- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.470
- 158
Olsun canım nolcak :) doğrudur.Hep bu kullandığım progestan yapıyorBenim kesenin öyle görüntüleri var ondan üst kısmı görmezden geldim herhalde :)
![KK54 :KK54: :KK54:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk54.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun canım nolcak :) doğrudur.Hep bu kullandığım progestan yapıyorBenim kesenin öyle görüntüleri var ondan üst kısmı görmezden geldim herhalde :)
Çok sağol canım sürpriz yumurtamız bu...oy maşallah. üçüncü mü bu. Allah yardımcınız olsun.
Canım bende aynı durumdayım yaş 35 üçüncü gebelik ve bende yatın sonucu almaya gideceğim sende dua et olur mu aslında ense kalınlığı normal dedi doktor ilk iki gebeliğimde yaptırmamıştım bunda doktora yaptırmak istemiyorum diyemedim dediğin gibi yaşta olunca bakalım yatın saat 10 da hastanedeyimYarın 2li testim var, dua edin anneler.
Yüksek riskli gebelik benimkisi..
Yaş 36...Insan korkuyor.
Pazartesi de benim 2 li test var yaş 34 ve süpriz bir 3.bebek dualarım sizinle siz de benim için dua edin lütfen lütfenCanım bende aynı durumdayım yaş 35 üçüncü gebelik ve bende yatın sonucu almaya gideceğim sende dua et olur mu aslında ense kalınlığı normal dedi doktor ilk iki gebeliğimde yaptırmamıştım bunda doktora yaptırmak istemiyorum diyemedim dediğin gibi yaşta olunca bakalım yatın saat 10 da hastanedeyim
Allah kolaylık versin. Bende ikinci kızıma hamileyken birinciye wc eğitimi vermiştim. Allah yardım etti valla. 1 veya 2 kere yere yaptı sadece. 2 günde öğrendi. Ama benimki 33 aylıktı. İkinci kızımda aynı ayda bıraktı. Bezsizliğe alışmışken yeniden almaya başlıcamAyyy bugün çok zor geçti 27 aylık kızıma tuvalet eğitimi vermeye çalışıyorum ve bugün ilk günümüzdü 20 defa çiş yaptıysa sadece 2 kere tuvalete yapabildi sabır gerekli gerçekten Allahım yarın daha kolay geçsin inşallah
biraz daha mı beklesem diyorum ama kardeş gelirsede bırakmak istemeyebilir ona bez bana da bez diye bilmiyorum ama bildiğim bir şey varsa bugün çok zorlandım ay inşallah yarın bari söyler az önce ayağımda salladım yarı uyur çiş yaptı heryerim ıslandı bez bağladımAllah kolaylık versin. Bende ikinci kızıma hamileyken birinciye wc eğitimi vermiştim. Allah yardım etti valla. 1 veya 2 kere yere yaptı sadece. 2 günde öğrendi. Ama benimki 33 aylıktı. İkinci kızımda aynı ayda bıraktı. Bezsizliğe alışmışken yeniden almaya başlıcam![]()
Ben onu kendim yaptırıcam diye yazmamıştım zaten canım ve evet para tuzağı olabilir ama o ücreti paradan saymayanlarda varBanada demisti 2 li testten sonra konuşalım dedi..Ben yaptırmayı düşünmüyorum para tuzagı gibi geliyor..Yaptırmak isteyen söyle düşünsün eğer pozitifse bi çaresi var mı? Yok..Yada pozitifse kararın ne olur?
Allahım gönlünü ferah eylesin inşallah canım, hepimizin sonucu yüzümüzü güldürecek şekilde olur inşallah. Güzel haberlerle gel, yarın bende kontrole gidicem inşallah güzel şeyler duyarım. Sanırım bana da ikili test için gün verecek. Bakalım neler olacakYarın 2li testim var, dua edin anneler.
Yaş 36...Insan korkuyor.
Ben o yüzden vitamin ilacını akşam alıyorum. Gün içinde alırsan çok bulantı oluyorKızlar folik asiiti 12. Haftaya kadar kullanmak gerekli diyorlar fakat fark ettimki folbiol alınca ogün mide bulantım çok artıyor. Hamilelik öncesi başlamıştım. İlaçtan tiksindim resmen. İçemiyorum. 11+2 olduk. Birde ara ara baş ağrım oluyor bu ara.
Inşallah güzel sonuçlar ile gelirsin canimYarın 2li testim var, dua edin anneler.
Yaş 36...Insan korkuyor.
90 lira tuttu canimAhhhh ahhhh uyku istiyorum oglum hasta iki gecedir uyumuyoruz.Benimde bugün kontrolüm var bakalım bıdıgım napiyo ikili testlerin fiyatı nedir kıxlar yaptıranlar bilir
Bende oglumi 26 aylik ayirdim bi hafta baya isedi hatta bir iki kere kakasinida yapti altina korkutmak gibi olmasiinda biraz kucuk olduklari icin islanarak kontrolu ogreniyorlar istersen biraz daha bekle kardes dogduktan sonra yaparsin arkadasim da kizini ayni donemdebyasta 3 aylik hamileyken ayirdi kardes geldikten sonra gunduz dahil altini islatmalr basladi 2 sene oldu hala tam toparlamadi hem kardesi ile birlikte bezleniyor olmak onu daha rahat ettirebilirAyyy bugün çok zor geçti 27 aylık kızıma tuvalet eğitimi vermeye çalışıyorum ve bugün ilk günümüzdü 20 defa çiş yaptıysa sadece 2 kere tuvalete yapabildi sabır gerekli gerçekten Allahım yarın daha kolay geçsin inşallah
Benim annem kardeşime "sen bezine çiş yapınca ben çok üzülüyorum keşke tuvalete yapsan" Demiş ve o olmuş kardeşim hep tuvalete gitmiş. Siz de duygularınızı ifade etmeyi deneyin isterseniz :)Ayyy bugün çok zor geçti 27 aylık kızıma tuvalet eğitimi vermeye çalışıyorum ve bugün ilk günümüzdü 20 defa çiş yaptıysa sadece 2 kere tuvalete yapabildi sabır gerekli gerçekten Allahım yarın daha kolay geçsin inşallah
Ay anlamadım valla sabah yada akşam kusma yoktu bulantı oluyodu artınca yatıodum edıyodum hafıfletıodum ama uc gun akşam kusup bıde gece 4 kere kaldırıp kan cıkana kadar kusturunxa çöktüm vallabende 10. haftaya kadar sadece sabahlari kusuyordum simdi sabah kahvaltidan sonradan ve aksam yemeginden sonra kusuyorum yaa benimde artti
Gectımı cnm 12. Haftadasın ... ah ah ne bılıyım bnde ole kandırıyorum kendimi sabret eda geccek eda hep boyle olmucam falan filan işte ama çöktüm psıkolojıkmenGeçecek canım az daha sabır. Benim de öyle oldu. Geçecek sanarken böyle artınca daha da çöküyor insan ama son çırpınışları oldugunu göreceksin sen de. :)
amann valla sıkıldım ya bıtsınde yıyıp ıcelım anacım ıcerdekide ac bende kaç haftadır . :/Canım benim de 10. Haftada çok arttı. Bu hafta tavan yapıyormuş. Şuan 11 oldum. Biraz hafifledi. Ara ara değişiyor. Bu arada hafif baş ağrım oluyor. Birde kasıklarımda ara ara kasılma sancı.
Evet folibol un öyle bir etkisi var malesef. Ben hamile kalmadan önce folibol içiyodum. Hamile kalınca dr a kontrole gittiğimde ne kullanıyorsun dedı. Folibol dedim. Onu hemen bırakıyorsun çok ağır bir folik asit hem bulantı yapar hemde folat ını çok yükseltir dedi. Doğru da demiş. Kan tahlili istemişti. Kanda folat sınırın üstünde çıktı. İşte bak ben hiç sevmiyorum bunu dedi. Folifor verdi. Hamileliğimden beri onu kullanıyorum. 35 TL ücreti deKızlar folik asiiti 12. Haftaya kadar kullanmak gerekli diyorlar fakat fark ettimki folbiol alınca ogün mide bulantım çok artıyor. Hamilelik öncesi başlamıştım. İlaçtan tiksindim resmen. İçemiyorum. 11+2 olduk. Birde ara ara baş ağrım oluyor bu ara.