• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar hadi benimkini de yorumlayın. Ben hiç anlamıyorum. :)) 10 gün önceki görüntüsü

Eklentiler

• 20180426_163634.jpg
    20180426_163634.jpg
    30,7 KB · Görüntüleme: 45
  • 20180426_163619.jpg
    20180426_163619.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 49
Bide bu var kızlar bu 2 gün önceki görüntü :))

Eklentiler

• Screenshot_20180426-163840.png
    Screenshot_20180426-163840.png
    230 KB · Görüntüleme: 45
Benimde başıdan beri hissettiğim kız tabi gönlümde geçende öyle ama sağlıkla olsun da cinsiyetin önemi yok. Dr umda yüzde 80 kız demişti. Bakalım kiminki tutacak. Teşekkür ederim canım :)
Rica ederim de ben bildiğimden değil öyle tahmin

Hahahha yaaa ben de aynısını düşündüm var ya :KK70: herhalde bu sene erkek senesi :p
Kendime de öyle yapıyorum oğlum olacak diye hissediyorum, kız olacak diyenlere sinir oluyorum :) Aslında ben kız çocuklara hayranımdır çok severim, çokta istiyorum ama şu an böyleyim.

Bu surec cok heycanli geliyor bana ne kadar gec o kadae iyi diyorum sanirim. Belkide erkek diecek die tirsiyorum :) kiz olma ihtimaline biraz daha tutunmak istiyorum galiba :) tabi onemli olan saglikli olmasi ama insanin gonlu birinden geciyor iste nabalim

Kendime de öyle yapıyorum oğlum olacak diye hissediyorum, kız olacak diyenlere sinir oluyorum :) Aslında ben kız çocuklara hayranımdır çok severim, çokta istiyorum ama şu an böyleyim.

Ben de kız bebeğe daha meyilliyim aslında ama gecen ultrasonda görünce birden oğlumm diyesim geldi :D şimdi de her gördüğüm ultrason erkek gibi geliyor ama pek anlamadığım için yazmak istemedim :)

Ben de kız bebeğe daha meyilliyim aslında ama gecen ultrasonda görünce birden oğlumm diyesim geldi :KK70: şimdi de her gördüğüm ultrason erkek gibi geliyor ama pek anlamadığım için yazmak istemedim :)
Kız çocukları akıllı, zarif, naif gerçekten özeller ya :) Her kadının bir kızı olmalı, manevi anlamda anneye destek, biz annelerimiz için neysek kızlarımızda bizim için o olacak.

Bizim ar

Kız çocukları akıllı, zarif, naif gerçekten özeller ya :) Her kadının bir kızı olmalı, manevi anlamda anneye destek, biz annelerimiz için neysek kızlarımızda bizim için o olacak.

Aynen öyle elbette erkek evlat da çok kıymetli ama ilerleyen zamanda anne kız arasındaki bağ gibi olmuyor anne ve ogul malesef :)

Aynen öyle elbette erkek evlat da çok kıymetli ama ilerleyen zamanda anne kız arasındaki bağ gibi olmuyor anne ve ogul malesef :)
Ya onu eşimle annesinden, dayımla anneannemden görebiliyorum. Evlat bambaşka birşey, gördüğün anda aşık oluyorsun ki sen biliyorsun o duyguyu :) Rabbim isteyen herkese tattırsın.

Kızlar glukoz u yüksek çıkan varmi? 106 çıkmış. Yüksek olduğunda ne oluyor ??dr.umuzla randevumuza iki hafta var

Ya onu eşimle annesinden, dayımla anneannemden görebiliyorum. Evlat bambaşka birşey, gördüğün anda aşık oluyorsun ki sen biliyorsun o duyguyu :) Rabbim isteyen herkese tattırsın.

Aminnn inşallah rabbim evlatlarimizin varlığıyla da yokluğunda da imtihan etmesin :KK68:

Back