2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar 10.haftada tavan yapan bulantı 11 de hafifledi derken dün gece ilk defa çk kötü istifra ettim. İlk defa bu kadar şiddetli oldu. Bunlar artık kapanış bulantılarıdır inşallah. İştahım yeniden kapandı.

Evet folibol un öyle bir etkisi var malesef. Ben hamile kalmadan önce folibol içiyodum. Hamile kalınca dr a kontrole gittiğimde ne kullanıyorsun dedı. Folibol dedim. Onu hemen bırakıyorsun çok ağır bir folik asit hem bulantı yapar hemde folat ını çok yükseltir dedi. Doğru da demiş. Kan tahlili istemişti. Kanda folat sınırın üstünde çıktı. İşte bak ben hiç sevmiyorum bunu dedi. Folifor verdi. Hamileliğimden beri onu kullanıyorum. 35 TL ücreti de

Çok teşekkürler canım, ben biraz geç öğrendim. Doktorda bişey demedi o kadar söyledim. Bende bıraktım artık zaten 12 ye 4 gün kaldı. İçmeyeceğim...tiksindi m resmen

nı kesenin altındaymış, doktor tehlike var diyormuş ama çok şükür birşey
Çok teşekkürler canım, ben biraz geç öğrendim. Doktorda bişey demedi o kadar söyledim. Bende bıraktım artık zaten 12 ye 4 gün kaldı. İçmeyeceğim...tiksindi m resmen
4 gün kalmışsa içme zaten canım. hamileliğin boyunca folibol içtiysen yükselmiştir baya. Artık bundan sonra bişey olmaz o kadar günde. Geçmiş olsun tekrardan.

Kızlar 10.haftada tavan yapan bulantı 11 de hafifledi derken dün gece ilk defa çk kötü istifra ettim. İlk defa bu kadar şiddetli oldu. Bunlar artık kapanış bulantılarıdır inşallah. İştahım yeniden kapandı.
bende öyleyim. 11. hafta hafifler dedim. 4-5 gündür çok fenayım. Yine haşlama patates e talim. Açlıktan ölücem. ama canım bişeyde iştemiyor. Boş mideye öğürüp safra çıkarıp duruyorum. Bide çalışıyorum. Çok zorlanıyorum. İnşallah bi an önce geçer ve hepimiz rahatlayıp hamileliğimizin keyfini çıkarırız.

Ay anlamadım valla sabah yada akşam kusma yoktu bulantı oluyodu artınca yatıodum edıyodum hafıfletıodum ama uc gun akşam kusup bıde gece 4 kere kaldırıp kan cıkana kadar kusturunxa çöktüm valla

Gectımı cnm 12. Haftadasın ... ah ah ne bılıyım bnde ole kandırıyorum kendimi sabret eda geccek eda hep boyle olmucam falan filan işte ama çöktüm psıkolojıkmen
amann valla sıkıldım ya bıtsınde yıyıp ıcelım anacım ıcerdekide ac bende kaç haftadır . :/

Bugun dr muayenem var saat 3 de bakalım bızım pıtırcık napıo
Tamamen geçmedi ama yaşanılabilen boyuta geldim 11. Haftadan itibaren. Ama tabii yemekleri tadını alamıyorum. Yemek yemeyi sevmiyorum hala. Ama başa göre daha iyi olduguma eminim. İnşallah sen de atlatacaksın.

Ahhhh ahhhh uyku istiyorum oglum hasta iki gecedir uyumuyoruz.Benimde bugün kontrolüm var bakalım bıdıgım napiyo ikili testlerin fiyatı nedir kıxlar yaptıranlar bilir
çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk toparlanır

Bende oglumi 26 aylik ayirdim bi hafta baya isedi hatta bir iki kere kakasinida yapti altina korkutmak gibi olmasiinda biraz kucuk olduklari icin islanarak kontrolu ogreniyorlar istersen biraz daha bekle kardes dogduktan sonra yaparsin arkadasim da kizini ayni donemdebyasta 3 aylik hamileyken ayirdi kardes geldikten sonra gunduz dahil altini islatmalr basladi 2 sene oldu hala tam toparlamadi hem kardesi ile birlikte bezleniyor olmak onu daha rahat ettirebilir
Ay bilemedim bugün de bi duruma bakıp olmazsa bırakacağım yoksa çok zorladı beni

bende öyleyim. 11. hafta hafifler dedim. 4-5 gündür çok fenayım. Yine haşlama patates e talim. Açlıktan ölücem. ama canım bişeyde iştemiyor. Boş mideye öğürüp safra çıkarıp duruyorum. Bide çalışıyorum. Çok zorlanıyorum. İnşallah bi an önce geçer ve hepimiz rahatlayıp hamileliğimizin keyfini çıkarırız.

Canım inşallah artık yavaş yavaş geçer. Bulantı kusma çok yıpratıyor insanı. Çalışınca çok daha zor. Bende izin alıp köye geldim açık hava yeşillik çok iyi geldi. Dönesim yok ama mecbur... Bir iki hafta daha sabır...

Kızlar gunaydin.Ikili test te neler yapiliyor ilk gebeligim bilmiyorum hicbir sey.Anlatirsaniz cok sevinirim.

Benim annem kardeşime "sen bezine çiş yapınca ben çok üzülüyorum keşke tuvalete yapsan" Demiş ve o olmuş kardeşim hep tuvalete gitmiş. Siz de duygularınızı ifade etmeyi deneyin isterseniz :)
tamam bir söyliyim denemekte fayda var teşekkür ederim ❤

7 ve 3 yaşındalar :)
Allah bağışlasın büyük kızının desteği çok olur sana bebek bakımında

Selam Kızlar 3 ay olcak nerdeyse midem halen düzelmedi :)
Sayfayada çok sık giremiyorum.
Sayfayı devralmak isteyen var mı :)

Canım inşallah artık yavaş yavaş geçer. Bulantı kusma çok yıpratıyor insanı. Çalışınca çok daha zor. Bende izin alıp köye geldim açık hava yeşillik çok iyi geldi. Dönesim yok ama mecbur... Bir iki hafta daha sabır...
Öyle tabi canım Allah sabrını veriyor çok şükür. Hayırlısı bakalım sanada iyi gezmeler bizim içinde bol bol oksijen çek içine :))

Kızlar gunaydin.Ikili test te neler yapiliyor ilk gebeligim bilmiyorum hicbir sey.Anlatirsaniz cok sevinirim.
Önce ultrasonla muayene edip bebeğin ölçümlerini yapıyor, ense kalınlığında falan anormal bir durum olursa söylüyor, sonra kan tahlili için yönlendiriyor, kan veriyorsun o kadar. Sonuç 10 gün içinde çıkıyordu sanırım.

Önce ultrasonla muayene edip bebeğin ölçümlerini yapıyor, ense kalınlığında falan anormal bir durum olursa söylüyor, sonra kan tahlili için yönlendiriyor, kan veriyorsun o kadar. Sonuç 10 gün içinde çıkıyordu sanırım.
Cok tesekkur ederim.Merakla hep birseylerin sonucunu bekleyecegiz demekki.Rabbim sag salim kavustursun hepimizinki de bunlar tatli telaslar olarak kalsin hatiramizda

Bende gecti diyordum. Bir gun rahat gecti sadece. Yine tum hiziyla geri geldi. Arada mola veriyor ama insallah bu azaldiginin gostergesidir artik. Safra cikarmak kadar igrenc birsey yok :(

Selam annişler nasılsınız? Biz doktora gittik geldik, eller kollar oynuyodu hatta el sallıyodu :KK54: sonra video çekesim geldi dedim doktorum sağolsun burası eli burası yüzü vs diye anlattı, ama huysuz video çekene kadar kıpır kıpırken video çekerken hiç kıpırdamadı. Doktor biraz ultrason cihazıyla hareket ettirdi öyle çekebildik. Çok şükür kanama alanım azalmış hatta artık bi tehlike söz konusu değil dedi. Mayısın 14 üne ikili test için randevu aldık inşallah güzel sonuçlar duyarız.

Back