- 13 Temmuz 2009
- 2.280
- 1.822
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladim canim :) ben ayniyiz sandimYok ben kendim için dedim bende takvim olmayınca tabi :)
Ben 2 gün tutup 1 gün ara veriyim diye düşünüyorum oyle zorlanırsam 1 gun tutar 1 gün ara veririm. Normalde bu aylarda bi sakıncası olacağını zannetmiyorum ama yaz oldugu icin bebek susuz kalır mı diye aklima geliyo sadece.Ben daha hiç erik yemedim daha tatları güzelleşmemiştir diye. Bu arada aklıma bişey takıldı kızlar. Ramazanda oruç tutacak mısınız? Yada bizim aylarda ramazanda oruç tutulur mu bilmiyorum da
Yok yok benim 9+2 daha. Allahın izniyle senin haftaya sağlıkla gelsek ilk risk kısmını atlatıyoruz.Anladim canim :) ben ayniyiz sandim
Yapmayin nolur ya bebek bizden beslenecek artık. Su ne kadar önemli. Allah kuluna boyle bir zorluk gosterir mi hic. Ben sonradan tuttum hep ne gebeyken ne de ilk sut verişimde tutmadim. Ki 32.haftada aniden suyum azaldi nasil korkular yasadim bebek size muhtac suanBen 2 gün tutup 1 gün ara veriyim diye düşünüyorum oyle zorlanırsam 1 gun tutar 1 gün ara veririm. Normalde bu aylarda bi sakıncası olacağını zannetmiyorum ama yaz oldugu icin bebek susuz kalır mı diye aklima geliyo sadece.
Insallah canim. 1 ay varmis aramizda yaklasik olarak.Yok yok benim 9+2 daha. Allahın izniyle senin haftaya sağlıkla gelsek ilk risk kısmını atlatıyoruz.
Ben 2 gün tutup 1 gün ara veriyim diye düşünüyorum oyle zorlanırsam 1 gun tutar 1 gün ara veririm. Normalde bu aylarda bi sakıncası olacağını zannetmiyorum ama yaz oldugu icin bebek susuz kalır mı diye aklima geliyo sadece.
Aynen ya sen bayağı kasım başısın :) Vaktinde sağlıkla gelir inşallah.Insallah canim. 1 ay varmis aramizda yaklasik olarak.
Benim eşim yemek işini üstlenmişti şimdi gördü halimi sakın bugün süpürge felan yapma yarın ben dip köşe yaparım diyo Allah razı olsun böyle eşlerdenAllah yardımcın olsun canım. Doktor bana özellikle süpürge yapmayı yasakladı direk kasık bölgesi kasıldığı için. Eşimin yanında söyledi eşimde hemen ben anladım tamam dedi sağolsun. Haftada bir gün temizlik yapıyor dip köşe sonra cam siliyor ay hayran kalıyorum adamatabi yemekler bende ama pişirme esnasında gelip beni yokluyor midem bulanıyorsa yüz ifadeden anlıyor zaten sen git hava al deyip başına geçiyor sağolsun.
![]()
Maşallah sanada vallaValla benim temizlikle vs sıkıntım yok çok şükür. AMa çabuk yoruluyorum ev de biraz büyük. Dinlene dinlene yapıyorum raporluyken camları falan sildim. Eşim bi kere sildi süpürdü ozaman da gerçekten kötüydüm yapamadm. Ben normal ben gibi devam edebiliyorum şuan çok şükür sadece arada bi sancı ağrı gibi oluyo okadar.
Bide göbek çıkmasa benim bişryim yok derim o derece çok şükür
Benimde dün canım çiğköfte dürüm istedi. Eşime söyledim dışarıdaydı sağolsun eve gelmesi gece 1 oldu bulamamış doğal olarak o saatte. Bende işten çıktım şimdi gittim aldım yedim rahatladım ohh. Şimdi pazara çıkıcam...
Valla benimde çekti bamya ve yaptırıp yedim nasıl yapıldığını dahi bilmiyorumama yedikten sonra rahatladım
Ben çok şükür rahatım iyiyim canım
Öyle tabi sağlıklı olsun da inşallah, inşallah kızdır ikimizinki de :)ayy sanadami boyle dediler banada kendi doktorum erkek demisti baska bi dokttor yuzde 85 90 kiz dedi alahim inzaalah kzidir yaa tabi saglikli olmasi daha onemlide
insaallah canim yaaaÖyle tabi sağlıklı olsun da inşallah, inşallah kızdır ikimizinki de :)
Benim eşim de ben de dersimizi aldık. İnşallah siz de biz de tekrarını yaşamayız.Ah şu hormonlar... Bende geçen kardeşime sinirlendim alındım akşamın 10bucugunda 3 yaşındaki cocuğumla yürüye yürüye eve gittim. Halende çok sinirliyim ve de kırgınım. Çok gönül koydum. Biz hamileyiz biraz anlayış yahu... !
Kalp atış sayısını sordun mu hiç?Öyle tabi sağlıklı olsun da inşallah, inşallah kızdır ikimizinki de :)
Kendi doktorum hiç söylemiyordu. Ki bacak arasına da hiç bakmadı. Bu doktor bacak arasına baktı defalarca. Benimki çok hareketliydi durmadı pek yerinde kalp atımını da 156 olarak söyledi :)Kalp atış sayısını sordun mu hiç?
Ben bunları görmedim birşey olmaz ya, denk gelmiştir diğerinin ki, tamam stres bebeği etkiler de 1 hafta sonra değil sana hemen olan ona da o an olur. Size ne oluyor bu ara nazar mı değdi nedir?Kızlar eşimle kavga ettikten sonra bebeğime bir şey olmuş mudur diye çok korkuyorum. Eşimle birbirimizi de tartaklamıştık. Ben daha çok saldırdım gerçi. Oraya buraya da vurdum. Gerildim nefes darlığı yaşadım. Kendimi baya sıktım. Geceye kadar da ağladım. Ateşim de 2 derece yükselmişti. Forumda okudum birinin bebeğinin böyle bir olaydan 1 hafta sonra kalbi durmuş. Kendi doktorum 5 hafta sonra gel dedi zaten ciddi bir problem olmadıkça gidemem yoğun biri. Ben normal polikliniğe gitsem niye geldin derse ne dicem? Eşimle kavga ettik çocuğuma bir şey oldu diye korktum mu dicem. Eğer bir şey olmuşsa çocuguma belirtilerim birden yok mu oluyor olmaz ki öyle de. Eşimi sözde affettim de beni şu duruma soktuğu için sinirim artıyor yine.
Ben de anlamadım ki canım. Tepetaklak oluverdik bi anda ama eşim çok iyi çok şükür şu an. İkimiz de iyi bir ders aldık.Ben bunları görmedim birşey olmaz ya, denk gelmiştir diğerinin ki, tamam stres bebeği etkiler de 1 hafta sonra değil sana hemen olan ona da o an olur. Size ne oluyor bu ara nazar mı değdi nedir?
Nolurrrr mesajım arada kaynamasın bilen kullanan bi ilaç tavsiye etsin nolurrrrrArkadaşlar eşimi eczaneye yollıcam bulantı ilacı almaya en etkişi hangisi sizce artık dayanamıyorum kontrolede 3 hafta var![]()