2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Biz 3 sene görüşmesek bile doktorum beni hatırlıyor :)).

Haftaya hafta içi bi güne randevu alaşım var ya çok içime dert oldu bu cinsiyet

kola gerçekten mide bulantısını bastırıyor kızlar şu an bende bir bardak içeceğim Evet zararı tartışılmaz ama az miktarda tüketilebilir. Bulantıyı çok bastırıyor tabi oda geçici. Ama lütfen sık tüketmeyin. Ben 2haftada bir biraz içiyorum.

A
Benim her günüm ağır artık psikolojik olarak çöktüm başka hastalığım mı var diye abuk subuk Şeyler düşünmeye başladım
Seni cok iyi anliyorum. Ama baska bir hastaligin yok bizim sinavimiz da bu gercekten yasamayan anlamiyor. Cevrende bi hemsire vs var ise hastanede serum taktiramadigini soylemistin isin sebebiyle evde taktirabilirsin yada hastanede damar yolunu actirip evde takarsiniz. Birde rapor alman is yerinde sikinti olusturmuyor ise mutlaka rapor al ben 3 hafta raporliydum daha bu hafta basladim ise serumlar ile vs toparladim. Bide zoferi sor doktoruna koyabilirmisiniz seruma die. Verebilecegim tavsiyeler bunlar canim insallah gececek yakin zamanda

Çok teşekkür ederim öyle yapayım o zman :)

Allah yardımcımız olsun inşallah canım ya kasık sızlamalı bulanmalı geçiyor inşallah sağ salim gelir yavrularımız.

İ

İnşallah geçer yaşamayan anlamıyor gerçekten o kadar zor ki Allah ım yardım etsin bize hamileliğin en zor kısmı bu kısmı benim için

Niye öyle birşey yapalım, ben zaten doktordaydım sayfa sayfa bakmadım. Şimdi alıntılarda gördüm öyle vitamin kullanmıyorum kullanan varsa yazar.

Canım ya ben 34 yaşındayım. Bende 20 yıldır filan var ilk başta anlaşılmadı apandisit dendi hep ya biliyordum ki değil Çünkü karın ağrım hep oluyor kaç defa ameliyat masasından döndüm daha yeni öğrendim fsm hastası olduğumu Çanakkale’de yaşıyorum ben burda sağlık Peki değil ücretsiz izindeyken oğlumun doğumundan sonra aldım İstanbul’da teşhis konuldu. 29 yaşımdan sonra ataklarım tamamen geçmişti. Ta ki oğlumu doğurana kadar. Doğumdan sonra acayip arttı ayda iki üç sürekli atak Yaşar oldum. Ailede kimde var onu bile bilmiyoruz henüz biliyor musun? Çünkü kimse benim yaşadıklarımı yaşamıyor evde ama doktorlar gizlidir olabilir illa atak yaşanacak değil dediler İstanbul’da. D vitamini dedin de geçen test yapıldı d vitamini eksikliği çıktı kuzum acaba o yüzden mi yoğun atak yaşıyorum. Ama doktorum dedi ki Akdeniz ateşi hastaları doğumunu 30 dan sonraya bırakmayacak tabi ben neyim olduğunu bilmediğim için..

Canım bende eklem ağrısı ile başlıyor hani böyle grip olacakmış gibi oluyorum sonra midemde bir ağrı o ağrı gidiyor sağ tarafa yerleşiyor kımıldaymıyorum ateşim yükseliyor eklem yerlerim böbreklerim çok ağrıyor 4 gün filan çekiyorum sonra geçiyor. Senin nasıl oluyor kuzum.

Annem bana spiralle hamile kalmis bir komsumuz da 3. Cocuktan sonra tupleri baglatmisti ama hamile kaldi insan neye guvenecegini sasiriyor
Tüpleri bağlatınca da mı hamile kalmış (( offfff spiralle hamile kaldım sanırım tüplerim bağlanınca kalmam alşah korusun

Bende sağlıklı günlerimi çok özledim tüp bağlatmayı baya araştırdım ama işte geri Dönüşü olmaması korkuyor beni yoksa çok mantıklı bir Yöntem

Balik yagi hamile degilken bile agzima geri geri gelirdi benim de cok gecmis olsun valla daha kapsul tipi ilac verir umarim doktorun. Decavit kullaniyorum ben simdi tokken icince hic biseycik yapmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…