• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Zaten doktorum demisti 14 haftadan itibaren hissetme ihtimalin guclu cunku hareketli bir bebek dedi. Yarin 14 hafta benim

Ben daha hiç erik yemedim daha tatları güzelleşmemiştir diye. Bu arada aklıma bişey takıldı kızlar. Ramazanda oruç tutacak mısınız? Yada bizim aylarda ramazanda oruç tutulur mu bilmiyorum da
Ben 2 gün tutup 1 gün ara veriyim diye düşünüyorum oyle zorlanırsam 1 gun tutar 1 gün ara veririm. Normalde bu aylarda bi sakıncası olacağını zannetmiyorum ama yaz oldugu icin bebek susuz kalır mı diye aklima geliyo sadece.

Ben 2 gün tutup 1 gün ara veriyim diye düşünüyorum oyle zorlanırsam 1 gun tutar 1 gün ara veririm. Normalde bu aylarda bi sakıncası olacağını zannetmiyorum ama yaz oldugu icin bebek susuz kalır mı diye aklima geliyo sadece.
Yapmayin nolur ya bebek bizden beslenecek artık. Su ne kadar önemli. Allah kuluna boyle bir zorluk gosterir mi hic. Ben sonradan tuttum hep ne gebeyken ne de ilk sut verişimde tutmadim. Ki 32.haftada aniden suyum azaldi nasil korkular yasadim bebek size muhtac suan

aydingelini aydingelini Kızlar şuan tutmanız önemli değil ama 3. Aydan sonra bebek sizden beslenecek, Benim ebem saat 10 a kadar kahvaltını yapmış ol diyordu. Allah bize bir kolaylık sağlıyor, Doktor kontrolü olmadan riske atmayın bence.

Allah yardımcın olsun canım. Doktor bana özellikle süpürge yapmayı yasakladı direk kasık bölgesi kasıldığı için. Eşimin yanında söyledi eşimde hemen ben anladım tamam dedi sağolsun. Haftada bir gün temizlik yapıyor dip köşe sonra cam siliyor ay hayran kalıyorum adama:21:tabi yemekler bende ama pişirme esnasında gelip beni yokluyor midem bulanıyorsa yüz ifadeden anlıyor zaten sen git hava al deyip başına geçiyor sağolsun.:KK55:
Benim eşim yemek işini üstlenmişti şimdi gördü halimi sakın bugün süpürge felan yapma yarın ben dip köşe yaparım diyo Allah razı olsun böyle eşlerden

Valla benim temizlikle vs sıkıntım yok çok şükür. AMa çabuk yoruluyorum ev de biraz büyük. Dinlene dinlene yapıyorum raporluyken camları falan sildim. Eşim bi kere sildi süpürdü ozaman da gerçekten kötüydüm yapamadm. Ben normal ben gibi devam edebiliyorum şuan çok şükür sadece arada bi sancı ağrı gibi oluyo okadar.
Bide göbek çıkmasa benim bişryim yok derim o derece çok şükür

Benimde dün canım çiğköfte dürüm istedi. Eşime söyledim dışarıdaydı sağolsun eve gelmesi gece 1 oldu bulamamış doğal olarak o saatte. Bende işten çıktım şimdi gittim aldım yedim rahatladım ohh. Şimdi pazara çıkıcam...

Valla benimde çekti bamya ve yaptırıp yedim nasıl yapıldığını dahi bilmiyorumo_O ama yedikten sonra rahatladım

Ben çok şükür rahatım iyiyim canım
Maşallah sanada valla

Arkadaşlar eşimi eczaneye yollıcam bulantı ilacı almaya en etkişi hangisi sizce artık dayanamıyorum kontrolede 3 hafta var:kusmuk:

Aman diyeyim arkadaşlar, riske girmeyin. İki üç saat susuz kalmak bile ne kadar zararlı ve yazın çok uzun günler... Bu yaz çok da sıcak geçeceğe benziyor, su da kaybedeceğiz. Oruç tutup yavrunuza zarar vermeyin derim...

Ah şu hormonlar... Bende geçen kardeşime sinirlendim alındım akşamın 10bucugunda 3 yaşındaki cocuğumla yürüye yürüye eve gittim. Halende çok sinirliyim ve de kırgınım. Çok gönül koydum. Biz hamileyiz biraz anlayış yahu... !
Benim eşim de ben de dersimizi aldık. İnşallah siz de biz de tekrarını yaşamayız.

Kızlar eşimle kavga ettikten sonra bebeğime bir şey olmuş mudur diye çok korkuyorum. Eşimle birbirimizi de tartaklamıştık. Ben daha çok saldırdım gerçi. Oraya buraya da vurdum. Gerildim nefes darlığı yaşadım. Kendimi baya sıktım. Geceye kadar da ağladım. Ateşim de 2 derece yükselmişti. Forumda okudum birinin bebeğinin böyle bir olaydan 1 hafta sonra kalbi durmuş. Kendi doktorum 5 hafta sonra gel dedi zaten ciddi bir problem olmadıkça gidemem yoğun biri. Ben normal polikliniğe gitsem niye geldin derse ne dicem? Eşimle kavga ettik çocuğuma bir şey oldu diye korktum mu dicem. Eğer bir şey olmuşsa çocuguma belirtilerim birden yok mu oluyor olmaz ki öyle de. Eşimi sözde affettim de beni şu duruma soktuğu için sinirim artıyor yine.
Ben bunları görmedim birşey olmaz ya, denk gelmiştir diğerinin ki, tamam stres bebeği etkiler de 1 hafta sonra değil sana hemen olan ona da o an olur. Size ne oluyor bu ara nazar mı değdi nedir?

Ben bunları görmedim birşey olmaz ya, denk gelmiştir diğerinin ki, tamam stres bebeği etkiler de 1 hafta sonra değil sana hemen olan ona da o an olur. Size ne oluyor bu ara nazar mı değdi nedir?
Ben de anlamadım ki canım. Tepetaklak oluverdik bi anda ama eşim çok iyi çok şükür şu an. İkimiz de iyi bir ders aldık.

Back