Yarın kontrolüm var ikili test için raporda alacağım inşallah azalır artıkYok korkma canım benim. Belki biraz daha sürecek ama sonra geçecektir. Serum takviyesi şart o zaman sana.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın kontrolüm var ikili test için raporda alacağım inşallah azalır artıkYok korkma canım benim. Belki biraz daha sürecek ama sonra geçecektir. Serum takviyesi şart o zaman sana.
İlaç takviyesi de sor istersen. Eziyet etme kendine.Yarın kontrolüm var ikili test için raporda alacağım inşallah azalır artık
Hatırlar mı ki cinsiyet söylediğini, bir sürü hastaları var.
Devlette ultrason cihazı zaten çok kötü onlar ileri haftalarda anca görüyordur herhalde. Ben he devlet hastanesine gidemedim doktorum her hafta çağırdığı için ihtiyaç duymadım.
Verdi aslında ilaç hiç faydası olmayınca bıraktım serum da bir kez taktırdım ama o günlük fayda sağladı sadece zaten hergün gidemem serum taktırmaya evde kızım var küçük bırakacak kimse yokİlaç takviyesi de sor istersen. Eziyet etme kendine.
Seni cok iyi anliyorum. Ama baska bir hastaligin yok bizim sinavimiz da bu gercekten yasamayan anlamiyor. Cevrende bi hemsire vs var ise hastanede serum taktiramadigini soylemistin isin sebebiyle evde taktirabilirsin yada hastanede damar yolunu actirip evde takarsiniz. Birde rapor alman is yerinde sikinti olusturmuyor ise mutlaka rapor al ben 3 hafta raporliydum daha bu hafta basladim ise serumlar ile vs toparladim. Bide zoferi sor doktoruna koyabilirmisiniz seruma die. Verebilecegim tavsiyeler bunlar canim insallah gececek yakin zamandaBenim her günüm ağır artık psikolojik olarak çöktüm başka hastalığım mı var diye abuk subuk Şeyler düşünmeye başladım
Çok teşekkür ederim öyle yapayım o zman :)Merhaba ben de eczaciya sordum baska bi vitamin ilaci kullaniyorum bulanti yapar mi dedim mutlaka yemekten hemen sonra al yoksa yapar demisti. Demir ilaci da yemekten 1saat once veya iki saat sonra dedi. Doktorum da aynisini soyledi bu ikisini kullaniyorsan bu sekilde kullanmani tavsiye ederim. Ben de 13.haftadayim bu gun ve dun ilk defa kusmadim darisi basina. Inanalim azalicak bu kusmalar kizlar! :)
Olabilir galibaa ya teşekkür ederim.Vitamin kullanmıyorum ben çünkü çok kusmalı hamilelik geçirdim. Doktorum vermedi. Sizin de midenizin daha fazla bulanmasına sebep olabilir.
Allah yardımcımız olsun inşallah canım ya kasık sızlamalı bulanmalı geçiyor inşallah sağ salim gelir yavrularımız.Arkadaş alıntılayınca gördüm canım mesajını. Malesef ben de aynı durumdayımben o vitamini kullanmıyorum ama. Bir doktoruna sor istersen, eğer vitamindense değiştirir vitamini rahatlarsın inşallah...
Hamilelikten de oluyor olabilir ama. Bana da her yer, her şey kokuyor. Bugün iki kere çıkarttım... Mesela gece yatak odasında kokulu tuvalet kağıdı varmış, onun kokusu geliyordu bana. Normalde severim de kokusunu ama nasıl bulandırdı gece midemi, eşimden rica ettim içeri götürdü. Şimdi de mutfağa giremiyorum mesela, kahvaltı bile yapamadım.
A
Seni cok iyi anliyorum. Ama baska bir hastaligin yok bizim sinavimiz da bu gercekten yasamayan anlamiyor. Cevrende bi hemsire vs var ise hastanede serum taktiramadigini soylemistin isin sebebiyle evde taktirabilirsin yada hastanede damar yolunu actirip evde takarsiniz. Birde rapor alman is yerinde sikinti olusturmuyor ise mutlaka rapor al ben 3 hafta raporliydum daha bu hafta basladim ise serumlar ile vs toparladim. Bide zoferi sor doktoruna koyabilirmisiniz seruma die. Verebilecegim tavsiyeler bunlar canim insallah gececek yakin zamanda[/
inşallah geçer çok zor yaşamayan Dediğin gibi anlamıyor hep bulanır mı o kadar ya diyen var ama ben gece bile kusmaya kalkıyorum bazen geçer inşallah Allah yardımcımız olsun benim gözümde hamileliğin en zor kısmı normal doğum Yaptım o bile bu kadar yıpratmadıA
Seni cok iyi anliyorum. Ama baska bir hastaligin yok bizim sinavimiz da bu gercekten yasamayan anlamiyor. Cevrende bi hemsire vs var ise hastanede serum taktiramadigini soylemistin isin sebebiyle evde taktirabilirsin yada hastanede damar yolunu actirip evde takarsiniz. Birde rapor alman is yerinde sikinti olusturmuyor ise mutlaka rapor al ben 3 hafta raporliydum daha bu hafta basladim ise serumlar ile vs toparladim. Bide zoferi sor doktoruna koyabilirmisiniz seruma die. Verebilecegim tavsiyeler bunlar canim insallah gececek yakin zamanda
İnşallah geçer yaşamayan anlamıyor gerçekten o kadar zor ki Allah ım yardım etsin bize hamileliğin en zor kısmı bu kısmı benim içinA
Seni cok iyi anliyorum. Ama baska bir hastaligin yok bizim sinavimiz da bu gercekten yasamayan anlamiyor. Cevrende bi hemsire vs var ise hastanede serum taktiramadigini soylemistin isin sebebiyle evde taktirabilirsin yada hastanede damar yolunu actirip evde takarsiniz. Birde rapor alman is yerinde sikinti olusturmuyor ise mutlaka rapor al ben 3 hafta raporliydum daha bu hafta basladim ise serumlar ile vs toparladim. Bide zoferi sor doktoruna koyabilirmisiniz seruma die. Verebilecegim tavsiyeler bunlar canim insallah gececek yakin zamanda
Niye öyle birşey yapalım, ben zaten doktordaydım sayfa sayfa bakmadım. Şimdi alıntılarda gördüm öyle vitamin kullanmıyorum kullanan varsa yazar.Kızlar ya bazılarına görünmez muamelesi yapmayın lütfen. Ben burda bildiğim konularda hep yardımcı olmaya çalışıyorum forumu okuyup. Ama bi çoğu kendi sorununa cevap alıp kimseye yardımcı olmuyor. Kaç seferdir sıkıntıları yazıyorum kimse de cevap vermiyor bi kişi dışında Madem açıldı bu topik herkes birbirine destek olsun bencil olmayalım
Canım ya ben 34 yaşındayım. Bende 20 yıldır filan var ilk başta anlaşılmadı apandisit dendi hep ya biliyordum ki değil Çünkü karın ağrım hep oluyor kaç defa ameliyat masasından döndüm daha yeni öğrendim fsm hastası olduğumu Çanakkale’de yaşıyorum ben burda sağlık Peki değil ücretsiz izindeyken oğlumun doğumundan sonra aldım İstanbul’da teşhis konuldu. 29 yaşımdan sonra ataklarım tamamen geçmişti. Ta ki oğlumu doğurana kadar. Doğumdan sonra acayip arttı ayda iki üç sürekli atak Yaşar oldum. Ailede kimde var onu bile bilmiyoruz henüz biliyor musun? Çünkü kimse benim yaşadıklarımı yaşamıyor evde ama doktorlar gizlidir olabilir illa atak yaşanacak değil dediler İstanbul’da. D vitamini dedin de geçen test yapıldı d vitamini eksikliği çıktı kuzum acaba o yüzden mi yoğun atak yaşıyorum. Ama doktorum dedi ki Akdeniz ateşi hastaları doğumunu 30 dan sonraya bırakmayacak tabi ben neyim olduğunu bilmediğim için..Cok gecmis olsun ben de fmf hastasiyim 23yasindayim. 10yildir falan var. Benim hikaye biraz uzun ama doktor bi ara ilacimi kesti karaciger enzimlerim cok yukselmisti sonra devam et dediginde de ben etmedim son 1yildir :) ara ara ataklarim oldu ama hamilelikte her seyi hamilelige bagladim hic atak dusunmedim sizde neler oluyor? Sizi en iyi ben anlarim valla cok agladim ama hamileligimde daha hic atak yasamadim ya da belki de gozardi ettim farkinda degilim. Ama d vitaminini cozdum ben ne zaman dusse ataklarim siklasirdi d vit kullandigimdan beri iyiyim size de oneririm. Kuzenim de farki hissetti annemde de var o da belki plasebo etkisidir ama bi test yaptirin eger dusukse siz de kullanin iyi geliyor. Bir de bendeki ataklar eklem agrisiydi son 3yildir eklemlere iyi geldi yani
Canım bende eklem ağrısı ile başlıyor hani böyle grip olacakmış gibi oluyorum sonra midemde bir ağrı o ağrı gidiyor sağ tarafa yerleşiyor kımıldaymıyorum ateşim yükseliyor eklem yerlerim böbreklerim çok ağrıyor 4 gün filan çekiyorum sonra geçiyor. Senin nasıl oluyor kuzum.Cok gecmis olsun ben de fmf hastasiyim 23yasindayim. 10yildir falan var. Benim hikaye biraz uzun ama doktor bi ara ilacimi kesti karaciger enzimlerim cok yukselmisti sonra devam et dediginde de ben etmedim son 1yildir :) ara ara ataklarim oldu ama hamilelikte her seyi hamilelige bagladim hic atak dusunmedim sizde neler oluyor? Sizi en iyi ben anlarim valla cok agladim ama hamileligimde daha hic atak yasamadim ya da belki de gozardi ettim farkinda degilim. Ama d vitaminini cozdum ben ne zaman dusse ataklarim siklasirdi d vit kullandigimdan beri iyiyim size de oneririm. Kuzenim de farki hissetti annemde de var o da belki plasebo etkisidir ama bi test yaptirin eger dusukse siz de kullanin iyi geliyor. Bir de bendeki ataklar eklem agrisiydi son 3yildir eklemlere iyi geldi yani
Tam 16. Hafta git bence zaten en kesin de o zaman söylüyorlar. Normalde kontrolün ne zamandı?Biz 3 sene görüşmesek bile doktorum beni hatırlıyor :)).
Haftaya hafta içi bi güne randevu alaşım var ya çok içime dert oldu bu cinsiyet
Peritolog söyledi canım. Doktorum değildi.İnşallah sağlıkla kucağına alırsın Canım
Sen hangi dr gidiyodun
Benim bugün ki kesem de kız gibi geldi ama hissettiğim erkek :):))) Bana da kız gibi geldi ama sanki oğlum olacak![]()
Tüpleri bağlatınca da mı hamile kalmışAnnem bana spiralle hamile kalmis bir komsumuz da 3. Cocuktan sonra tupleri baglatmisti ama hamile kaldi insan neye guvenecegini sasiriyor
Bende sağlıklı günlerimi çok özledim tüp bağlatmayı baya araştırdım ama işte geri Dönüşü olmaması korkuyor beni yoksa çok mantıklı bir YöntemSpirale de güvenemicem o zaman
Benim de bağlarlar mı acaba sezeryan olursam sorarım doktora. O zaman adet olmaya devam ediyo muyuz?
Hala bulantılarım var geçen haftaya kadar çok çok daha kötüydüm
Sana da geçmiş olsun
Bugün 11+0 benim ve çok canım sıkılıyo bu duruma
Sağlıklı günlerimi çok özledim
Balik yagi hamile degilken bile agzima geri geri gelirdi benim de cok gecmis olsun valla daha kapsul tipi ilac verir umarim doktorun. Decavit kullaniyorum ben simdi tokken icince hic biseycik yapmiyor.Bende balık yağı ve damla şeklinde demirle karışım vitamin kullanıyordum. Mide yanması yaptı bütün yemek borusunda hissediyorum o yangıyı. Bugün doktoruma sordum aç karna aldığım (Demir+folik aslit+b12) karışım ilaca ara ver dedi. Bakalım inşallah geçer çok kötü bi his. Şuana kadar kusmadım ama 8. Haftadan itibaren sürekli öğürmelerim oluyor ve ilaçlardan sonra da arttı![]()