2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar ultrasona gore cinsiyet tahmini yapıyorsunuz ya benim ilk ultrasonumda kese uzun diğerlerinde yuvarlak hangisini baz alıyım :)

Hadi bakalım :) Hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah. Şimdi cinsiyeti bilmediğimiz için nasıl sesleneceğimizi de bilmiyoruz adı bebek sadece, öğrenince cinsiyeti olacak kızım ya da oğlum diye sevcez, sonra ismini bulup kimlik sahibi yapcaz :) Şu evreleri düşününce bile mutlu oluyorsun.
Aynen ya Rabbim o günleri göremeyi nasip etsin hepimize :)
Canım sana şunu sorucam ben 9 haftaya girdikten sonra sanki daha bi bel ağrısı kasık ağrıları sanki içimde bişiler sızlıyo gibi ağrı oluyo kasıklarıma alt karın bölgeme ne bilim sende de öyle oluyo mu normal mi acaba

Aynen ya Rabbim o günleri göremeyi nasip etsin hepimize :)
Canım sana şunu sorucam ben 9 haftaya girdikten sonra sanki daha bi bel ağrısı kasık ağrıları sanki içimde bişiler sızlıyo gibi ağrı oluyo kasıklarıma alt karın bölgeme ne bilim sende de öyle oluyo mu normal mi acaba
Oluyor canım, 2 haftadır bel ağrım vardı, erken diye düşündüm ama doktor normal dedi. Sonra kasık ağrım başladı Ona da normal dedi, bebek büyüdüğü için baskı yapıyormuş. Bu birkaç gündür sezeryan dikişimi acıtıyor, bebekler yukarı çıkınca daha rahat etcez. Gerçi o zamanda kalça ve bacak ağrısı başlayacak :)

Son düzenleme:
Oluyor canım, 2 haftadır bel ağrım vardı, erken diye düşündüm ama doktor normal dedi. Sonra kasık ağrım başladı Ona da normal dedi, bebek büyüdüğü için baskı yapıyormuş. Bu birkaç gündür sezeryan dikişimi acıtıyor, bebekler yukarı çıkınca daha rahat etcez. Gerçi o zamanda kalça ve bacak ağrısı başlayacak :)
Valla canım ister istemez cok korkuyorum inşallah bisey yoktur sağlıklı olsunda vallahi her acıya raziyim

Bende doktorum yarın akşam hastanedeyse kontrole gitmek istiyorum. Belki cinsiyetide söyler. Kızlarımla giriyoruz odaya çok güzel oluyo:KK5: onlar benden meraklı. Gitmeden tatlı bişiler yiyeyim bari. Azcık hareket etsin daha kolay görür.

Kızlar folik asiiti 12. Haftaya kadar kullanmak gerekli diyorlar fakat fark ettimki folbiol alınca ogün mide bulantım çok artıyor. Hamilelik öncesi başlamıştım. İlaçtan tiksindim resmen. İçemiyorum. 11+2 olduk. Birde ara ara baş ağrım oluyor bu ara.
O kadar rahatsız ediyorsa söyle doktoruna bırak bence, kalmış 5 gün zaten, havalar ısındı bütün yeşil sebzelerde folik asit var, yumurtada vs folik asit zengini besinler tüketirsin.

Kızlar bu nifty testi midir bilmiyorum ama doktorum bana ikili test haricinde bir test olduğunu %99,9 kesin sonuç verdiğini ve gebeliğin 10. Haftasından itibaren ne zaman istenirse ozaman yapılabileceğini söyledi. Ve fiyatı 2100ile 2300 arasında değişiyor bebeğin cinsiyetini vs herşeyini söylüyolar dedi. Ama eğer o test bu test ise fazlasıyla tuzlu
Banada demisti 2 li testten sonra konuşalım dedi..Ben yaptırmayı düşünmüyorum para tuzagı gibi geliyor..Yaptırmak isteyen söyle düşünsün eğer pozitifse bi çaresi var mı? Yok..Yada pozitifse kararın ne olur?

Banada demisti 2 li testten sonra konuşalım dedi..Ben yaptırmayı düşünmüyorum para tuzagı gibi geliyor..Yaptırmak isteyen söyle düşünsün eğer pozitifse bi çaresi var mı? Yok..Yada pozitifse kararın ne olur?
Bende bu gebeliğimde yaptırmayı düşünmüyorum. 2. Kızımda riskli çıkmıştı. Ama hamileliğimi devam ettirmek istediğimi söyledim. Hatta beni perinatolojiye yolladı. Gitmedim. Hamileliğim dualarla geçti. Doğana kadar stres oldum. Çok şükür sapasağlam bir kızım oldu. O yüzden hiç o strese girmek istemiyorum çünkü sonuç benim için değişmeyecek.

Aklıma geldi aslında. Dolapta 5 gündür duran tavuk suyunu pilava kattım, biraz şüphelerim var.

İshal karın ağrısı vs de varsa mutlaka git doktora canım Allah korusun inşallah kötü birşey değildir de için rahat etsin...

Şükür o belirtiler yoktu. Sadece şiddetli baş ağrısı, kusma. Cuma günü 2 li testim var, bugün de devam etse gidecektim doktora.

Çok geçmiş olsun canım inşallah devam etmez kendine ve bebise dikkat et...

Kızlar yakın arkadaşım da hamile tam 6 haftalık. 3 gün evvel öğrendi ama kese etrafında keseden daha büyük kanama alanı varmış iğne ve fitil vermiş. Bugün muayene olmuş kanama alanı da kese de büyümüş duyan oldu mu? Düzelebilecek bir durum mu?benim de kanama alanım vardı ama kanamam yoktu cinine jel ile bitti sizin bilginiz var mi?

Kızlar yakın arkadaşım da hamile tam 6 haftalık. 3 gün evvel öğrendi ama kese etrafında keseden daha büyük kanama alanı varmış iğne ve fitil vermiş. Bugün muayene olmuş kanama alanı da kese de büyümüş duyan oldu mu? Düzelebilecek bir durum mu?benim de kanama alanım vardı ama kanamam yoktu cinine jel ile bitti sizin bilginiz var mi?
Arkadaşımın vardı, 20. Haftaya kadar kanama alanıda kanamasıda devam etmiş, sonra kendi kendine kaybolmuş, Onun Kanama alanı kesenin altındaymış, doktor tehlike var diyormuş ama çok şükür birşey olmadı oğlu 2 yaşına girecek şimdi.

Back