Masallah ben kendimi tasiyamiyorum sen emziriyorsun bide allah yardimcin olsun. Kac aylikti buyukBende emziriyorum bir taraftan ataklarım tutuyor tutabileceğimi sanmıyorum. Zaten kendimi besleyemiyorum bir taraftan çocuk emziriyorum bir taraftan içimde bir bebek büyütüyorum allah bize kolaylık vermiş inşallah ilerde borçlarımı öderim. Gece sahura kadar beslenme olayımda yok zaten oğlum gece boyu defalarca uyanıyor o uyurken fırsat bulursam uyuyorum nasıl uykuya hasretim((( daha da çok uzun yıllar uyuyamıycam gibi ((
Merhaba canım bende senin gibiydim sürekli kusuyordum 7. Haftada ve 9 gün hastanede yattım sürekli serumla beslendim.bu arada bu kadar kusmanın altında birde gebeliğe bağlı tiroid değerlerinde bozulma yatıyormuş ve gerçektende yapılan tahlillerde hipertiroidi teşhisi koyuldu ve ilaç tedavisine başlanıldı.şimdi tiroid değerlerim normale döndüğü için ilacı kestiler ve 11.haftaydayım gene sürekli midem bulanıyor ve kusuyorum.geçici olarak rahatlamak istiyorsan acile git en azından bugünü rahat geçirirsin.Kizlar merhaba hayirli aksamlar dünden beri kusuyorum uyuyorum suan artk midem cok rahatsiz benim gibi olan varmi aranizda neden boyleyim ne yapmam gerekiyor lutfen biriniz yardimci olun evde tekim sabahtan beri ya yatiorm ya kusuyorum ne yapayim acilemi gideyim yardim edin lutfen
Ah canım yaaa Allah yardımcın olsunBende emziriyorum bir taraftan ataklarım tutuyor tutabileceğimi sanmıyorum. Zaten kendimi besleyemiyorum bir taraftan çocuk emziriyorum bir taraftan içimde bir bebek büyütüyorum allah bize kolaylık vermiş inşallah ilerde borçlarımı öderim. Gece sahura kadar beslenme olayımda yok zaten oğlum gece boyu defalarca uyanıyor o uyurken fırsat bulursam uyuyorum nasıl uykuya hasretim((( daha da çok uzun yıllar uyuyamıycam gibi ((
Aynı haftadayız ve aynı durumdayız canım ben henüz çare bulamadımKizlar merhaba hayirli aksamlar dünden beri kusuyorum uyuyorum suan artk midem cok rahatsiz benim gibi olan varmi aranizda neden boyleyim ne yapmam gerekiyor lutfen biriniz yardimci olun evde tekim sabahtan beri ya yatiorm ya kusuyorum ne yapayim acilemi gideyim yardim edin lutfen
Sabretceksin canım. Maalesef tek yolu bu. Daha 9. Haftanı dolduruyorsun sanırım en az 1,5 hafta daha dayanacaksın...Kizlar merhaba hayirli aksamlar dünden beri kusuyorum uyuyorum suan artk midem cok rahatsiz benim gibi olan varmi aranizda neden boyleyim ne yapmam gerekiyor lutfen biriniz yardimci olun evde tekim sabahtan beri ya yatiorm ya kusuyorum ne yapayim acilemi gideyim yardim edin lutfen
Canım 21 aylık olmak üzere. Amin canım allah hepimizi yardımcı olsun. Aslında emzirmeyi bıraksam bırakırım artık ama kıyamıyorum memeye çok düşkün bir de sürekli diş çıkartıyor gece emmeden baş etmem mümkün değil.Masallah ben kendimi tasiyamiyorum sen emziriyorsun bide allah yardimcin olsun. Kac aylikti buyuk
Sağol canım amin.Ah canım yaaa Allah yardımcın olsun
Aynı haftadayız ve aynı durumdayız canım ben henüz çare bulamadım
Doğru tahmin o zaman tepkisini gösteren tiplerdensin demekki aman öyle ol zaten altta kalma şu dönem hariçBen akrebim zaten :)
Rabbim kolaylık versin inşallah canım bende deneyeceğim inşallah bi sıkıntı olmazsa tutacağım benim 2 çocuk daha var zombi gibi uykusuz çok zor oluyor ama gece kalkamam diye yıllardır yatmıyorum sahur yapmazsa eşim oruç tutmaz biliyorum ondan uyumuyorum hemde bu arada suyumu içmeye çalışırım inşallah Rabbim kolaylaştırsınEvet öylesi mantıklı bence de en azından tut derse bir iki gün tutarm, denerim zorlanırsam rabbim affetsin kazaya bırakırım. Bakalım o gün gelse bii
Bende çalışmıyoken sahura kadar oturuyorum ama şuan çalışıyorum “işten atılmazsam yakında“ ve o yüzden sahura kadar durup bişryler yiyip içebileceğimi sanmıyorum
Ben koru hastanesine gidiyorum doğum paketi aldım dr.umdanda çok memnunum ahmet bey.Kızlar Ankarada hangi hastaneye gidiyorsunuz önerebileceğiniz hastane ve ya doktor varmı
Evet normal dogum tarihi 3 kasim ama ben ekim annesi olacagim muhtemelen cunku sezeryan bekliyor beni galiba 20 ekim gibi olurAynen ya sen bayağı kasım başısın :) Vaktinde sağlıkla gelir inşallah.
Aman Allah yaşatmasın bir daha :))Doğru tahmin o zaman tepkisini gösteren tiplerdensin demekki aman öyle ol zaten altta kalma şu dönem hariç
Evet canım rabbim izin verirse kazalarımızı tutarız inşallahBen daha hamile değildim ama hamile kalmaya çalışıyordum o zaman orucluydum. Doktora gitmiştim acaba hamilemiyim diye. Doktor kızmıştı niye oruç tutuyosun diye, vucudunu bebek için hazırlaman iyi beslenmen gereken bu dönemde bol bol sağlıklı yiyip içmen gerekiyor demiştihele şimdi bize daha muhtaçlar hemde Allah şart koymadıysa vardır bir bildiği...
Oyy o zor canım ya, rabbim sabır versin gece uyumadıklarında zor gerçektenBende emziriyorum bir taraftan ataklarım tutuyor tutabileceğimi sanmıyorum. Zaten kendimi besleyemiyorum bir taraftan çocuk emziriyorum bir taraftan içimde bir bebek büyütüyorum allah bize kolaylık vermiş inşallah ilerde borçlarımı öderim. Gece sahura kadar beslenme olayımda yok zaten oğlum gece boyu defalarca uyanıyor o uyurken fırsat bulursam uyuyorum nasıl uykuya hasretim((( daha da çok uzun yıllar uyuyamıycam gibi ((
Aay deneme bile bence canım nasıl dayancaksın hem 2 çocuk hem gebişlik vallahi zor işin Allah kolaylık versinRabbim kolaylık versin inşallah canım bende deneyeceğim inşallah bi sıkıntı olmazsa tutacağım benim 2 çocuk daha var zombi gibi uykusuz çok zor oluyor ama gece kalkamam diye yıllardır yatmıyorum sahur yapmazsa eşim oruç tutmaz biliyorum ondan uyumuyorum hemde bu arada suyumu içmeye çalışırım inşallah Rabbim kolaylaştırsın
Oh maşallah maşallahh. Valla benimkide artık kendini belli ediyo. 4 5 aylık gibi benim tahminimce ama siz tecrübeliler görünce kaç der bilmemDünden anneme geldim. Misafir çağıracaktı. Kendimi iyi hissediyodum, misafir ağırladım valla. Allah güç kuvvet verdi çok şükür. Yemekler yaptım, çeşit çeşit mezeler salatalar hazırladım, iyide yedimBikaç gündür daha iyiyim, bulantım geçti sayılır. Bugün görenler şaşırdı hatta çok iyisin diye. Karnımda sanki 7 aylık gibi ya. Çok çabuk büyüdü
Ben aynaya bakmak bile isremiyorum ahaha çok çirkin oldum :)Kızlar gobislerinizi sevin, bol bol foto çektirin şimdi kendinizi çırkin hissedersiniz ama ilerde o fotoğraflara bakınca ne kadar tatlı bir hamileymisim diyeceksiniz
Ben aynaya bakmak bile isremiyorum ahaha çok çirkin oldum :)
Niye ki benimde bu kadar çıkmasa diyorum gerçekte olan 3 aylık hissedilen 6 aylık hareketlerimde ağırlaştı 9 aya bomba gibi olacağım bu gidişleYa siz karnım büyüdü diyosunuz ben burda depresyona giriyorum ama banada yazık degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?