• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benimle aynı zamanlarda olup cinsiyeti öğrenen varmı acaba?
Oğlumda 12.haftada yuzde 60 tahmin etmişti doktorum bir sonraki kontrolde kesinleşti :) haftaya 12.hafta kontrolum var umarım yine öğrenmek nasip olur. Sen ne zaman gittin doktora :) ya da gidiceksin.

Oğlumda 12.haftada yuzde 60 tahmin etmişti doktorum bir sonraki kontrolde kesinleşti :) haftaya 12.hafta kontrolum var umarım yine öğrenmek nasip olur. Sen ne zaman gittin doktora :) ya da gidiceksin.
Hayırlı olsun Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah bende yarın gidicem 2li tarama testi ve cinsiyeti için. Pazartesi gidicektim normalde ama heyecandan dayanamadık yarın inşallah öğrenicez en önemlisi sağlıklı olması tabi :KK33::anneadayı::KK200:

Merhabalar, Doktordan çıktım kızlar. Normalde 11 hafta 5 günlük ama ultrasonda 12 hafta 2 günlük çıktı bebeğim. Ensesi 1,5 mm çıktı. Elini kolunu sallıyordu pek tatlıydı ağlayacaktım duygulandım. Burnuşunu gördüm. Hele bi doğsun öpeceğim o burnuşunu. :) kan sonucum 1 hafta sonra çıkıcakmış. Sonucu eşim gösterecek. Bana da 5 hafta sonra gel dedi sorun çıkmazsa(inşallah çıkmaz) yuzde 51 erkek dedi :) ama kabullenmedim oran düşük çünkü. Bi dahaki kontrolde net söylerim dedi. Darısu diğer 2li teste girecek annelere.

Merhabalar, Doktordan çıktım kızlar. Normalde 11 hafta 5 günlük ama ultrasonda 12 hafta 2 günlük çıktı bebeğim. Ensesi 1,5 mm çıktı. Elini kolunu sallıyordu pek tatlıydı ağlayacaktım duygulandım. Burnuşunu gördüm. Hele bi doğsun öpeceğim o burnuşunu. :) kan sonucum 1 hafta sonra çıkıcakmış. Sonucu eşim gösterecek. Bana da 5 hafta sonra gel dedi sorun çıkmazsa(inşallah çıkmaz) yuzde 51 erkek dedi :) ama kabullenmedim oran düşük çünkü. Bi dahaki kontrolde net söylerim dedi. Darısu diğer 2li teste girecek annelere.
Gözün aydın, aa benim kırmızı çizgi şimdilik doğrumuymuş :) Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin, doğunca hiç önemi kalmıyor gönlümüzden geçen cinsiyetlerin, her şartta çok seviyorsun bebeğini.

Gözün aydın, aa benim kırmızı çizgi şimdilik doğrumuymuş :) Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin, doğunca hiç önemi kalmıyor gönlümüzden geçen cinsiyetlerin, her şartta çok seviyorsun bebeğini.
Çok sag ol canım. Amin. Valla doğru çıkacak sanırım senin teşhisin :) öyle tabii cinsiyetin pek bir önemi yok. Sağlıklı olsunlar da. Her türlü yerim öperim çok severim yavrumu :)

Kızlar kalp atışı yoğun gözüken vajinal öbürü karından cinsiyet tahminleriniz nedir 20180426_090803.jpg 20180426_123441.jpg

Emira SY Emira SY ben tablo yapmayı denedim ama beceremedim, sayfayı alınca tablo yapar mısın ilk sayfaya. Ha bir de cinsiyet anketi yapsan da oranları görsek.

Tamam inşallah canım. İlk sayfada tablo var aslında. Zamanla arkadaşlar yazdıkca boşlukları da dolduracagiz inşallah :)

Back