Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
29Arkadaslar tabloya dahil olmak isterseniz şu bilgileri beni etiketlerek yazabilirsiniz.
Beklenen doğum tarihi
Arkadaslar tabloya dahil olmak isterseniz şu bilgileri beni etiketlerek yazabilirsiniz.
Beklenen doğum tarihi
Arkadaslar tabloya dahil olmak isterseniz şu bilgileri beni etiketlerek yazabilirsiniz.
Beklenen doğum tarihi
27.11.2018 olucak beklenen dogum tarihi yanlıs yazmisim
Benim 2 mm cikti sadece bir doktor biraz kalin dedi. 3 ayri doktora gösterdim hersey yolunda dediler icin rahat olsun aramizda bi fark yok. Hatta bu sabah kontrolum vardi tekrar ölcturdum yine 2 cikti. Smdi kan testinde kombine risk hesaplancak orda zaten dusuk risk orta risk yuksek risk var buyuk ihtimalle seninde dusuk risk cikar. Hic canini skmaKızlar ense kalınlığı kaç çıktı benim 2.1 çıktı çok tedirginim
Erkek (Kese içerisinde paralel olursa kız, dik olursa erkekmiş) Benim ilk gebelğimde oğlum hep yatıyordu ben hiç dik görmedim ama çok tuttu diyen varKızlar kalp atışı yoğun gözüken vajinal öbürü karından cinsiyet tahminleriniz nedirEki Görüntüle 2140632 Eki Görüntüle 2140633
KızEki Görüntüle 2140634 Eki Görüntüle 2140635 Eki Görüntüle 2140636 Eki Görüntüle 2140637 9. Ve 10. Hafta ultrason görüntülerinden cinsiyet tahmini yapabilecek var mı?
benim senden daha buyuk sanirim 2 kasim tahmini dogum tarihimz bugun gittim kontrole ama belli degildi cinsiyeti. Özeldeki doktoruma randevum haftaya o anlar belki ama bugunku devlet hastanesiydi cocuk zor goruluyo cinsiyetide gorulmedi yaniBenimle aynı zamanlarda olup cinsiyeti öğrenen varmı acaba?
İnşallah canım çok stres oldum ikili sonucunu merakla bekliyorumBenim 2 mm cikti sadece bir doktor biraz kalin dedi. 3 ayri doktora gösterdim hersey yolunda dediler icin rahat olsun aramizda bi fark yok. Hatta bu sabah kontrolum vardi tekrar ölcturdum yine 2 cikti. Smdi kan testinde kombine risk hesaplancak orda zaten dusuk risk orta risk yuksek risk var buyuk ihtimalle seninde dusuk risk cikar. Hic canini skma
O yaptigin stresi bende yaptim ama diyorum ya 3 doktor gördü ve deneyimli doktorlara gösterdim. O yüzden icin rahat olsun dua et Allahin izniyle bisey olmaz insallah. Bazi bebeklerin ensesi kalin olabilirmis. Yani söyle düsün kimi bebek daha uzun kimi bebek daha kisa kimi daha kilolu kimi bebek zayif oluyor. Bizimkilerinde biraz enseleri kalin bu sagliksiz oldugunu gostermeye yeten bi bulgu degil. Herseyin en dogrusunu yine Allah bilir dua et bol bolİnşallah canım çok stres oldum ikili sonucunu merakla bekliyorum