamamış Ben de özelde alamadım ya da makina iyi değildi bilmiyorum.
Makina çalışıyorsa isterseniz veriyorlar.
Sanki kız gibi tatlımKızlar günaydın biraz önce ikili test için ultrason çekildi nt 1.5 çıktı. Bu da fotoğrafı. Sizce iyi mı? Birde cinsiyet tahmini yapar mısınız?
Herkese övünürdüm biz 3 kız kardeşiz çok güzel oluyor arkadaş gibi oluyorsun diyordum birde çok şükür annem sağ hayatta ve yakınımda diye seviniyordum. En ihtiyacım olan şu zamanda en uzağımda kaldılar duygusal anlamda. Cok zoruma gidiyornasılsın iyimisin, işini gucunu nasıl yapıyorsun yardım edelim mi ya da bi ihtiyacın varmı canının çektiği bişey diye sormalarını bekliyorken ben halimi anlattıkça umursamazlaştılar hissisleştiler
Benim nt:1.7 doktor gayet iyi dedi.Kızlar günaydın biraz önce ikili test için ultrason çekildi nt 1.5 çıktı. Bu da fotoğrafı. Sizce iyi mı? Birde cinsiyet tahmini yapar mısınız?
Valla hersey ustume gelio sanki. Is ayri koca ayri. Adam benden daha hamile sanki dun aksam delirtti beni. Istekiler desen ayri dunya isten cikarmazlar ama mobbing var bende 20 gun raporluydum. Simdi ust duzeyde performans bekliyorlar donunce hayir evdeyken bile kac ton mal saattim hala yaranamiyorim ya deli oluyorumhayırlı kandillerrr
hayırlı kandiller kızlarr
aynısı bende de var canım raporum bitip iş başı yaptığımdan beri diğer muhasebecide bir afra bir tafra. biraz önce bi sorun mu var dedim. ne gibi dedi. cumadan beri bi suratlı bi tavırlısın dedim. öyle bişey yok dedi. bişey demedim bende.
sırf onlarla muhattap olmıyım diye evden ekmek arası getirip kahvaltı yapıyorum artık odada
zaten işten çıkartmak için şuan bunlar yıldırma politikaları ama umurumda değil. inşallah haklı sebep göstermeden öyle bi hata yaparlar. hoş bi muhasebeci daha alacaklarmış, o zaman sana ihtiyaç kalmadı diyecekler ama yemezler
hayırlı kandiller bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?