- 21 Kasım 2016
- 3.677
- 5.249
- 158
aynen ne zaman belli oluyor cinsiyet sizce ? cahillik çok kötü bişey:) bende kese şeklinden dolayı dedim. Bakalım kimin dediği tutacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen ne zaman belli oluyor cinsiyet sizce ? cahillik çok kötü bişey:) bende kese şeklinden dolayı dedim. Bakalım kimin dediği tutacak
Aynen bu geçince, Ayrıntılı ultrason için telaş yapcaz sıradaki o :)Cok tesekkur ederim.Merakla hep birseylerin sonucunu bekleyecegiz demekki.Rabbim sag salim kavustursun hepimizinki de bunlar tatli telaslar olarak kalsin hatiramizda
benim ilk gebelikte 12. Hafta tahmin de bulunmuştu 16. Hafta doğrulama yaptı. 16. Hafta en kesin söyledikleri zaman, çoğumuzun kontrolü o haftaya denk geliyor.aynen ne zaman belli oluyor cinsiyet sizce ? cahillik çok kötü bişey
peki ikili testte cinsiyet tahmini doğru çıkıyor mu kesin midirbenim ilk gebelikte 12. Hafta tahmin de bulunmuştu 16. Hafta doğrulama yaptı. 16. Hafta en kesin söyledikleri zaman, çoğumuzun kontrolü o haftaya denk geliyor.
Hcg sonucuna göre olan mı? Bilmiyorum ki onla ilgili de konu var, bakarız doğru çıkmış mı ben ilkinde bakıp bakmadığımı hatırlayamadımpeki ikili testte cinsiyet tahmini doğru çıkıyor mu kesin midir
kesinlikle öyle safra çok kötü bişey. midem resmen büzülüyor hissediyorum kusarken. Benimde arada mola veriyor ama hiç geçmicek böyle devam edicek gibi geliyor bana. Alıştım galiba böyle yaşamaya :))Bende gecti diyordum. Bir gun rahat gecti sadece. Yine tum hiziyla geri geldi. Arada mola veriyor ama insallah bu azaldiginin gostergesidir artik. Safra cikarmak kadar igrenc birsey yok![]()
Geçmiş olsun sanada. Biz öyle böyle diyoruz ama sanırım seninki bizimkinden daha ağır geçiyor. Serum bağlatamıyorsan çekiyorsun bide. Allah yardımcın olsun.Kızlar öldüm baş ağrısından mide bulantısından. Ya hafifliyor diyorum ekstra şiddetle geri dönüyor. Dünden beri beynim çatlıyor o da mideme vuruyor. Ben serum falan da taktıramıyorum çünkü hemen panik atak geçirip defalarca serumu çıkarttırdığım oldu. Artık cesaret edemiyorum. Yarın kontrolüm var inşallah o zamana kadar geçer de sıpacığıma bakmanın keyfini çıkarırım.
Canım Allah hem sana hem kızına sabır versin.Gercekten tuvalet eğitimi hem çok zor hem de sabır isteyen bir egitim.Ben de geçen yaz kızıma bu egieğit verdim.Dedigim gibi yirmi kez cis yapsa sadece ikisini lazımliga yaptı.Ve bizim tuvalet eğitimimiz tam altı ay sürdü.Sabirli olmaya çalış,unutma kızın tam iki buçuk sene bezenmiş.Bu durum onun için çok yeni ve bambaşka bir deneyim.Ayyy bugün çok zor geçti 27 aylık kızıma tuvalet eğitimi vermeye çalışıyorum ve bugün ilk günümüzdü 20 defa çiş yaptıysa sadece 2 kere tuvalete yapabildi sabır gerekli gerçekten Allahım yarın daha kolay geçsin inşallah
Ayy işim zor desene ilk kızımda 1 haftada öğrendi ordan umutluydum ama bilmiyorum çok gergin ve stresliyimCanım Allah hem sana hem kızına sabır versin.Gercekten tuvalet eğitimi hem çok zor hem de sabır isteyen bir egitim.Ben de geçen yaz kızıma bu egieğit verdim.Dedigim gibi yirmi kez cis yapsa sadece ikisini lazımliga yaptı.Ve bizim tuvalet eğitimimiz tam altı ay sürdü.Sabirli olmaya çalış,unutma kızın tam iki buçuk sene bezenmiş.Bu durum onun için çok yeni ve bambaşka bir deneyim.
tamam bir söyliyim denemekte fayda var teşekkür ederim ❤
Allah bağışlasın büyük kızının desteği çok olur sana bebek bakımında
Bende yaptirdim ama hatirlamiyorum fiyatini sagol canim cokta degilmis ona gore sihortadan randevu alim dicektim90 lira tuttu canim
Cok sagol canımçok geçmiş olsun canım inşallah çabuk toparlanır
Ay bilemedim bugün de bi duruma bakıp olmazsa bırakacağım yoksa çok zorladı beni
benim ilk kucağıma alacağım bebişim olacak rabbim nasip ederse eltime demişlerde 11 haftalık oda şaşırdım bende doğrumudur die bilmediğimdenHcg sonucuna göre olan mı? Bilmiyorum ki onla ilgili de konu var, bakarız doğru çıkmış mı ben ilkinde bakıp bakmadığımı hatırlayamadım
E Esra_Babies canım ben sayfayı devralabilirim başka gönüllü olan yoksa :)
Devralmak istiyormusun hala. Ona göreHcg sonucuna göre olan mı? Bilmiyorum ki onla ilgili de konu var, bakarız doğru çıkmış mı ben ilkinde bakıp bakmadığımı hatırlayamadım